• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
kız valla bizde hala yok :)
daha hiç bir tanıdığım olmadı.buraya gelemiyo demek ki şerefsiz covid
Tanıdıklarımızda çıkmaya başladı canım:/
Oda siz sürekli geziyorsunuz:)
Aylardır doğru düzgün dışarı çıkmadık:)

Korkma canım bir şey olmaz çıkmışsınız:)Bizim binada da var:)Yani artık her yerde var:KK43:Eşimin iş arkadaşında bugün yine çıktı:/
Allah kimseye zeval vermesin çok kötüymüş yeterince önlem almıyoruz bişey olmaz kafasındayız ama hiç belli olmuyor bide bizim site hep aşağıda toplaşıp oturuyorlar mesafe yok ki

edepsiz diyorum işte :KK45:
yıl 96 aylardan eylül :KK70:
o zaman pc telefondan zır zır diye çalarak bağlanıyodu internete :)
cep telefonu çalınca tv titriyodu :KK70:
Seviyorum seni ne yapayım dayanamıyorum :KK70: :KK70:
Diririt diririt diririt diye bir ses de çıkarıyordu doğru 😂
Ne çektik be🤭

Çocuklar için çok üzülmeye başladım.Dışarı çıkmaya korkuyoruz,okul desen nasıl olacak bilmiyorum:KK43:
bugün hacamata gittim arkadaşa.komşusu kadın araştırma hastanesinde prof. benden duymayın ama bu sene okul yok dedi :(

Çocuklar için çok üzülmeye başladım.Dışarı çıkmaya korkuyoruz,okul desen nasıl olacak bilmiyorum:KK43:
ZZaten virüsün onlar üzerinde bıraktıği hem psikolojik hem akademik etki süreç içinde ortaya çıkacak uzun vadede. Olumsuz etkileri oluyor maalesef çünkü. Bu erteleme sondur inşallah o vakte kadar azalma da gösterir de başlarız Allah 'ın izniyle :dua:

Allah kimseye zeval vermesin çok kötüymüş yeterince önlem almıyoruz bişey olmaz kafasındayız ama hiç belli olmuyor bide bizim site hep aşağıda toplaşıp oturuyorlar mesafe yok ki
Toplanmaya gerek yok asansörler bile tehlikeli canım:(
Ne yapalım bununla yaşamayı öğreneceğiz:(

ZZaten virüsün onlar üzerinde bıraktıği hem psikolojik hem akademik etki süreç içinde ortaya çıkacak uzun vadede. Olumsuz etkileri oluyor maalesef çünkü. Bu erteleme sondur inşallah o vakte kadar azalma da gösterir de başlarız Allah 'ın izniyle :dua:
Zor canım hiç sanmıyorum:(2022 deniyor bitmesine:/

İnsallah oyle olur 😃
Şimdi bir çocuk var bir daha olur belki:)Çocuklar büyüdükçe yediklerimiz ve yaptıklarımız çoğalıyor.Daha fazla yemek yapmaya başlıyorsun.Bir süre sonra fazla yapmaya alışıyorsun:)

Tanıdıklarımızda çıkmaya başladı canım:/
Oda siz sürekli geziyorsunuz:)
Aylardır doğru düzgün dışarı çıkmadık:)
yani bide hep dışardayız yani.ama mesafe olayına çok dikkat ediyorum ben.en büyük korumam mesafe.
burası birde geçiş ili,izmir istanbul bursa full burda.bazen diyorum sayılar gerçek değil mi?
ama sülale o kadar geniş ki,eşim de yerlisi.hiç tanıdık vaka yok daha.mahallede de yok anlamadım ki

Back