Kiyafete karisilmasi

Demin konustum esimle kavga etiik sonra sakinlesince namusumsun sen benm gunaha girmek istiyasan giy dedi sirf annesiyle yuzgoz olmamak . Zaten basim acik daha ne kadar acik olabilirimki

Haklisin suc bende en bastan beri ses etmedim ilk zaman neyse gonulleri olsun dedim sustum ama simdi bisey dedimmi kavga cikiyo demin konustum esimle kavga ettik gelmis bana gunaha girmek istiyosan giy dedi zaten basim acik daha ne kadar acik olabilirim ki ben ona mini etek sort askili giyim demiyorum ama etek altina pantolonda olmaz yani valla.sinirliyom bu konu beni cok yipratti. Istedigi giy gozumde degerin kalmaz diyo sirf annesiyle yuzgoz olmamak icin

Sen hic karisma bisey deme esin Desin. Bende Kapali giyinmesini severim ve severek öyle giyinirim farkinda olmadan sizi kapaliliktan Bile sogutuyor olmasi üzdü beni. Benim sahsi düsüncem icinizden geldigi gibi yapin esiniz Aradan siyrilamaz. O ortayi bulmali. Annesini yatistirmali.

Bağzı arkadaşlara bakmayın siz evin içerisindesiniz burdan o karışmaz bu karisamaz tavrını al desek ne fayda oncelikle kendine ne yakistiriyorsqn onu giy fakat madem aile faciasına dönüşmesini istemiyorsun herkes evine gidince şen çıkar ustundeekileri giy elbisemi makyajını yap esnin3 güzel ol böyle daha iyi olmaz mi

Aynen valla diyodum nisanliyken cocugum olsun kapanirim diye 2.ciyi dogurdum sirf bu yuzden kapanmak istemiyorum kaynanam.bak sonunda kapattirdim kizi istedigim oldu demesin diye bide boyle zorlamak soguttu valla beni

Ben kapaliyim ama pantolon giyerim etwgim hic yok giyemem benim kayinvalidemde etek giy diye 3 sene soylendi durdu kapadım kulaklarimi sadece giyemem ben yapamiyorum dedim sonuc bu sene vazgecti soylenmekten :-D

Ben evde acigim zaten istedigimi giyiyorum biri olmadimi ama aksama kadar ev bos olmuyoki gecenin bi vaktimi elbise giyip gezinim.olmuyo oyle ben zaten kisa kollu askili sort mini etek giyim demiyorumki ama elbise giyerken ayak bilegim gozukuyosa ne var bunda yada bi pantolon giyip ustune buluz kalcami kapatcak bi ceket mesela yok onada. Illa boyum kadar tunik giycem altina boyum kadar pantolon elbise giysem altina pantolon. Kirmizi giyinmem dikkat cekiyorum beyaz pantolon bi anneye yakismaz e ben ne giyim

Işiniz gerçekten zor eskizle bu durumu konuşun iki tarafida kurmadan hal edebilir

Ben kapaliyim ama pantolon giyerim etwgim hic yok giyemem benim kayinvalidemde etek giy diye 3 sene soylendi durdu kapadım kulaklarimi sadece giyemem ben yapamiyorum dedim sonuc bu sene vazgecti soylenmekten :-D
Ya ben de pantolon giyiyorum ama ustune boyum kadar tunik. burdaki kapalilardan daha kapaliyim valla. Bnem kaynana biraz degisik ya evlendim gun bu sekil basladi neymis efendim bize yakisan boyle ben kendimi bilmiyomum edep nedir bilmiuomuyum bide isin garip tarafi beni alirken boyle degildim bunuda soyluyorum biseu diyemiyolar

Ben boyum kadar tunik hic giymedim tuniklerim gomleklerim hep diz ustu siz nasil aciksiniz ben sasirdim simdi :) esiniz sorun cikarmiyorsa bence icinizden geldigi gibi giyinin kimseden cekinmenize gerek yok

Aslinda esim bi kac defa ses etmedi ama annesi haftalarca konusmadi bide hasta krizlere giriyo diye bisey olcak diye ses etmiyo ben kendim konustummu mutlaka kavga ediyoz napcam bilemedim
Konuşma canım
Bişey derse he he bile deme
İstedigini giy cık
Gelip üstünde parcalayacak hali yokya

Anlamadım ferace giyenler yaşlı mı oluyor?
Yada uzun tunik giyenler?
Ben çok kapalı hatta çarşaflı bi bayanım gencim güzelim kendimide hiç yaşlı hissetmiyorum
Size gelince bence insan kapalı açık fark etmez mutlu olduğu şekilde yaşamalı ve giyinmeli kimseye bakmadan nasıl mutluysanız o şekilde yaşayıp giyinin...

Kayınvalidenin kıyafetine karışma hakkı yok
Eşinin de YOk
Çok abes giyinirsen belki eşin hoşlanmaz dile getirebilir ama kv kim oluyır
İstediğini giy müsade alma
Anan değil baban değil ona ne ya

Eşin bi şey demiyorsa kaynana ya ne oluyor.. Yapa yapa alıştırmışsın.. İstediğin gibi giyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…