Kiyafete karisilmasi

Neden tepkinizi koymuyorsunuz?
Benim annem babam dahi karışamaz bana. Kayınvalide kim oluyor. Bundan aonra böyle giyineceğim diyip konuyu kapatın

biri yok olmaya doğru giden bi devleti moderleştirme adına atılan bir adım. biri kaynana saçmalaması. bu açıdan bakınca kıyafet devrimini destekleyebiliyorum evet.

biri yok olmaya doğru giden bi devleti moderleştirme adına atılan bir adım. biri kaynana saçmalaması. bu açıdan bakınca kıyafet devrimini destekleyebiliyorum evet.
Yıkılmak üzere olan bir devleti elbisenizi değiştirerek kurtaramazsınız ama neyse yine de sizin dediğiniz gibi olsun:)

Bence eşiniz de böyle giyinin istiyor. Kv sadece maske olmuş. Adam istese sen karışma anne der. Kavga edince namus, adet deyip kapalı giyin diyor bariz. Eşiniz de işin içinde olduğu için yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmam. Dik biri değilsiniz. Biri benim kıyafetime karışamaz. En deli olduğum nokta budur. Karışmak isteyeni rezil ederim. Kesin çizgileri olan birini kimse ezemez. Suç sizde, baştan tavrınızı belli edecektiniz.

Baştan onun istediği gibi giymeyecektin

Hastalığı ne acaba? Kıyafetiniz yüzünden hasta olacaksa sanırım hastalığı şımarıklık, benim sözüm geçsincilik. Kimse bir başkasının kıyafeti yüzünden hasta olmaz, hastalığı depreşmez.

Yıkılmak üzere olan bir devleti elbisenizi değiştirerek kurtaramazsınız ama neyse yine de sizin dediğiniz gibi olsun:)
yıkılmak üzere ve hatta yıkılmış vi devrimi elbise değiştirerek ve yanında bir çok devrimle beraber kurtardılar. hatırlatayım isterseniz.

gelini kapalı giyinmezse ölecek hastalığı...

Konunun neresinde tutsak elde kalıyor. Bile isteye yani eşinizin böyle olduğunu, size giyim konusundaki dayatmalarını kabul ederek mi evlendiniz? 3 senedir evlisiniz değişmediğine göre daha değişmez. Ayrıca sizin giyiminizden kayınvalidenize ne ? Eşinizin dahi karışması yanlıştan kayınvalidenize ne oluyor?

yıkılmak üzere ve hatta yıkılmış vi devrimi elbise değiştirerek ve yanında bir çok devrimle beraber kurtardılar. hatırlatayım isterseniz.
İyi de benim sorduğum bu değil ki konu kıyafet üzerine.kıyafet kanunu insanların kıyafetine karışan bir kanun siz de kimsenin kıyafetine kimse karışamaz diyorsunuz bunu söylerken de kıyafet kanunundan destek alıyorsunuz bana çelişkili geldi o yüzden sordum.

çelişki yok. açıkladım size. nereden nereye serzenişiydi.

Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim

şimdi 3 yıl geçmiş kv ni tanıyorsun

neden bu cümleyi söylüyorsun elbise giysem nasıl olur vs diye

ben bunu okuduğum anda konu gerçekliğini kaybetti

yani giydim çıktım bunu dedi dersen inanırdım da seni her an kapatmaya çalışan kv ye elbise giysem nasıl olur denir mi

bu arada gayet açığım ama ayak bileğimde elbisem de var

kv ye elbise giysem vs demek yerine giyin

bu arada tunik ve pantolon giyiyorum diyorsun

hepimiz pantolon giyiyoruz ama tunik giymiyoruz mesela

al bir tişört 10 TL giy pantolonun üstüne

sonra kv ne derse desin

giymeden önce bunu giyebilir miyim mi diyorsun

günümüzde 5 yaşındaki çocuklar annelerinin verdiğini giymiyor

bir de giymemişsiniz ki hep konuşmuşsunuz ne gereği var önce giyin sonra kv laf etsin

herkesin günahı kendine deyin ve gidin nereye gidecekseniz

Ben boyum kadar tunik hic giymedim tuniklerim gomleklerim hep diz ustu siz nasil aciksiniz ben sasirdim simdi :) esiniz sorun cikarmiyorsa bence icinizden geldigi gibi giyinin kimseden cekinmenize gerek yok
Oyle bi hale getirdilerki yeni bisey alsam acaba biri banami bakiyo yakismadimi cok mu acik gibi dusunmekten giyemiyorum. Oyle yapcam artik begendigimi alip giycem icimdeki yasama sevincini olduruyolar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…