Tanıdıklarımızda çıkmaya başladı canım:/kız valla bizde hala yok :)
daha hiç bir tanıdığım olmadı.buraya gelemiyo demek ki şerefsiz covid
Oda siz sürekli geziyorsunuz:)
Aylardır doğru düzgün dışarı çıkmadık:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanıdıklarımızda çıkmaya başladı canım:/kız valla bizde hala yok :)
daha hiç bir tanıdığım olmadı.buraya gelemiyo demek ki şerefsiz covid
amiinnnnnnNerden bulaştık bu illete valla hayat alt üst oldu dünya genelinde. Allah yardımcımız olsun
Allah kimseye zeval vermesin çok kötüymüş yeterince önlem almıyoruz bişey olmaz kafasındayız ama hiç belli olmuyor bide bizim site hep aşağıda toplaşıp oturuyorlar mesafe yok kiKorkma canım bir şey olmaz çıkmışsınız:)Bizim binada da var:)Yani artık her yerde varEşimin iş arkadaşında bugün yine çıktı:/
Seviyorum seni ne yapayım dayanamıyorumedepsiz diyorum işte
yıl 96 aylardan eylül
o zaman pc telefondan zır zır diye çalarak bağlanıyodu internete :)
cep telefonu çalınca tv titriyodu
Aminn canımNerden bulaştık bu illete valla hayat alt üst oldu dünya genelinde. Allah yardımcımız olsun
bugün hacamata gittim arkadaşa.komşusu kadın araştırma hastanesinde prof. benden duymayın ama bu sene okul yok dediÇocuklar için çok üzülmeye başladım.Dışarı çıkmaya korkuyoruz,okul desen nasıl olacak bilmiyorum
ZZaten virüsün onlar üzerinde bıraktıği hem psikolojik hem akademik etki süreç içinde ortaya çıkacak uzun vadede. Olumsuz etkileri oluyor maalesef çünkü. Bu erteleme sondur inşallah o vakte kadar azalma da gösterir de başlarız Allah 'ın izniyleÇocuklar için çok üzülmeye başladım.Dışarı çıkmaya korkuyoruz,okul desen nasıl olacak bilmiyorum
Ortimi ne zaman cevapsız bırakmışımEe ben yazıyorum yazıyorum cevap yok orttii havai fişekler de yalan oldu
kız senin yaşın tutuyo mu o zamanlarıSeviyorum seni ne yapayım dayanamıyorum
Diririt diririt diririt diye bir ses de çıkarıyordu doğru
Ne çektik be
Toplanmaya gerek yok asansörler bile tehlikeli canımAllah kimseye zeval vermesin çok kötüymüş yeterince önlem almıyoruz bişey olmaz kafasındayız ama hiç belli olmuyor bide bizim site hep aşağıda toplaşıp oturuyorlar mesafe yok ki
Öyle olacağı belli zaten canımbugün hacamata gittim arkadaşa.komşusu kadın araştırma hastanesinde prof. benden duymayın ama bu sene okul yok dedi
Senin kadar kurtarmıyor da benim tellerde yapıyordu o işikız senin yaşın tutuyo mu o zamanları
Sağol canım inşallahInşallah ggötürülen ailede de çıkmaz dönersiniz geri. Allah hepimizi korusun canım çok stres yapma kendine
Bende öyleyim hiç çekinmem utanmam yokturyeni gelin gibi ne nazlanıyosunuz bee
ben direk dalıp çıkıyorum ne etiketi
İnsallah oyle olurAlışkın değilsin canım:)Yani yeni yeni yapıyorsun:)Zamanla sanada basit gelecek:)
Zor canım hiç sanmıyorum2022 deniyor bitmesine:/ZZaten virüsün onlar üzerinde bıraktıği hem psikolojik hem akademik etki süreç içinde ortaya çıkacak uzun vadede. Olumsuz etkileri oluyor maalesef çünkü. Bu erteleme sondur inşallah o vakte kadar azalma da gösterir de başlarız Allah 'ın izniyle
Şimdi bir çocuk var bir daha olur belki:)Çocuklar büyüdükçe yediklerimiz ve yaptıklarımız çoğalıyor.Daha fazla yemek yapmaya başlıyorsun.Bir süre sonra fazla yapmaya alışıyorsun:)İnsallah oyle olur
Sağol canım şükür şimdi iyiyiz malesef çok arttıCanim korkma birşey olmaz inşallah artık her yerde zaten.
yani bide hep dışardayız yani.ama mesafe olayına çok dikkat ediyorum ben.en büyük korumam mesafe.Tanıdıklarımızda çıkmaya başladı canım:/
Oda siz sürekli geziyorsunuz:)
Aylardır doğru düzgün dışarı çıkmadık:)
Ee tamam hadi saymıyorumOrtimi ne zaman cevapsız bırakmışım
Bu haftaysa sayma benim kafa yerinde değil