Kıyafetim çok mu komik

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Arkadaşlar çay bahçesine oturmaya gitcez. Eşim beni gördüğünden beri laf sokuyor. Kıyafetimi beğenmemiş beyefendi. İnadına değiştirmedim.ama oyle bir bakıyo ki çok sinirliyim şu an.
Ben salaşlığı doğallığı seviyorum. Çok mu tuhaf giyimim.

Eklentiler

• 20190718_152832.webp
    20190718_152832.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 546
Ben de salaşlığı severim ama erkekler biraz farklı bakıyor bu tarz giyimlere sanki pijama giymiş muamelesi yapıyorlar. Ama renk uyumuna biraz dikkat edebilirsiniz. Üstünüzdeki lila gibi duruyor mavi pantolonla olmamış pek

Oyle pantolonlari severim ama size olmamis sanki cok bol duruyor yada cokmu asagida duruyor bilemedim bide pacasini katlayinca olmamis bol oldugu icin

neticede çay bahçesi ama bahçıvan gibi olmuş.
jean kalıbı kötü ne boyfriend ne mom jean e uymuş üzerine de olmamış.
tek parça bişey geçirip gidin pantolonu bence başkasına verin.
gömlekle beyaz skinny yada şort giyilebilir.

iki renk birbirini boğmuş. ama tarz güzel. bu tip mom jeanler bana yakışmıyor, yakışsa ben de giyicem.

Sormuşsunuz madem:
Kot-kot kombin zaten zordur, her yerinden ayrı kıvırmanız da kostüm haline getirmiş giydiklerinizi. Kollar kıvrılı, parçalar kıvrılı,bel dersen kıvrılı (Bağlı) bu kadarı fazla. Aralarından seç, hepsini aynı anda yapma.
Pantolon paçası tuhaf durmuş, ağ kısmı da tuhaf. Ok hani boyfriend pantolon olur da, duruşu size uygun değil gibi.
Saçınızı at kuyruğu yapın belden baglayacaksanız, enerjinizi yukarı çeker.
Kemer olabilir de olmayabilir de ve fakat pantolonun beli, kemeri bir tık sıkınca kırış kırış olma yolunda, orada tam oturmayan bir şey var.

İlk dikkatimi çekenler bunlar.

Sadece pantolonun ağ kısmı hoş durmamış , bunun dışında iyi.

Göz alışmış tayt gibi dapdar pantolonları bu yüzden hoş gelmemiştir.

Pantolon belinin daha yüksekte olması gerekiyor sanki. Böyle bacak boyunuzu çok kısa göstermiş ve biraz bol gibi. Ayrıca paçaları kıvırmasanız daha güzel durur.

Gömleği çıkarıp mavi dışında bir tişört giyseniz daha iyi olur sanki. Böyle biraz boğmuş gibi. 🙊

Ha bir de saçlarınızı toplasanız mı acaba?

Fotoğrafı görsem bi yerde 80 ler dizisi sanırdım öyle bi havası var. Nasil rahat ediyorsaniz öyle giyinin tabi ama disardan fikir istediginiz için soyleyim benim fikrim de pek olmadığı yönünde. Salaş tarz olsun ama daha farklı oluyor salaşlik bana göre tabi

Back
X