• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
yani bide hep dışardayız yani.ama mesafe olayına çok dikkat ediyorum ben.en büyük korumam mesafe.
burası birde geçiş ili,izmir istanbul bursa full burda.bazen diyorum sayılar gerçek değil mi?
ama sülale o kadar geniş ki,eşim de yerlisi.hiç tanıdık vaka yok daha.mahallede de yok anlamadım ki
Tandıklarınızda yok demek ki canım:)Benimde akrabalarda sadece kuzenimde çıktı oda sağlık çalışanı:)Ama çevrede duyuyoruz:)

Bizim sokakta korona yüzünden ölende var :KK43: Allah'tan tedbirliyizde negatifim :KK43:
Allah korusun:(
Eşim dün çocuklara diyor ki:)Bir süre bahçeye inmeyin.bakın anneniz çok hassas kaparsa çok ağır geçirir.Korktular inmediler:)

Tandıklarınızda yok demek ki canım:)Benimde akrabalarda sadece kuzenimde çıktı oda sağlık çalışanı:)Ama çevrede duyuyoruz:)
bir an önce bitsin gitsin inşallah da kurtulalım şu illetten.
geçen teyzem yazmış gruba,peygamber efendimizin veda hutbesinde bahsettiği hastalık bu,evlerinizde jalın diye :(
bak ona bakıcaktım ben unuttum

Bizimkilere yaptılar test annem kardeslerim babam hepsi gecirdi test cok igrenc diyolar burnun icine baya sokuyoalrmis sonra agza:/ ben cok korkmuyorum bu koronadan yani soyle soyliyim alismamiz gerekiyor ve bunun henuz cozumu yok cok fazla eve kapanmayi dogru bulmuyorum normal hayatimiza devam ediyoruz geziyoruz tatile gidiyoruz ve okullarda acilmaliydi bana göre ama tabi karar verenler daha iyi bilir

Neyse canlar size doyum olmaz ben devam edeyim anca yetistiririm.
Mübarek cuma gecesi Rabbim gönlümüzdekileri omrumuze iyilik ile güzellik ile nasip etsin.
Her türlü afetten ,kazadan ,beladan , hastalıktan muhafaza etsin 🤲.
Hayırlı geceler herkese 😘

Allah korusun:KK43:
Eşim dün çocuklara diyor ki:)Bir süre bahçeye inmeyin.bakın anneniz çok hassas kaparsa çok ağır geçirir.Korktular inmediler:)
benim kız da benden korttuğu için bir yere gitmiyo :(
ama anası maşşallah yaldır yaldır :D

Back