- 24 Haziran 2015
- 39.889
- 154.579
- 598
valla abdestin bozuldu gülmektenedepsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla abdestin bozuldu gülmektenedepsiz
aptala malum olmuş işte o gece de ben gördümİçine mi doğdu ne dünden önce degissem mi diye düşündüm
Herkes minik diyor böyle
Uleyyy ben normalde 5 dk da iş biter sizin için 20 dk wc de takılıyorumGelip bizimle ilgilenmiyor sonrada trip yapıyor
Benide etiket eden yokValla hiç etiket görmedim ben bir nevo tarif için etiket etmiş
Maşallah biz telepati ile bayağı anlaşıyoruz senle konuşmadan uzaktan uzaktanaptala malum olmuş işte o gece de ben gördüm
O zaman bu sıralar sorun var wc ye gitmiyorsunUleyyy ben normalde 5 dk da iş biter sizin için 20 dk wc de takılıyorum
Benim konuda neler yazdım sana ben bu ne kiyüzüme söyleme bari
Biz mandal oldik deseneBenide etiket eden yok
ve madalyasızlar kategorisi sonsuza dek kapanırTamam onlara orjinal yöresel yapacağım
Ee ben yazıyorum yazıyorum cevap yok orttii havai fişekler de yalan olduBenide etiket eden yok
Artık eşim soyleniyor telsiz gir WC ye diyorO zaman bu sıralar sorun var wc ye gitmiyorsun
Niye ya sizinle yapamadım onlarla yapayımve madalyasızlar kategorisi sonsuza dek kapanır
Beni rahatsız edebilirsinAma sen dua gruplarındasın ben hep görüyorum iyisin hoşsun
Gelmek istersen gelirsin ondan rahatsız etmek istemiyorum:)
Adam haklıArtık eşim soyleniyor telsiz gir WC ye diyor
sevaba girdim işte tazelevalla abdestin bozuldu gülmekten
Seni bir yerde görmüyorum arada profillere takılıyorsun:)Beni rahatsız edebilirsin
yeni gelin gibi ne nazlanıyosunuz beeBenide etiket eden yok
Aynen canım ara verdim bari kahvede içip devam edeyimsevaba girdim işte tazele