- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Kolay gelsin ben kıyma çözülsün diye bekliyorum bakalım. Isot kurutma alanına götürecektim tabağımı toplamışlar hep ona da yetişemedim sunumla patlatma işi de yalan oldu tabağımıben yapayım da hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin ben kıyma çözülsün diye bekliyorum bakalım. Isot kurutma alanına götürecektim tabağımı toplamışlar hep ona da yetişemedim sunumla patlatma işi de yalan oldu tabağımıben yapayım da hayırlısıyla
Böyle düşünüyorum ve hep yanlış anlaşılmaktan korkuyorumaynı şeyi düşündüğümüzü hissettiğim ikinci kişi
bi üzüldüm bi üzüldümKolay gelsin ben kıyma çözülsün diye bekliyorum bakalım. Isot kurutma alanına götürecektim tabağımı toplamışlar hep ona da yetişemedim sunumla patlatma işi de yalan oldu tabağımı
Niye kışlık yapmıyor musunhee o açmaz beni
seni anlamayanda sorun vardır zaten bebeğimBöyle düşünüyorum ve hep yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
annem,ablamlar,yengem,teyzemler yapıyoNiye kışlık yapmıyor musun
+1seni anlamayanda sorun vardır zaten bebeğim
Sağol bebeğimseni anlamayanda sorun vardır zaten bebeğim
Ohhhh sefan olsunannem,ablamlar,yengem,teyzemler yapıyo
kız Allah seniYaa bi de anlatmadan geçemiycem eşim benden önce yatmıştı ben biraz oyalandim ışık da kapalıydı tam odaya geçeceğim telefonun ışığıyla gördüm önümden hızlıca bi şey geçtiğini hemen bağırmaya başladım o telaşla da odanın ışığını yakıyorum diye diğer düğmeye basmışım(işlevi olmayana) gün içinde elektrik gitti geldi ya yine elektrik yok sanıyorum kör karanlıkta fenerle kertenkele arattım eşime neyse buldu öldürdü(hayvanseverler linçlemesin maalesef çok korkuyorum öyle kapıyı açalım oradan çıksın yaşatalımcılık bana göre değil) sonra e sebil çalışıyor nasıl elektrik gitmiş dedi aaa yanlış düğmeye basmışım dedim baya güldük sonra sabaha kadar hep bacaklarımda bir şey yürüyor gibi hissettim uyuyamadım doğru düzgün ama
Geçmiş olsun canımYaa bi de anlatmadan geçemiycem eşim benden önce yatmıştı ben biraz oyalandim ışık da kapalıydı tam odaya geçeceğim telefonun ışığıyla gördüm önümden hızlıca bi şey geçtiğini hemen bağırmaya başladım o telaşla da odanın ışığını yakıyorum diye diğer düğmeye basmışım(işlevi olmayana) gün içinde elektrik gitti geldi ya yine elektrik yok sanıyorum kör karanlıkta fenerle kertenkele arattım eşime neyse buldu öldürdü(hayvanseverler linçlemesin maalesef çok korkuyorum öyle kapıyı açalım oradan çıksın yaşatalımcılık bana göre değil) sonra e sebil çalışıyor nasıl elektrik gitmiş dedi aaa yanlış düğmeye basmışım dedim baya güldük sonra sabaha kadar hep bacaklarımda bir şey yürüyor gibi hissettim uyuyamadım doğru düzgün ama
Bende korkarım ama benim kızlar daha çok korkuyor.Bu sebeple en çok onların odaya giriyorSağ olun sağ olun Allah kimseyi börtü böcekle sınamasın valla insanın içi bi tuhaf oluyor ya(ya da ben fazla korkuyorum)
geçmiş olsunYaa bi de anlatmadan geçemiycem eşim benden önce yatmıştı ben biraz oyalandim ışık da kapalıydı tam odaya geçeceğim telefonun ışığıyla gördüm önümden hızlıca bi şey geçtiğini hemen bağırmaya başladım o telaşla da odanın ışığını yakıyorum diye diğer düğmeye basmışım(işlevi olmayana) gün içinde elektrik gitti geldi ya yine elektrik yok sanıyorum kör karanlıkta fenerle kertenkele arattım eşime neyse buldu öldürdü(hayvanseverler linçlemesin maalesef çok korkuyorum öyle kapıyı açalım oradan çıksın yaşatalımcılık bana göre değil) sonra e sebil çalışıyor nasıl elektrik gitmiş dedi aaa yanlış düğmeye basmışım dedim baya güldük sonra sabaha kadar hep bacaklarımda bir şey yürüyor gibi hissettim uyuyamadım doğru düzgün ama
Valla cekiyoruz bence çok korkunca evrene mesaj ters mı gidiyor nedir. Kedi köpekten de korkarım ve ne zaman dışarda yemek yesek şaşmaz mutlaka bizim masaya kedi ya da köpek gelir kesin yaniBende korkarım ama benim kızlar daha çok korkuyor.Bu sebeple en çok onların odaya giriyor
Ayy sen elimle tutar yazarken bile bi gıcıklandı içim keşke cesaretli olabilsem öyle yapmak daha doğru olurdu çünkügeçmiş olsun
ben bir hayvansever olarak elimle tutar doğaya salardım :)
Odalarına cırcır böceği bile girdi.Oysa odalarımız aynı yöne bakıyor.Valla cekiyoruz bence çok korkunca evrene mesaj ters mı gidiyor nedir. Kedi köpekten de korkarım ve ne zaman dışarda yemek yesek şaşmaz mutlaka bizim masaya kedi ya da köpek gelir kesin yani
Kesinlikle yaa çok iyi anlıyorum onları ciddenOdalarına cırcır böceği bile girdi.Oysa odalarımız aynı yöne bakıyor.
Onlar korktuğundan çekiyorlar
Sen harikasınBuradakinden çok farklı daha masum,hanım hanımcık cici bir hatun