- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
- Konu Sahibi sedeflidondurma
ben beğenmedim.mom mu boy'mu anlayamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin kıyafetlerini mi giydiniz acaba yanlışlıkla çünkü pantalon ve gömlek 2 beden büyük gibi bide pantolon kemerini çok sıkmışsın önü çok çirkin durmuş salaş giyinmeyi seviyorum diyorsun da bu salaş giyinmek değil ki kıyafetiniz yakışmış lakin size uygun olmamış gibiArkadaşlar çay bahçesine oturmaya gitcez. Eşim beni gördüğünden beri laf sokuyor. Kıyafetimi beğenmemiş beyefendi. İnadına değiştirmedim.ama oyle bir bakıyo ki çok sinirliyim şu an.
Ben salaşlığı doğallığı seviyorum. Çok mu tuhaf giyimim.
Pantolon çok hoş lakin içinize giydiğiniz beyaz sweat olmamış. Boyfriend tarzı giyinecekseniz bir yere hafif kadınsılık katıp ters köşe yapmalısınız. Hem maskülen hem çok kapalı olunca dayıoğlu görüntüsü çıkıyor, üzgünüm. Evvela beyaz sweati çıkarıp, gömlekten 1 2 düğme açıp hafif dekolte verseniz o iş olur.Arkadaşlar çay bahçesine oturmaya gitcez. Eşim beni gördüğünden beri laf sokuyor. Kıyafetimi beğenmemiş beyefendi. İnadına değiştirmedim.ama oyle bir bakıyo ki çok sinirliyim şu an.
Ben salaşlığı doğallığı seviyorum. Çok mu tuhaf giyimim.
Abla gigi hadid diyosunModadan, moda trendlerinden, bu yıl ne renkler giyilmeli, 2019 jean modasında neler ön planda bilmiyorum, pek de anlamam, siz nasıl rahat edecekseniz öyle giyinin ama jean yaşam tarzım diyen biri olarak bu kombin size olmamış, sanki eşinizin jean'ini giyip paçaları uzun diye kıvırmış belini kemerle sıkmış gibisiniz.
Bir sokak stili oluşturacaksanız jean pantolonunuzun bedeninize uygun kalıpta olmasına dikkat etmelisiniz, dar kesim veya bol kesim ama mutlak bedeni size tam oturmalı, misal
Eki Görüntüle 2290177
Eki Görüntüle 2290178
Eki Görüntüle 2290180
Aynen :))) sokak giyim tarzı bana yakınAbla gigi hadid diyosun![]()