- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.971
- 698
......... en iyisi yazdım yazdım sildim anlamışsındırallah korusun
bize giren hırsız yakalandı da noldu,parmak izine rağmen ben girmedim dedi.1 sene yattı 20 bin yanına kar kaldı çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
......... en iyisi yazdım yazdım sildim anlamışsındırallah korusun
bize giren hırsız yakalandı da noldu,parmak izine rağmen ben girmedim dedi.1 sene yattı 20 bin yanına kar kaldı çıktı
CanımmmGeldimmm
Ben sana sonra anlatacağımHayırdır yaa
Ben sana sonra anlatacağım
Kim ne anlatıyor neler oliyorBen sana sonra anlatacağım
Afiyet şifa olsunÜzeime afyet dün karpuz suyu yaptım bide güxel olmuş ki hiçççç sormayın buz gibi Elalis 'şn ateşi yanında bununla serinledim
Afiyet şifa olsun
Sizin evemi girdi allahim ya zaten bizde yakalansalar ne olucak diyoruz ki goruntu olmasina ragmen polisler pek bisey yapmiyor. Binaya komple alarm sistemi vs takacaklar insallah etkisi olur ne diyim allah firsat vermesin sogudum burdanallah korusun
verdim gittiElalis bana ateşini verir misin sunum için
evet canım çok zor oluyorSizin evemi girdi allahim ya zaten bizde yakalansalar ne olucak diyoruz ki goruntu olmasina ragmen polisler pek bisey yapmiyor. Binaya komple alarm sistemi vs takacaklar insallah etkisi olur ne diyim allah firsat vermesin sogudum burdan
bi bardak da bana lüffenÜzeime afyet dün karpuz suyu yaptım bide güxel olmuş ki hiçççç sormayın buz gibi Elalis 'şn ateşi yanında bununla serinledim
bi bardak da bana lüffen
Bende öyle 2 ay kalsın yerde kirlendi diye dolanıyorumyuh gören evde çoluk çocuk torun var sanacak
2-3 defa nedir ya
evet temizlik takıntım var ama ben ve eşim tüm gün evde yokuz.. çocukta yokBende öyle 2 ay kalsın yerde kirlendi diye dolanıyorum
Sen de başlaevet temizlik takıntım var ama ben ve eşim tüm gün evde yokuz.. çocukta yok
valla kasımda serip nisan başı kaldırıyorum o süreçte sadece süpürüyorum
hiç kaldırıp yıkatamam valla
Titiz hatun :)Bende öyle 2 ay kalsın yerde kirlendi diye dolanıyorum
asla kötü örnek örnek değildirSen de başla