Diyom neler neler diyomda sakalim yokki lafim gecsine daha ne. eşin de hasta diye susarsa ona da haddini bildir. siz de beni hasta edeceksiniz yakında de.
Demin konustum esimle kavga ettim sonrada diyo sen.namusumsun gunaha girmek istiyosan giy karismiyom.diyeİyi bulmuş yolunu valla kolay yoldan işini görüyo bir kere de sen bayılıver canım
Aynennn vallaKaynanayı napmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalı
Demin konustum esimle kavga etiik sonra sakinlesince namusumsun sen benm gunaha girmek istiyasan giy dedi sirf annesiyle yuzgoz olmamak . Zaten basim acik daha ne kadar acik olabilirimkibaş agrıtacak bişey yok. illa izin alması gerekmıyor, sen gıyeceksın eşin ses etmeyecek bu konu hakkında konusmaycak annesıyle. O krizler fıln uydurma hep, dediğini yaptırmak için. sen de arada bayıl madem.
Haklisin suc bende en bastan beri ses etmedim ilk zaman neyse gonulleri olsun dedim sustum ama simdi bisey dedimmi kavga cikiyo demin konustum esimle kavga ettik gelmis bana gunaha girmek istiyosan giy dedi zaten basim acik daha ne kadar acik olabilirim ki ben ona mini etek sort askili giyim demiyorum ama etek altina pantolonda olmaz yani valla.sinirliyom bu konu beni cok yipratti. Istedigi giy gozumde degerin kalmaz diyo sirf annesiyle yuzgoz olmamak icinsuç ne eşinde ne de kayınvalidende. suç tamamen sende. çünkü sen izin veriyorsun buna. giy istediğini çık, napacak saçını mı yolacak gelip? yırtacak mı üstündeyken onları? hayır napabilir yani? ayrıca neyin kavgası bu? kavga etmeyi de bırak cevap verme bile. "benim hayatım benim bedenim benim seçimim, kölen değilim sen benim ne giydiğime karışamazsın" diyip susacaksın. bu cümleden sonraki dediklerine cevap bile vermeyeceksin. sen izin istersen, o da böyle hakimiyet kurar.
Bağzı arkadaşlara bakmayın siz evin içerisindesiniz burdan o karışmaz bu karisamaz tavrını al desek ne fayda oncelikle kendine ne yakistiriyorsqn onu giy fakat madem aile faciasına dönüşmesini istemiyorsun herkes evine gidince şen çıkar ustundeekileri giy elbisemi makyajını yap esnin3 güzel ol böyle daha iyi olmaz miEvleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
Evde benm acigim ama disarda da bu kadar kapali olmak hos degil yaBizimki de beni dışarıda kapatmaya çalışır evde açmaya çalışır ayarsız adam
Aynen valla diyodum nisanliyken cocugum olsun kapanirim diye 2.ciyi dogurdum sirf bu yuzden kapanmak istemiyorum kaynanam.bak sonunda kapattirdim kizi istedigim oldu demesin diye bide boyle zorlamak soguttu valla beniSen hic karisma bisey deme esin Desin. Bende Kapali giyinmesini severim ve severek öyle giyinirim farkinda olmadan sizi kapaliliktan Bile sogutuyor olmasi üzdü beni. Benim sahsi düsüncem icinizden geldigi gibi yapin esiniz Aradan siyrilamaz. O ortayi bulmali. Annesini yatistirmali.
Ben kapaliyim ama pantolon giyerim etwgim hic yok giyemem benim kayinvalidemde etek giy diye 3 sene soylendi durdu kapadım kulaklarimi sadece giyemem ben yapamiyorum dedim sonuc bu sene vazgecti soylenmekten :-DEvleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf
Ben evde acigim zaten istedigimi giyiyorum biri olmadimi ama aksama kadar ev bos olmuyoki gecenin bi vaktimi elbise giyip gezinim.olmuyo oyle ben zaten kisa kollu askili sort mini etek giyim demiyorumki ama elbise giyerken ayak bilegim gozukuyosa ne var bunda yada bi pantolon giyip ustune buluz kalcami kapatcak bi ceket mesela yok onada. Illa boyum kadar tunik giycem altina boyum kadar pantolon elbise giysem altina pantolon. Kirmizi giyinmem dikkat cekiyorum beyaz pantolon bi anneye yakismaz e ben ne giyimBağzı arkadaşlara bakmayın siz evin içerisindesiniz burdan o karışmaz bu karisamaz tavrını al desek ne fayda oncelikle kendine ne yakistiriyorsqn onu giy fakat madem aile faciasına dönüşmesini istemiyorsun herkes evine gidince şen çıkar ustundeekileri giy elbisemi makyajını yap esnin3 güzel ol böyle daha iyi olmaz mi
Işiniz gerçekten zor eskizle bu durumu konuşun iki tarafida kurmadan hal edebilirBen evde acigim zaten istedigimi giyiyorum biri olmadimi ama aksama kadar ev bos olmuyoki gecenin bi vaktimi elbise giyip gezinim.olmuyo oyle ben zaten kisa kollu askili sort mini etek giyim demiyorumki ama elbise giyerken ayak bilegim gozukuyosa ne var bunda yada bi pantolon giyip ustune buluz kalcami kapatcak bi ceket mesela yok onada. Illa boyum kadar tunik giycem altina boyum kadar pantolon elbise giysem altina pantolon. Kirmizi giyinmem dikkat cekiyorum beyaz pantolon bi anneye yakismaz e ben ne giyim
Ya ben de pantolon giyiyorum ama ustune boyum kadar tunik. burdaki kapalilardan daha kapaliyim valla. Bnem kaynana biraz degisik ya evlendim gun bu sekil basladi neymis efendim bize yakisan boyle ben kendimi bilmiyomum edep nedir bilmiuomuyum bide isin garip tarafi beni alirken boyle degildim bunuda soyluyorum biseu diyemiyolarBen kapaliyim ama pantolon giyerim etwgim hic yok giyemem benim kayinvalidemde etek giy diye 3 sene soylendi durdu kapadım kulaklarimi sadece giyemem ben yapamiyorum dedim sonuc bu sene vazgecti soylenmekten :-D
Aynen valla diyodum nisanliyken cocugum olsun kapanirim diye 2.ciyi dogurdum sirf bu yuzden kapanmak istemiyorum kaynanam.bak sonunda kapattirdim kizi istedigim oldu demesin diye bide boyle zorlamak soguttu valla beni
Sizdeki durum biraz farklı anladığım. Diğer yazdıklarınızıda okudum. Çok müdahale var kv tarafından. Herzaman kiyafette yorumunu esirgemeyen bir insan anladığım kadarıyls. Çok ters düşmekten yana değilsiniz. Eşinizle gezmeye gittiğinizde istediğiniz gibi giyinseniz.
Ben boyum kadar tunik hic giymedim tuniklerim gomleklerim hep diz ustu siz nasil aciksiniz ben sasirdim simdi :) esiniz sorun cikarmiyorsa bence icinizden geldigi gibi giyinin kimseden cekinmenize gerek yokYa ben de pantolon giyiyorum ama ustune boyum kadar tunik. burdaki kapalilardan daha kapaliyim valla. Bnem kaynana biraz degisik ya evlendim gun bu sekil basladi neymis efendim bize yakisan boyle ben kendimi bilmiyomum edep nedir bilmiuomuyum bide isin garip tarafi beni alirken boyle degildim bunuda soyluyorum biseu diyemiyolar
Konuşma canımAslinda esim bi kac defa ses etmedi ama annesi haftalarca konusmadi bide hasta krizlere giriyo diye bisey olcak diye ses etmiyo ben kendim konustummu mutlaka kavga ediyoz napcam bilemedim
Eşin bi şey demiyorsa kaynana ya ne oluyor.. Yapa yapa alıştırmışsın.. İstediğin gibi giyin.Evleneli 3 sene olcak kaynanam kiyafetime cok karisir hep uzun kapali seyler giyinmeme ister ben acigim bu arada. 3 senede surekli pantolon tunik giyiyorum baska bisey giyemedim daha cunku ayak bilegim dahi gozukmeyecekmis. Esim istiyoki farkli giyinim bakayim kendime ama annesi hasta diye ses etmiyo ben biktim artik bu durumdan bi cozum bulmam lazim siz olsaniz ne yaparsiniz ne dersiniz bu durumda. Gecen kaynanamla laf arasi konustuk elbise giy ama altina pantolon giyersen tabi dedi olurmu oyle sey oldu olacak ferace giyinip cikim dedim ama laf anlatamiyorum ne zaman bu konu acilsa kavga cikiyo nolur yardmci olun 24 yasindayim kendimi yasli gibi hissediyorum ya kendine benzetmeye calisiyo beni offf