- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Ayy inş iyi geçer ameliyatın.. heyecan var mı?Nevroş ben çarşambaya kadar yapamazsam tarifimi başkasına verebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inş iyi geçer ameliyatın.. heyecan var mı?Nevroş ben çarşambaya kadar yapamazsam tarifimi başkasına verebilirsin
İnşaallah katılırsınAma çok isterim katılmayı, sonraki 2 ay katılamam zaten
Sağol kuzumAllah rahmet eylesin..
Şimdilik yok canım 3-4 güne titremeler başlarAyy inş iyi geçer ameliyatın.. heyecan var mı?
Teşekkür ederim canım
Gazozcum
Yarındı değil mi anestezi randevun hemşom.?Teşekkür ederim canım
Evet canım 13:30-14:30 arasıYarındı değil mi anestezi randevun hemşom.?
Allah rahmet eylesin inşallah ..İyi ettin kuzum.. keşke benimde gidebilecek bir annnem olsaydı
Kesin yapacaklar değil mi ?:)Evet canım 13:30-14:30 arası
Nasıl yani canımKesin yapacaklar değil mi ?:)
Anestezi onayının üstünden 4 ay geçti,beni hala aramadılar,ondan sordum canımNasıl yani canım
Amin kuzumAllah rahmet eylesin inşallah ..
Amin kuzum
Ha yok benim ameliyat günümü bilerek anestezi randevusu verdiler, hatta 14 ü verilecekti de korona testinden önce onay almam gerekiyormus diye 10 una verdilerAnestezi onayının üstünden 4 ay geçti,beni hala aramadılar,ondan sordum canım
Hadi hayırlısı olsun şimdiden canım hemşomHa yok benim ameliyat günümü bilerek anestezi randevusu verdiler, hatta 14 ü verilecekti de korona testinden önce onay almam gerekiyormus diye 10 una verdiler
Bir an beni korkutmadın değil haniHadi hayırlısı olsun şimdiden canım hemşom
Pardon canım Ben onay aldım,biz seni ararız dediler,hala arayacaklar ondan sordumBir an beni korkutmadın değil hani