Çok uygun olmuş@Canfeb canım şimdiden doğum günün kutlu olsun ❤
Eki Görüntüle 2674387
Dipnot: Ne kadar düşünceliyim, o yüzden oyunu bana ver her ne kadar katılamasamda olsun ver sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uygun olmuş@Canfeb canım şimdiden doğum günün kutlu olsun ❤
Eki Görüntüle 2674387
Dipnot: Ne kadar düşünceliyim, o yüzden oyunu bana ver her ne kadar katılamasamda olsun ver sen
Aaa. Ne zaman doğum gnüüüü@Canfeb canım şimdiden doğum günün kutlu olsun ❤
Eki Görüntüle 2674387
Çekilme kararı almak üzereyim zaten YapmaaaÇok fena çok
pes etmek yokÇekilme kararı almak üzereyim zaten Yapmaaa
Hemde o tabaklaÇekilme kararı almak üzereyim zaten Yapmaaa
En iyi gazoz yarışmasınaHAbibte yarışa katılsın diye anket düzenleyecem
Başka işin mi yok hayte senelerdir burdayım yapmadım rakip göremiyorumHAbibte yarışa katılsın diye anket düzenleyecem
Herife dedim gazoz al bana pilim bitmek üzereEn iyi gazoz yarışmasına
gazozcu geldiii haaannnııımmmEn iyi gazoz yarışmasına
Nevreste abla ile anlaşma yapalm ikimiz katılalm ortakBaşka işin mi yok hayte senelerdir burdayım yapmadım rakip göremiyorum
YarınAaa. Ne zaman doğum gnüüüü
Sunumu beceremez sonuncu olurHAbibte yarışa katılsın diye anket düzenleyecem
Ankara olmaz
Anam bnlardan biri yanıma yaklaşsa çığlığı basarım vaaaaaaaaağğğğğ diyeEki Görüntüle 2674443 Bunlar bir kısmı
Benced3Sunumu beceremez sonuncu olur
Ellerine sağlık ablaHabibte yollamasın kayınvalidem getirdi.Bugün toplandıHemen kurumaya koydum
Eki Görüntüle 2674445
Ben domates ve biberimi kuruttum tembel karı seniHabibte yollamasın kayınvalidem getirdi.Bugün toplandıHemen kurumaya koydum
Eki Görüntüle 2674445
Sağol canımKışlık konusunun ilk mesajına resim ekledim:)Ellerine sağlık abla
Bizim yerli sebzenin çıkmasını bekleriz hem doğal olur hemde uygun:)Ben domates ve biberimi kuruttum tembel karı seni