- 10 Ekim 2014
- 31.477
- 140.790
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Herkese göre bir Avrupa var demek ki ahahahshshhs
Bu burda ne anlatmaya calismis acaba. Ne alaka ya kim ne giyerse giysin. Tamam anladik en güzel sensin.Konuskonus asla anlamayacsiniz zaten. Ne desem Bos. Tacizleri bile söylemiyorum, Bir kadin sadece o bakislardan rahatsiz olmuyorsa, Ben daha nedim. Bende güzelim, bana da bakiyorlar!!!!! Ama en azindan ne götüme, ne dövmeli karnima nede memelerime bakmiyorlar, suratima bakip anaya avrada söven gibi gözlerime bakiyorlar!
Bu burda ne anlatmaya calismis acaba. Ne alaka ya kim ne giyerse giysin. Tamam anladik en güzel sensin.
İnsanların giyimine hep bakılıyor maalesef pis gözlü insan cok fazla etrafta, ben kapalıyım bu halde bile bakiyolar rahatsiz edecek derecede.Suriye benim çalıştığım yerden daha batidirbaşta çok kasıyordum her şeye bakıyorlar laf atıyorlar diye sonra farkettim ki burada ne giyersen giy bakıyorlar bende saldım biraz tayttır, croptur. Tabi dozunda hem dar tayt giyip hemde minicik üstüme yapışan crop giymiyorum. Geçen siyah tayt kalçamı kapatan gönlek üzerine süveter ve kot ceket altına da topuklu çizme giydim karşıdan bakınca aşırı dar veya çok vücut hatlarını belli eden bir kombin değildi ama herkes dönüp dönüp bakiyor. Kız arkadaşım var yanımda kız balık etli gayet siyah pantolon siyah bot siyah ceket gitmiş ona bile yiyecek gibi bakıyorlardım Kapalı arkadaşlarım bile topuklu ayakkabı dikkat çekiyor diyorsa ben daha ne giyeyim o da haklı sizde haklısınız ne diyeyim.
Milletin derdi onu mu germiş yani cogu yazdiginida okuyamadim resmen sacmalamis. Aynen ya insan niye sover gibi gozlerle dolasir bu aklima gelmemisti. Ama şey olabilir cok guzelmis ya ondan herkes bakiyosaKimsenin umurunda olmayan Alexanin söven gibi gözlerine bakan diger insanlar ona anlam veremez bence.
İnsan neden öyle dolaşir ki.
Milletin derdi onu mu germiş yani cogu yazdiginida okuyamadim resmen sacmalamis. Aynen ya insan niye sover gibi gozlerle dolasir bu aklima gelmemisti. Ama şey olabilir cok guzelmis ya ondan herkes bakiyosa
Birazdan disari cikcam gözlerimi değisik yapcam insanlara.Ayy ne guldum suna
Bunu sevmedim. Sütyen denen şeyden nefret ediyorum, kanunla yasaklanması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Çok çok sütyen gerektiren bişey giymediğim sürece kullanmıyorum. Sütyensiz gezmek teşhircilik değildir, rahatına düşkünlüktür.Herkes giyiminde Özgür olmalı diyoruz da, popo çizgisini gösteren şort giymek, bralet ile dışarı çıkmak hatta sütyensiz çıkmak, beyaz elbise altından renkli tanganın görünmesi bence modernlik, özgürlük değil teşhircilik
Biri daha vardi boyle. Gelmiş alisveris yapiyor Turkiyede magazada ve kiyafetleri eleştiriyor, açiklarmiş ve yine kendisinin avrupadan geldigini avrupadaki insanlarin bile boyle giyinmedigini soyleyip kadinlari elestiriyordu.
Herkes kendine göre farkli bir avrupa görüyor.
Ama disarda resmen kırmızı bralet adıyla kırmızı sudyenle gezenleri gördümBunu sevmedim. Sütyen denen şeyden nefret ediyorum, kanunla yasaklanması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Çok çok sütyen gerektiren bişey giymediğim sürece kullanmıyorum. Sütyensiz gezmek teşhircilik değildir, rahatına düşkünlüktür.
Bralet bir üst giysisidir, evde değil dışarda giyilir zaten. Normal hayatta üzerine bir gömlek ya da ceketle, gece kulübünde tek başına.
Toto çizgisi gösteren şort benim tercihim değil ancak seven ve yerinde kullanandan bana ne, hatta yerinde kullanmayandan da bana ne, teşhirci diye yaftalamam.
Beyaz altına renkli tanga zaten kro bişey. Ancak beyaz gömlek siyah sütyen/bralet ikilisinin hastasıyız.
Kendi bilecekleri iş ama. Rahatlarsa iyi hissediyorlarsa sorun yok.Ama disarda resmen kırmızı bralet adıyla kırmızı sudyenle gezenleri gördümgerckten bana göre itici geliyor. Uzerinde gömlek yada ceket olsa hoş ama gün icerisinde sokakta ve küçük bi şehirde bralet adı altinda resmen sudyenle gezmek cok kötü gorunuyor
Evet göreceli bi kavram mesela ben erkek olarak yanlarindan gecsem iyyy derdimKendi bilecekleri iş ama. Rahatlarsa iyi hissediyorlarsa sorun yok.
Sizi o şekilde giyinmeye kimse zorlamıyor öyle değil mi? E sizin beğeniniz de çok önemli değil şu durumda.Evet göreceli bi kavram mesela ben erkek olarak yanlarindan gecsem iyyy derdimkadın halimlede diyorum
Beni zorlamiyo olup olmamasi sizi ilgilendiren bi durum degil ki. Ayni şey sizin icinde gecerli siz begeniyosunuz ben beğenmiyorum sorun ne? Sizinde begenmeniz cok onemli degil bu durumdaSizi o şekilde giyinmeye kimse zorlamıyor öyle değil mi? E sizin beğeniniz de çok önemli değil şu durumda.
Sevmek zorunda değilsiniz sütyensiz gezmek sizin için rahatına düşkünlük benim içinse teşhirciliktir. Öğretmensiniz okulunuza meme uçlarınız belli şekilde gidiyormusunuz.Bunu sevmedim. Sütyen denen şeyden nefret ediyorum, kanunla yasaklanması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Çok çok sütyen gerektiren bişey giymediğim sürece kullanmıyorum. Sütyensiz gezmek teşhircilik değildir, rahatına düşkünlüktür.
Bralet bir üst giysisidir, evde değil dışarda giyilir zaten. Normal hayatta üzerine bir gömlek ya da ceketle, gece kulübünde tek başına.
Toto çizgisi gösteren şort benim tercihim değil ancak seven ve yerinde kullanandan bana ne, hatta yerinde kullanmayandan da bana ne, teşhirci diye yaftalamam.
Beyaz altına renkli tanga zaten kro bişey. Ancak beyaz gömlek siyah sütyen/bralet ikilisinin hastasıyız.