- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
biri yok olmaya doğru giden bi devleti moderleştirme adına atılan bir adım. biri kaynana saçmalaması. bu açıdan bakınca kıyafet devrimini destekleyebiliyorum evet.Merak ettiğim için soruyorum şimdi görüşünüze göre bir kadının giyimine anası, babası, kocası, kimse karışamaz. Ama aynı zamanda kıyafet devrimini yani insanların nasıl giyineceğine karar verilen bir kanunu destekliyorsunuz üstelik bu kanununla şapka takmayı reddeden (yani istediği gibi giyinmek isteyen) insanlar idam edildi.
Nasıl oluyor bu? nasıl isteyen istediğini giyer temalı yorum yapıp yorumun içinde kıyafete karışan bir kanunu savunabiliyorsunuz merak ettim
Yıkılmak üzere olan bir devleti elbisenizi değiştirerek kurtaramazsınız ama neyse yine de sizin dediğiniz gibi olsun:)biri yok olmaya doğru giden bi devleti moderleştirme adına atılan bir adım. biri kaynana saçmalaması. bu açıdan bakınca kıyafet devrimini destekleyebiliyorum evet.
Baştan onun istediği gibi giymeyecektinEvleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
yıkılmak üzere ve hatta yıkılmış vi devrimi elbise değiştirerek ve yanında bir çok devrimle beraber kurtardılar. hatırlatayım isterseniz.Yıkılmak üzere olan bir devleti elbisenizi değiştirerek kurtaramazsınız ama neyse yine de sizin dediğiniz gibi olsun:)
gelini kapalı giyinmezse ölecek hastalığı...Hastalığı ne acaba? Kıyafetiniz yüzünden hasta olacaksa sanırım hastalığı şımarıklık, benim sözüm geçsincilik. Kimse bir başkasının kıyafeti yüzünden hasta olmaz, hastalığı depreşmez.
İyi de benim sorduğum bu değil ki konu kıyafet üzerine.kıyafet kanunu insanların kıyafetine karışan bir kanun siz de kimsenin kıyafetine kimse karışamaz diyorsunuz bunu söylerken de kıyafet kanunundan destek alıyorsunuz bana çelişkili geldi o yüzden sordum.yıkılmak üzere ve hatta yıkılmış vi devrimi elbise değiştirerek ve yanında bir çok devrimle beraber kurtardılar. hatırlatayım isterseniz.
çelişki yok. açıkladım size. nereden nereye serzenişiydi.İyi de benim sorduğum bu değil ki konu kıyafet üzerine.kıyafet kanunu insanların kıyafetine karışan bir kanun siz de kimsenin kıyafetine kimse karışamaz diyorsunuz bunu söylerken de kıyafet kanunundan destek alıyorsunuz bana çelişkili geldi o yüzden sordum.
Işiniz gerçekten zor eskizle bu durumu konuşun iki tarafida kurmadan hal edebilir
[/QUOTE
Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim
Işiniz gerçekten zor eskizle bu durumu konuşun iki tarafida kurmadan hal edebilir
[/QUOTE
[/QUOTE
[/QUOTE
Peki:)çelişki yok. açıkladım size. nereden nereye serzenişiydi.
Oyle bi hale getirdilerki yeni bisey alsam acaba biri banami bakiyo yakismadimi cok mu acik gibi dusunmekten giyemiyorum. Oyle yapcam artik begendigimi alip giycem icimdeki yasama sevincini olduruyolar yaBen boyum kadar tunik hic giymedim tuniklerim gomleklerim hep diz ustu siz nasil aciksiniz ben sasirdim simdi :) esiniz sorun cikarmiyorsa bence icinizden geldigi gibi giyinin kimseden cekinmenize gerek yok
Oyle yapcam surat ascak ne bilum konusmicak felan umrumda degil zaten cunku cok izin verdim ilk gelinim hevesi var diye ama yok buladari fazlaKonuşma canım
Bişey derse he he bile deme
İstedigini giy cık
Gelip üstünde parcalayacak hali yokya