Kiyafete karisilmasi

Yuh valla hangi çağda kalmış kv niz. O hasta olması falan hepsi hikaye hic inanmayın, bayılsa bile iki dakika ilgilenmeyin geri ayılıverir.
3 sene dile kolay yazıktır günahtır, şimdi istediğini giymeyip ne zaman giyeceksin.
Nasıl alıştırırsan öyle gider baştan pasif kalmışsın ama hiç bir şey için geç değil. İstediğini ufaktan giymeye başla hiç takma konuşsun dursun. Küsüyor demişsin ne güzel hep küs kalsa da muhatap olmak zorunda kalmasanız.

Tesettür içten gelince içine girmek demek birinin zorlamasiyla kapanmak değildir. Ne münasebet kendi eşiniz dururken o karışıyor.

Kvniz sizi kendine almış herhalde. Kv ile evli olmadığınıza emin misiniz? Bi nikah cüzdanını kontrol edin bence.
Ne karışır ya hey yarabbim.

Oyle bi hale getirdilerki yeni bisey alsam acaba biri banami bakiyo yakismadimi cok mu acik gibi dusunmekten giyemiyorum. Oyle yapcam artik begendigimi alip giycem icimdeki yasama sevincini olduruyolar ya
Aynen otle yapin sizin psikolojinizden daha onemli degil onlarin baskilari

Benim kaynanamın da önemsiz şeylerde hep uykusu kaçar günlerce uyumaz kocası teselli eder falan kına günü eşimi reddettiklerinde mışıl mışıl uyumuş lütfen yemeyin bu numaraları

Nasıl giyiniyorsunuz ki kapalı kıyafetlerle sürekli yaşlı gibi olduğunuzu düşüyorsunuz? Açık giyinmek genç görünmeye yetseydi keşke. Bu algınızı da bir değiştirin bence.
Normal kapali olsam tamam ama surekli pantolon ve dizime kadar gomle bu benm giyinisim degil aciklik olmak genc olmak degil. Anneside surekli boyle giyiniyo koyu renk benmkilerde koyu e hayliyla onun gibi olunca yasli olarak hissediyorum 3 sene de bi elbise bile giyemedim yoksa aciklik kapalilik degil mesele

Benim kaynanamın da önemsiz şeylerde hep uykusu kaçar günlerce uyumaz kocası teselli eder falan kına günü eşimi reddettiklerinde mışıl mışıl uyumuş lütfen yemeyin bu numaraları
Aynen kaynanalarimiz ayni oda en sacma gereksiz seye takar uzulur gunlerce. Inan hergun gorusmek zorunda kaliyorum ve hergunde gencliginde yasadigi seylerden bahsediyo daha akli orda ve oyle seylere uzuluyo

En bastan bilmis olsam ona gore onlem.alirdimda iste gelecegi goremiyoki insan
Şimdi öğrenmiş oldun.. eş adayınla düzgünce konuş. Bu durumu toparlayamazsa eğer direkt ayrıl.. yoksa bu olaylar evlenince fazlasıyla kat kat artacak abla tavsiyesi.

Tesettür içten gelince içine girmek demek birinin zorlamasiyla kapanmak değildir. Ne münasebet kendi eşiniz dururken o karışıyor.
Valla sirf o yuzden kapanmaktan soguyorum icimde kapanmak hevesi vardi ama sirf onun icin kapanmiyorum dedigimi yaptirdim.istedigim oldu demesin diye

Keskeee aynen 3 senem mal gibi giyinmekle gecmis hadi tavsiye ettigi seylerde tarz olsa oda yok hani durumuz musait olmaz alamizda eldekilerle geciniriz ya oyle bisey ya goren aciyo valla. Yavastan baslicam ama inan giyinmeyi unuttum neyi nasil yakistircam bilemiyorum o dereceki bide ben kiyafeti asiri severim

Aynen kaynanalarimiz ayni oda en sacma gereksiz seye takar uzulur gunlerce. Inan hergun gorusmek zorunda kaliyorum ve hergunde gencliginde yasadigi seylerden bahsediyo daha akli orda ve oyle seylere uzuluyo
Canım benim yaaa hergün kaynanamı görsem kederimden ölürüm herhalde Allah yardımcın olsun...Valla benim annem cennetlik ne kadar iyi bir kaynana anne bunu evlenince anladım...

Canım benim yaaa hergün kaynanamı görsem kederimden ölürüm herhalde Allah yardımcın olsun...Valla benim annem cennetlik ne kadar iyi bir kaynana anne bunu evlenince anladım...
Amiinnn. Valla benm annemde iyi bi kaynana gelin kilolu olmasina ragmen dar pantolon giyip cikiyo annemle yanyanayken askili giyiniyo yaninda cok rahat bizimkide bana geldimi kalcaki ort ustune hirka giy diyo bu konuda cokkk sansizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…