Kiyafete karisilmasi

Evleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
Kendinizden ne kadar ödün verirseniz sizden daha da fazlasını isteyecekler.ben kaynanam lara giderken dikkat ediyorum giydiklerime ama onun dışında kendi istediğim gibi giyiniyorum.ha laf sokma olmuyor mu yine tabi ki arada oluyir ama cevaplarını alırlar.ki sizde eşiniz kendinize bakmanızı istiyor

Giyin istediginizi ne solerse solesin kaynana duymayin konuyu degistirin bildiğinizi yapmaya devam edin biyerde oda bikar heralde ona ne ne hakla karisir.

Evleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
kaynanana ne ki senin kıyafetinden ayrıca kocan kapan dese bile sen ne istiyorsan onu giyme hakkına sahipsin yani senden başka kimse senin giyimine kuşamına yön veremez..

Kvye neymiş acaba esin Annesi hasta diye ona bisen demesin hatta sende deme istediğini giy çık napacak seni zorla eve götürüp üstünümu değiştirecek bişey derse bn buyumkarisma de hastaysa hasta gelin açık giyindi diye kimse ölmez oleninde eceli gelmistr

Hasta insan canının derdine düşer, kimseyi gözü görmez. Nasıl bir hastalıkmış bu? Başkalarına karışacak enerjiyi nerden buluyor.

Benim kıyafetime yorum yapabilecek son insan bile olamaz kayınvalide.
Neden fırsat veriyorsunuz, ne isterseniz giyin.
Ölmez merak etmeyin.
Şöyle sağlığı ile etrafını tehdit eden insanlara acayip gıcığım.
Eceli gelirse ölür valla başka bişey olmaz.
Giyinin siz.
Konuşsun dursun.
Terbiyesizlik ama yaa.

Yok artık, eşiniz karışsa neyse diyeceğim de kayınvalideniz ne hakla karışıyor? Neden ona bu hakkı veriyorsunuz anlam veremiyorum.

Yahu gelini açık giydi diye hastalanan insan mı olur? Yani oluyorsa da çıldırıyorsa da kriz geçiriyorsa da kendi problemi, sizin değil.

Dinleme bu kadar basit ben rahat edemiyorum o kıyafetlerin içerisinde diyin.Bir iki defa görsün sizin dinlemediğinizi ondan sonra susar kararlı olun.Bu ne yaa allah aşkına kocan karışmıyor annesine ne oluyor sinir oldum

Bu arada oldu olacak ferace giyim , yaşlı hissediyorum derken yanlış düşünüyosunuz. Ferace gayet güzel bi tesettür kıyafetidir ben 17,18 yaşımdan beri giyiyorum. Ferace yaşlılara özel bir kıyafet değil, tesettürüne dikkat eden her hanımın rahatça giyebileceği bir dış kıyafet. Söylemeden geçmek istemedim.

siz izin vermediginiz surece birisi size nasil karisabilir ki,
burada en buyuk hata sizde,

bizim de sorsak kiyafetimize anamiz babamiz dahil belki bir cok elestiri getirirler, ama sormuyoruz yani,
hele ki kayinvalide onu giyme bunu giy dedi diye kiyafet degisecegim, saka gibi.

Demin konustum esimle kavga ettim sonrada diyo sen.namusumsun gunaha girmek istiyosan giy karismiyom.diye
Namusumsun ne yaaaaa. Sen kendi namusunu miletin anasından mı öğreneceksin. Kendinize saygınız olsun yaaa. Kıcımm izin virmiyir cılar gitti kıynınım izin virmiyir ciler geldi. Alooooo kendinize gelin yaaa kimsenin çobana ihtiyacı yok. Bırakın artık güdülmeyi ya

atatürk koskoca ülkede kılık kıyafet devrimi yaptı. bizimkiler hala kaynana dedi diye ayak bileğini kapatmanın yollarını arıyor.

vay halinize.
Merak ettiğim için soruyorum şimdi görüşünüze göre bir kadının giyimine anası, babası, kocası, kimse karışamaz. Ama aynı zamanda kıyafet devrimini yani insanların nasıl giyineceğine karar verilen bir kanunu destekliyorsunuz üstelik bu kanununla şapka takmayı reddeden (yani istediği gibi giyinmek isteyen) insanlar idam edildi.
Nasıl oluyor bu? nasıl isteyen istediğini giyer temalı yorum yapıp yorumun içinde kıyafete karışan bir kanunu savunabiliyorsunuz merak ettim

Bu arada oldu olacak ferace giyim , yaşlı hissediyorum derken yanlış düşünüyosunuz. Ferace gayet güzel bi tesettür kıyafetidir ben 17,18 yaşımdan beri giyiyorum. Ferace yaşlılara özel bir kıyafet değil, tesettürüne dikkat eden her hanımın rahatça giyebileceği bir dış kıyafet. Söylemeden geçmek istemedim.
Sizin de dediğiniz gibi farace tesettür elbisesidir. Konu sahibi tesettürlü değilmiş. Bence onu anlatmak istemiş yoksa aşağılamak için değildir

kaynanan sana karışamaz ki.ne istiyorsan giy seni sindirmişler.eşinin de işine geliyor bulmuş yolunu.

Merak ettiğim için soruyorum şimdi görüşünüze göre bir kadının giyimine anası, babası, kocası, kimse karışamaz. Ama aynı zamanda kıyafet devrimini yani insanların nasıl giyineceğine karar verilen bir kanunu destekliyorsunuz üstelik bu kanununla şapka takmayı reddeden (yani istediği gibi giyinmek isteyen) insanlar idam edildi.
Nasıl oluyor bu? nasıl isteyen istediğini giyer temalı yorum yapıp yorumun içinde kıyafete karışan bir kanunu savunabiliyorsunuz merak ettim
Aklınız sıra eleştirmek istemişsiniz ama olmamış. Eğer allah akıl fikir vermişse evet kimse kimsenin giyimine kuşamına karışamaz herkes kendi ne giyeceğine karar verir.

Kv bu cesareti eşinizden bulduğu için böyle şu saatten sonra ne deseniz boş ancak eşiniz müdahale ederse olur . Keşke ilk günden taviz vermeseydiniz

Aslinda esim bi kac defa ses etmedi ama annesi haftalarca konusmadi bide hasta krizlere giriyo diye bisey olcak diye ses etmiyo ben kendim konustummu mutlaka kavga ediyoz napcam bilemedim

Neden konusuyorsunuz ki?istediğinizi giyin. Oda istiyorsa kriz gecirsin. Gerçi böyleleri sahte kriz geçirir ancak.

X