• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Dün olaylı bir şekilde salça yaptım 20 kilo çıktı :KK45: bugün rvdeim

Yarın da biber alıp biber le karışık yapacağım

Bugün tüm ot aradım durdum bulamadım :KK43:

Yarın gelecek dedi tüm aktarlar

Eşim varken kışlık işleri hallediyorim sık sık giremedim bu ara :KK47:
oh ellerine sağlık :KK60:

Bende abla kendime gelemedim eşimin işi için hemen çıktık iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum inşallah korkulan olmaz
Korkma canım bir şey olmaz çıkmışsınız:)Bizim binada da var:)Yani artık her yerde var:(Eşimin iş arkadaşında bugün yine çıktı:/

ben bi kere düşürdüm teli wc ye :KK70:
sevgiliyiz yine m.ö. :KK45:
eşim bana tel almış rahatça konuşalım diye.oturma odasında tv izlerken bizim televizyon titremeye başlıyo,bütün gözler abimde.bi tek onda tel var :) ama bilmiyolar bende de var :KK70:
bakıyo bakıyo alla allaaa tel de çalmıyo ama diyo.ben pırrrr wc ye :KK70:
neyse o gün nasıl olduyda pat telefon delikte :KK70:
kimseye söyleyemem,elimi soktum aldım :olamaz:
sonra da lavaboda bura bura yıkadım :KK70:
ekran mekran gitti tabi.
hemen güneşe koydum,içini açtım akşamüstü çalıştı.şimdiki teller nerdeeeee banyoda buhardan bile bozuluyo
Cep telefonu vardı yani o zamanlar :KK30:

Evet biizim binada da var:/
Siz de dikkat edin valla artık iyice yayılım gösterdi, bi ilaç yazıp gönderiliyor evde geçiriyor insanların çoğu süreci. Evdeki diğer kişilere belirti olmadıkça test de yapılmıyor. Sonumuz hayır olsun artışlar da başladı.
Urfa da çok kötü durumda valilik okul idarecilerinden yardım istemiş filyasyona yardim için. :KK43:

Bende abla kendime gelemedim eşimin işi için hemen çıktık iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum inşallah korkulan olmaz
Canim korkma birşey olmaz inşallah artık her yerde zaten.

Siz de dikkat edin valla artık iyice yayılım gösterdi, bi ilaç yazıp gönderiliyor evde geçiriyor insanların çoğu süreci. Evdeki diğer kişilere belirti olmadıkça test de yapılmıyor. Sonumuz hayır olsun artışlar da başladı.
Urfa da çok kötü durumda valilik okul idarecilerinden yardım istemiş filyasyona yardim için. :KK43:
Bizim burasıda öyle canım sayı sürekli artıyor:/
Hastaneleri yeniden karantinaya almışlar:/

Ama sen dua gruplarındasın ben hep görüyorum iyisin hoşsun:KK60:
Gelmek istersen gelirsin ondan rahatsız etmek istemiyorum:)
Oyy şaka yapıyorum nevros, ben cagirilana kadar gördüğüm her kapıdan giriyorum zaten :D:D

Korkma canım bir şey olmaz çıkmışsınız:)Bizim binada da var:)Yani artık her yerde var:KK43:Eşimin iş arkadaşında bugün yine çıktı:/
kız valla bizde hala yok :)
daha hiç bir tanıdığım olmadı.buraya gelemiyo demek ki şerefsiz covid

Çok geçmiş olsun alternatifiniz varmış ne güzel orada bir müddet kalırsınız artık. Ama sanırım artık sadece dairenin kendisi karantinada oluyormuş siz önlem amaclı mı çıktınız
Sağol canım evet çok şükür kimseyi korkutmak istemedik eşimin işi var onun için hemde bulaşmasın diye hemen dezenfekte ettiler blokları bizim blok değil allahtan inşallah çıkmaz şimdilik şüpheliymiş test için götürdüler

Bizim burasıda öyle canım sayı sürekli artıyor:/
Hastaneleri yeniden karantinaya almışlar:/
Nerden bulaştık bu illete valla hayat alt üst oldu dünya genelinde. Allah yardımcımız olsun :dua:

Nerden bulaştık bu illete valla hayat alt üst oldu dünya genelinde. Allah yardımcımız olsun :dua:
Çocuklar için çok üzülmeye başladım.Dışarı çıkmaya korkuyoruz,okul desen nasıl olacak bilmiyorum:(

Sağol canım evet çok şükür kimseyi korkutmak istemedik eşimin işi var onun için hemde bulaşmasın diye hemen dezenfekte ettiler blokları bizim blok değil allahtan inşallah çıkmaz şimdilik şüpheliymiş test için götürdüler
Inşallah ggötürülen ailede de çıkmaz dönersiniz geri. Allah hepimizi korusun canım çok stres yapma kendine :KK200:

Back