Kıyafetim çok mu komik

Eğer sen mutluysan içinde sorun olmamalı bence. Fakat fikrim olmadığı yönünde. Kot pantolon ve gömlek zor kombin edilir zaten ama pantolon çok bol duruyor. Paçalar kıvrık gömlek bağlı falan olmamış ya. Bu tarz gömlekler genelde dar Jean üzerine daha hoş duruyor sanki.

pantolon biraz garip evet.... o tshirt de o gömlegin icine olmamis , yinede siz begendiyseniz giyinin baskalarinin yorumuna göre giyinmek zorunda degilsiniz.

Ya nedir bu mom jean ? Bana anlatır mısınız hanımlar yüksek bel olması mı pantolonların ben modadan çok geri kalmışım sanırım 🤦🏻‍♀️ Bu arada kombininizin bence pantolonunda a yeri ve paçaları kötü duruyor 🤷🏻‍♀️

Resimden mi bilmiyorum ama bacak boyunuz uzun değil galiba. Eğer öyle ise bu kalıp size olmaz. Hele ki paça kivirmali hic olmaz.

Benim tarzın değil mesela bu tarz...
Evde genelde tayt gömlek vs takılıyorum mesela.. onda da salaş giymem. Tayt yüksek bel ve bacak boyumu uzun göstermeli vs.. bacak boyum kısa çünkü.

Pantolon ve gömlek birbirini öldurmus cok uyumsuzlar. İcinizde ki gomlek içine giyilen beyaz atlet gibi kalmış. Pantolon paçaları durması gereken yerde degil.
Ve o pantolon paca kıvırmak için uygun değil cok potlasmis
A kisimi da hic oturmamis sanki başkasının pantolonu

Komik değil ama kötü bi kombin olmuş şahsi fikrim. Ay hepimiz modacı kesildik burada ama 😁 balığa çıkar gibi olmuş kollar sıvanmış paçalar sıvanmış

:silah::silah::silah:üzülerek söylüyorum olmamış bizimle değelsinnn:KK20:o pantolon Jean bluzla güzel olur pantolonun parçası da öyle olmayacak tabi mavi rengi patlatmalıydın diyorum çok salaş olmuş şekerim

Arkadaşlar çay bahçesine oturmaya gitcez. Eşim beni gördüğünden beri laf sokuyor. Kıyafetimi beğenmemiş beyefendi. İnadına değiştirmedim.ama oyle bir bakıyo ki çok sinirliyim şu an.
Ben salaşlığı doğallığı seviyorum. Çok mu tuhaf giyimim.
Eşinizin kıyafetlerini mi giydiniz acaba yanlışlıkla çünkü pantalon ve gömlek 2 beden büyük gibi bide pantolon kemerini çok sıkmışsın önü çok çirkin durmuş salaş giyinmeyi seviyorum diyorsun da bu salaş giyinmek değil ki kıyafetiniz yakışmış lakin size uygun olmamış gibi

Pantolona bakmaktan gomlege gecemedim ama gomlek bedeni buyuk, omuzlar cok kotu duruyor. Kollari kivirirken de dirsege kadar kivirirsan daha iyi olur boyle arada boy olunca hos durmuyor bence

Arkadaşlar çay bahçesine oturmaya gitcez. Eşim beni gördüğünden beri laf sokuyor. Kıyafetimi beğenmemiş beyefendi. İnadına değiştirmedim.ama oyle bir bakıyo ki çok sinirliyim şu an.
Ben salaşlığı doğallığı seviyorum. Çok mu tuhaf giyimim.
Pantolon çok hoş lakin içinize giydiğiniz beyaz sweat olmamış. Boyfriend tarzı giyinecekseniz bir yere hafif kadınsılık katıp ters köşe yapmalısınız. Hem maskülen hem çok kapalı olunca dayıoğlu görüntüsü çıkıyor, üzgünüm. Evvela beyaz sweati çıkarıp, gömlekten 1 2 düğme açıp hafif dekolte verseniz o iş olur.

Modadan, moda trendlerinden, bu yıl ne renkler giyilmeli, 2019 jean modasında neler ön planda bilmiyorum, pek de anlamam, siz nasıl rahat edecekseniz öyle giyinin ama jean yaşam tarzım diyen biri olarak bu kombin size olmamış, sanki eşinizin jean'ini giyip paçaları uzun diye kıvırmış belini kemerle sıkmış gibisiniz.

Bir sokak stili oluşturacaksanız jean pantolonunuzun bedeninize uygun kalıpta olmasına dikkat etmelisiniz, dar kesim veya bol kesim ama mutlak bedeni size tam oturmalı, misal
IMG_0070.webp

IMG_0071.webp

IMG_0073.webp

Pantolonu o tarzda seviyorum ama bu kivirinca araları burusturmus o yüzden hoş görünmüyor. Gömlek güzel ama pantolonla aynı renk grubuna ait bogmus. Ayrı olarak güzel , pantolonu degistirerek üstünüze değiştirmezsiniz ya da pantolonu degistirin.
Ayrıca niye sinirleriniz bozuldu ki bazen ben eşime bazen de eşim bana bu bununla olmamış der. Bunlar normal şeyler bence

Modadan, moda trendlerinden, bu yıl ne renkler giyilmeli, 2019 jean modasında neler ön planda bilmiyorum, pek de anlamam, siz nasıl rahat edecekseniz öyle giyinin ama jean yaşam tarzım diyen biri olarak bu kombin size olmamış, sanki eşinizin jean'ini giyip paçaları uzun diye kıvırmış belini kemerle sıkmış gibisiniz.

Bir sokak stili oluşturacaksanız jean pantolonunuzun bedeninize uygun kalıpta olmasına dikkat etmelisiniz, dar kesim veya bol kesim ama mutlak bedeni size tam oturmalı, misal
Eki Görüntüle 2290177
Eki Görüntüle 2290178
Eki Görüntüle 2290180
Abla gigi hadid diyosun 🤩

Back
X