- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Allah kabul etsin canımAynen canım ara verdim bari kahvede içip devam edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canımAynen canım ara verdim bari kahvede içip devam edeyim
Bende abla kendime gelemedim eşimin işi için hemen çıktık iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum inşallah korkulan olmazÇok geçmiş olsun canım inşaallah bir sorun çıkmaz
Amin canım inşallahAllah kabul etsin canım
oh ellerine sağlıkDün olaylı bir şekilde salça yaptım 20 kilo çıktı bugün rvdeim
Yarın da biber alıp biber le karışık yapacağım
Bugün tüm ot aradım durdum bulamadım
Yarın gelecek dedi tüm aktarlar
Eşim varken kışlık işleri hallediyorim sık sık giremedim bu ara
Korkma canım bir şey olmaz çıkmışsınız:)Bizim binada da var:)Yani artık her yerde varEşimin iş arkadaşında bugün yine çıktı:/Bende abla kendime gelemedim eşimin işi için hemen çıktık iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum inşallah korkulan olmaz
Cep telefonu vardı yani o zamanlarben bi kere düşürdüm teli wc ye
sevgiliyiz yine m.ö.
eşim bana tel almış rahatça konuşalım diye.oturma odasında tv izlerken bizim televizyon titremeye başlıyo,bütün gözler abimde.bi tek onda tel var :) ama bilmiyolar bende de var
bakıyo bakıyo alla allaaa tel de çalmıyo ama diyo.ben pırrrr wc ye
neyse o gün nasıl olduyda pat telefon delikte
kimseye söyleyemem,elimi soktum aldım
sonra da lavaboda bura bura yıkadım
ekran mekran gitti tabi.
hemen güneşe koydum,içini açtım akşamüstü çalıştı.şimdiki teller nerdeeeee banyoda buhardan bile bozuluyo
Siz de dikkat edin valla artık iyice yayılım gösterdi, bi ilaç yazıp gönderiliyor evde geçiriyor insanların çoğu süreci. Evdeki diğer kişilere belirti olmadıkça test de yapılmıyor. Sonumuz hayır olsun artışlar da başladı.Evet biizim binada da var:/
Canim korkma birşey olmaz inşallah artık her yerde zaten.Bende abla kendime gelemedim eşimin işi için hemen çıktık iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum inşallah korkulan olmaz
içinizi ferah tutun canım,kötüsünü düşünmeyin. Allah'a emanet olunBende abla kendime gelemedim eşimin işi için hemen çıktık iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum inşallah korkulan olmaz
Bizim burasıda öyle canım sayı sürekli artıyor:/Siz de dikkat edin valla artık iyice yayılım gösterdi, bi ilaç yazıp gönderiliyor evde geçiriyor insanların çoğu süreci. Evdeki diğer kişilere belirti olmadıkça test de yapılmıyor. Sonumuz hayır olsun artışlar da başladı.
Urfa da çok kötü durumda valilik okul idarecilerinden yardım istemiş filyasyona yardim için.
Oyy şaka yapıyorum nevros, ben cagirilana kadar gördüğüm her kapıdan giriyorum zatenAma sen dua gruplarındasın ben hep görüyorum iyisin hoşsun
Gelmek istersen gelirsin ondan rahatsız etmek istemiyorum:)
Alışkın değilsin canım:)Yani yeni yeni yapıyorsun:)Zamanla sanada basit gelecek:)20 kilo salca nedir ben on kilo domates konservesi yaptim kolumu bacagimi mutfakta biraktim oyle ciktim sizde nasil bir bünye var Minik Duduklu Tencere
kız valla bizde hala yok :)Korkma canım bir şey olmaz çıkmışsınız:)Bizim binada da var:)Yani artık her yerde varEşimin iş arkadaşında bugün yine çıktı:/
Sağol canım evet çok şükür kimseyi korkutmak istemedik eşimin işi var onun için hemde bulaşmasın diye hemen dezenfekte ettiler blokları bizim blok değil allahtan inşallah çıkmaz şimdilik şüpheliymiş test için götürdülerÇok geçmiş olsun alternatifiniz varmış ne güzel orada bir müddet kalırsınız artık. Ama sanırım artık sadece dairenin kendisi karantinada oluyormuş siz önlem amaclı mı çıktınız
Nerden bulaştık bu illete valla hayat alt üst oldu dünya genelinde. Allah yardımcımız olsunBizim burasıda öyle canım sayı sürekli artıyor:/
Hastaneleri yeniden karantinaya almışlar:/
Öyle olması lazım canım Siz yerlisiniz davete gerek yok:)Asıl siz gelmezseniz ben bozulurumOyy şaka yapıyorum nevros, ben cagirilana kadar gördüğüm her kapıdan giriyorum zaten
Çocuklar için çok üzülmeye başladım.Dışarı çıkmaya korkuyoruz,okul desen nasıl olacak bilmiyorumNerden bulaştık bu illete valla hayat alt üst oldu dünya genelinde. Allah yardımcımız olsun
edepsiz diyorum işteCep telefonu vardı yani o zamanlar
Inşallah ggötürülen ailede de çıkmaz dönersiniz geri. Allah hepimizi korusun canım çok stres yapma kendineSağol canım evet çok şükür kimseyi korkutmak istemedik eşimin işi var onun için hemde bulaşmasın diye hemen dezenfekte ettiler blokları bizim blok değil allahtan inşallah çıkmaz şimdilik şüpheliymiş test için götürdüler