- 21 Ocak 2018
- 8.369
- 20.647
- 348
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen klübümüzün olgun çıtırısın ablacımAmin inşallah.
Yaşlandım artık yaş oldu 56,hanımlar yaşlıyım diyince kızıyorlar hemen bana
ellerine sağlık :)Selamsss :) konserve domates yaptim pertim cikti bu yuzden tarifim yarina kaldi
Sagol :) valla cok yoruldum bünyem aliskin degil aksam yemegi disardan soyleriz dedim ona bile gucum kalmadiellerine sağlık :)
olsun geç olsun güç olmasın :)
Onun köftesi yok:)köften mi yandı
Ellerine sağlık canımSelamsss :) konserve domates yaptim pertim cikti bu yuzden tarifim yarina kaldi
Sagol canim sen varmisin bu kategoride :)Ellerine sağlık canım
Tarif ayarlarsam istiyorum:)Sagol canim sen varmisin bu kategoride :)
dubaları mı geçmişler yineOnun köftesi yok:)
Diğer konuya cevap için etiketledi galiba:)
aynı benSagol :) valla cok yoruldum bünyem aliskin degil aksam yemegi disardan soyleriz dedim ona bile gucum kalmadi
senin son dakikalarından neden korkuyorum acabaTarif ayarlarsam istiyorum:)
Son dakika ekleyebilirim
Biri yapmaz sana kalir belki gzuel bir tarif (ins kalmaz) nekaa icten pazarlikliyim görüyorsunuz ama icim disim birTarif ayarlarsam istiyorum:)
Son dakika ekleyebilirim
Yapicanmi cidden hadi yap da bugun tarif gelsin tarifsiz gecen gunler cok sıkıcı yarinda ben yaparim WunderLost yapiyomu ins oda yapiyodur
yemek yandı ocaktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaköften mi yandı
Yok benim kışlık hazırlık konusudubaları mı geçmişler yine
Yok ya ben masumumBir tarifim bile yoksenin son dakikalarından neden korkuyorum acaba
Vardı başkasına önerdimBiri yapmaz sana kalir belki gzuel bir tarif (ins kalmaz) nekaa icten pazarlikliyim görüyorsunuz ama icim disim bir
Buradakinden çok farklı daha masum,hanım hanımcık cici bir hatun