- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
bir süre ben yokken kafan rahattı sankiBak seni takip ediyormuşumHayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir süre ben yokken kafan rahattı sankiBak seni takip ediyormuşumHayırlısı olsun
Varlığın rahatsız etmiyorbir süre ben yokken kafan rahattı sanki
Cnm benim dün şükür baya bir hallettim.. temizliğin çoğu bitti şimdi ayrıntısı kaldı valizler çamaşır ütüyü de baya hallettim şükür..şimdi alışmaya başlıyorum ve tarifimi en kısa zmnda yapıcam oleyyyretro_hippo işler bitti mi
Varlığın rahatsız etmiyor
Ne o şekerim tatilden miCnm benim dün şükür baya bir hallettim.. temizliğin çoğu bitti şimdi ayrıntısı kaldı valizler çamaşır ütüyü de baya hallettim şükür..şimdi alışmaya başlıyorum ve tarifimi en kısa zmnda yapıcam oleyyy
Ellerine sağlık canımİyi bakalım merakla bekliyorumCnm benim dün şükür baya bir hallettim.. temizliğin çoğu bitti şimdi ayrıntısı kaldı valizler çamaşır ütüyü de baya hallettim şükür..şimdi alışmaya başlıyorum ve tarifimi en kısa zmnda yapıcam oleyyy
Annemlere gitmiştim tatil değilde sıla'i rahimNe o şekerim tatilden mi
Aklımdaki sunum iyi bence ya.. birde daha önceden tecrübem de vardı hatırlarsınEllerine sağlık canımİyi bakalım merakla bekliyorum
Acele etme sunum araştır
O zaman bizi çok bekletmeAklımdaki sunum iyi bence ya.. birde daha önceden tecrübem de vardı hatırlarsın
İyi ettin kuzum.. keşke benimde gidebilecek bir annnem olsaydıAnnemlere gitmiştim tatil değilde sıla'i rahim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunİyi ettin kuzum.. keşke benimde gidebilecek bir annnem olsaydı
Sağol nevoşAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Tamam canım benim hayırlısı olsunAmeliyat ne zamanNevroş ben çarşambaya kadar yapamazsam tarifimi başkasına verebilirsin
Seni görünce nana nanaa şarkısını mırıldanıyorumNevroş ben çarşambaya kadar yapamazsam tarifimi başkasına verebilirsin
Haftaya pazartesi(17) nevroş, sözde bu hafta yapacaktım pencerede minik böcekler çıktı 2 gündür onunla uğraştık. Tetik randevularım hep geç saatte bu haftaTamam canım benim hayırlısı olsunAmeliyat ne zaman
O nana na, o nana o nana o nananaSeni görünce nana nanaa şarkısını mırıldanıyorum
Allah yardımcın olsun canım sen işine bak gerisi nasipHaftaya pazartesi(17) nevroş, sözde bu hafta yapacaktım pencerede minik böcekler çıktı 2 gündür onunla uğraştık. Tetik randevularım hep geç saatte bu hafta
Ama çok isterim katılmayı, sonraki 2 ay katılamam zatenAllah yardımcın olsun canım sen işine bak gerisi nasip
Allah rahmet eylesin..İyi ettin kuzum.. keşke benimde gidebilecek bir annnem olsaydı