• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Vardı başkasına önerdim😂
Aklımda bir şey var sunumları bekliyorum benzer olmasın diye:)
Yapılmazsa planlarım var:KK70:
Sende hep baskasina oneriyosun kendin yapsaydin ya 😃 sanki sunumlr hep birbirine benziyor cok farkli bisey cikacagini sanmiyorum ama bakalim belki ben sasiririm :)

Sende hep baskasina oneriyosun kendin yapsaydin ya 😃 sanki sunumlr hep birbirine benziyor cok farkli bisey cikacagini sanmiyorum ama bakalim belki ben sasiririm :)
Daha önce et yemeklerinde 1.olan tarifi istemedim.Köftedede 1. Olur falan aman aman😂

Kısa boylu, biraz kilolu,esmer güzel gözleri var:)
ben şalvarlı biri olarak hayal ediyorum
bahçeden çıkmıyor ama gel görki yarışmalara katılmıyor :KK70: nerde o zaman bu hamaratlık :KK70:

HAbibte HAbibte yarışmalara katılsın :oha::oha::oha:

ben şalvarlı biri olarak hayal ediyorum
bahçeden çıkmıyor ama gel görki yarışmalara katılmıyor :KK70: nerde o zaman bu hamaratlık :KK70:
Bak oda olabilir:)
Ama bana buradakinden farklı biri gibidir diye düşündürüyor:)

Bak oda olabilir:)
Ama bana buradakinden farklı biri gibidir diye düşündürüyor:)
niyeeee bizden ne farkı olabilirki 2 ayak 2 el :D
en sonumda emniyete gidip evini bulup baskın yapacam
bahçede ne var ne yok toplayıp gelecem :D

niyeeee bizden ne farkı olabilirki 2 ayak 2 el :KK70:
en sonumda emniyete gidip evini bulup baskın yapacam
bahçede ne var ne yok toplayıp gelecem :KK70:
Yok öyle değil çok yaramaz ve libido yüksek ya reelde hiç alakası yoktur.
Sakin,sessiz,ciddi biridir.O şalvarlı değil aksine kokoştur😂Saçlar boyalı falan🤗
Topla topla:70:

Yok öyle değil çok yaramaz ve libido yüksek ya reelde hiç alakası yoktur.
Sakin,sessiz,ciddi biridir.O şalvarlı değil aksine kokoştur😂Saçlar boyalı falan🤗
Topla topla:KK70:
hiç o açıdan düşünmemiştim çok mantıklı :D
bahçeye gitmiyim die adresini vermiyor :D gitsem sanada kargolayacam ne var ne yok :D

Valla niyetim var hanımlar kıymayı çıkardım buzluktan ama dünkü gibi ben mutfağa gireceğim sıra sular giderse de ona bi şey diyemem :KK8:

Gece de kitap okumaya heves ettim birkaç sayfa sonra elektrikler kesildi. En son da yatağa giderken minik kertenkele geçti bol atraksiyonlu bir gündü dün yani :KK43:

hiç o açıdan düşünmemiştim çok mantıklı :KK70:
bahçeye gitmiyim die adresini vermiyor :KK70: gitsem sanada kargolayacam ne var ne yok :KK70:
Daha önce buralarda çok böyle yaramaz arkadaşım oldu.Reelde sosyal medyada görüşmüşlüğümüz ve takipleşiyoruz.Gayet ciddi ve sakinler😂
Buda kesin öyledir diyorum😂
Gidersen bekliyorum😂

Daha önce buralarda çok böyle yaramaz arkadaşım oldu.Reelde sosyal medyada görüşmüşlüğümüz ve takipleşiyoruz.Gayet ciddi ve sakinler😂
Buda kesin öyledir diyorum😂
Gidersen bekliyorum😂
HAbibte HAbibte göster cesaretini
sana meydan okuyorum :D :D

Back