Hihihi ben önce ameliyat günü aldımPardon canım Ben onay aldım,biz seni ararız dediler,hala arayacaklar ondan sordum
Bu arada istersen giderken torbaları alabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hihihi ben önce ameliyat günü aldımPardon canım Ben onay aldım,biz seni ararız dediler,hala arayacaklar ondan sordum
Virus belasına kalmıştı benim iş yaNeyse ki benim doktorun kankasi denk geldi,haberleştiler,öyle cıktı aradan He kendim yuruyerek gideyim diye düşündüm sonradan,hep tekerlekli sandalyede görüyorlardı beniHihihi ben önce ameliyat günü aldım
Bu arada istersen giderken torbaları alabilirim
Tamam hemşomVirus belasına kalmıştı benim iş yaNeyse ki benim doktorun kankasi denk geldi,haberleştiler,öyle cıktı aradan He kendim yuruyerek gideyim diye düşündüm sonradan,hep tekerlekli sandalyede görüyorlardı beni
Doktorcuğum da öyle demişti, özelde kimse yoktu Allahtan,oldu bitti. Senin de sağlıkla olsun insallah hemsomTamam hemşom
Ama senin gitmediğin iyi olmuş, uzak dur biraz hastane ortamından
Amin inşAllah hemşom ❤Doktorcuğum da öyle demişti, özelde kimse yoktu Allahtan,oldu bitti. Senin de sağlıkla olsun insallah hemsom
Günaydın kuzu,hosgeldingünaydın yeni konu hayırlı olsun
Amin inşAllah hemşom ❤
hoşbuldum jennamGünaydın kuzu,hosgeldin
Ben iyiyim de sen ve annen nasıl?hoşbuldum jennam
nasılsın
yorgunum çok jennam.. işe başladım amaBen iyiyim de sen ve annen nasıl?
Allah şifa versin inşallah canım, iyi olacak hemen inşallahyorgunum çok jennam.. işe başladım ama
annemde daha iyi olacak diye umud ediyorum
Allah şifa versin inşallah canım, iyi olacak hemen inşallah
yorgunum çok jennam.. işe başladım ama
annemde daha iyi olacak diye umud ediyorum
Geçmiş olsun ne oldu anneciğine önemli birşey yoktur umarım.
teşekkür ederim ablacım.. daha iyi olacak diye umud ediyorumGünaydınlar hanımlar,bugün yada yarın eltimle tatile gidiyoruz egeye ,bir kaç gün kalıp döneceğiz ablasında kalacağız.
teşekkür ederim ablacım.. daha iyi olacak diye umud ediyorum
iyi tatiller
İyi tatiller iyi eglenceler ablaGünaydınlar hanımlar,bugün yada yarın eltimle tatile gidiyoruz egeye ,bir kaç gün kalıp döneceğiz ablasında kalacağız.