- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Ooh iyi tatillerGünaydınlar hanımlar,bugün yada yarın eltimle tatile gidiyoruz egeye ,bir kaç gün kalıp döneceğiz ablasında kalacağız.
Geçen sende beraber gitmistiniz sanki dimi ablacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooh iyi tatillerGünaydınlar hanımlar,bugün yada yarın eltimle tatile gidiyoruz egeye ,bir kaç gün kalıp döneceğiz ablasında kalacağız.
Evet ispatlı takimdaonca şeyleri yedin ve kilomu verdin
Evet ispatlı takimda
Diğer tarafta yüzüyoruz, dur ahretligimBen yanlış plaja mi geldim hu hu su çok güzel gel dedilerdi Jenna16
Ooh iyi tatiller
Geçen sende beraber gitmistiniz sanki dimi ablacim☺
Randevunu aldın mı anestezi için :))Ama çok isterim katılmayı, sonraki 2 ay katılamam zaten
Hadi iyi tatiller neresi merak ettimGünaydınlar hanımlar,bugün yada yarın eltimle tatile gidiyoruz egeye ,bir kaç gün kalıp döneceğiz ablasında kalacağız.
Hadi iyi tatiller neresi merak ettim
Biz de bu yıl Didim'e gitmek istiyorduk nasip olmadı küçük sakın bir yer istiyorsan Foça da tavsiyemGidemiyoruz miniğim bu hafta kaldı herhalde,şirkette çalışan izindeymiş ondan yani.
Didim tarafları
Biz de bu yıl Didim'e gitmek istiyorduk nasip olmadı küçük sakın bir yer istiyorsan Foça da tavsiyem Eki Görüntüle 2673395 Eki Görüntüle 2673398
Ben çok kucukken gitmiştim geçen hafta eski Foça ya gittim güzel yer küçük sakin bir yer gibi geldiFoçayı bilmiyorum hiç gitmedim.
bende çok özledim
Amin inşaaaalllllahhhhOlur canım inşaallah her şeyin zamanı varbende çok özledim
Allah razı olsun abla teşekkür ederim
çok iyi diyemem ama eskisinden daha iyi çok şükür... daha iyi olacak dualarla
bende sonuna bir torun patlattım mı bu iş tamamdır inşallah
Hemen iyileşir inşallah işi tamamlamak sana kaldı inşallah olur hayırlısıylabende çok özledim
Allah razı olsun abla teşekkür ederim
çok iyi diyemem ama eskisinden daha iyi çok şükür... daha iyi olacak dualarla
bende sonuna bir torun patlattım mı bu iş tamamdır inşallah
Canım bugün nasılsın