- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Şimdi gelir ayrıl boşan diyenler ama kıskanması gayet normal . İkinizde karşılıklı fedakarlıklar yapabilirsiniz öyleyse. Seni düşünüyor sonuçta geneGiyim kuşam konusunda eşinizle sevgilinizle sorun yaşadığınızda bunu nasıl aştınız ya da yönetip idare ettiniz? Kafam biraz karışık açıkçası. Şöyle ki ben biraz rahat giyinen biriyim mini etek göbek açık dekolte. Erkek arkadaşımda asla bana baskı yapmaz ama bu kadar açık giyinmesen keşke birileri gözünü dikip bakınca rahatsız oluyorum diyor. Mesela tatil beldelerinde gittiğimiz tatillerde hiç böyle sıkıntımız olmuyor. Ama küçük bir yerde yaşıyorum ben ya da onun yaşadığı yerde de Anadolu şehri dikkat et en azından diyor. Onu anlıyorum bazen kadın olarak ben bile bazı erkeklerin bakışından rahatsız oluyorum ama istediğim şeyleri de giymek istiyorum. Üstümde bir baskı olmadığı için çok sorun olmuyor ama farkındayım içi içini yiyor bazen giydiğim şeylerden ötürü bir şey diyemiyor. Çok da seviyorum onu. Bir başkası için değişmek gibi de geliyor giydiklerini kısıtlamak. Ama ilişkide biraz özveri fedakarlık anlayış da lazım sanki. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Normal değil. Adam severken bu hanımkızı bu şekilde gördü beğendi.Şimdi gelir ayrıl boşan diyenler ama kıskanması gayet normal . İkinizde karşılıklı fedakarlıklar yapabilirsiniz öyleyse. Seni düşünüyor sonuçta gene
Ben de iç anadoluda yaşıyorum yazları tatile gidiyorum kuş adasına falan herkes bikini ile dönüp bakmıyor ama iç anadolu da :) hiçbirşey yapmana gerek yok aşırı aşırı bakıyorlar anlam veremiyorum bence bu konu yaşadığın yere de bağlı oluyor acikcasi ben yaşadığım bölgede biraz daha kapalı giyiyorum cunki aşırı o gözlerden rahatsız oluyorumGiyim kuşam konusunda eşinizle sevgilinizle sorun yaşadığınızda bunu nasıl aştınız ya da yönetip idare ettiniz? Kafam biraz karışık açıkçası. Şöyle ki ben biraz rahat giyinen biriyim mini etek göbek açık dekolte. Erkek arkadaşımda asla bana baskı yapmaz ama bu kadar açık giyinmesen keşke birileri gözünü dikip bakınca rahatsız oluyorum diyor. Mesela tatil beldelerinde gittiğimiz tatillerde hiç böyle sıkıntımız olmuyor. Ama küçük bir yerde yaşıyorum ben ya da onun yaşadığı yerde de Anadolu şehri dikkat et en azından diyor. Onu anlıyorum bazen kadın olarak ben bile bazı erkeklerin bakışından rahatsız oluyorum ama istediğim şeyleri de giymek istiyorum. Üstümde bir baskı olmadığı için çok sorun olmuyor ama farkındayım içi içini yiyor bazen giydiğim şeylerden ötürü bir şey diyemiyor. Çok da seviyorum onu. Bir başkası için değişmek gibi de geliyor giydiklerini kısıtlamak. Ama ilişkide biraz özveri fedakarlık anlayış da lazım sanki. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eğer ki '' sorun değil onu mu kırıcam daha dikkatli giyinirim '' diyebilecekseniz devam edin. Fakat ben giyimim, tarzımdan vazgeçmem asla diyorsanızda ayrılın. Ortası sürekli kavga olur.Giyim kuşam konusunda eşinizle sevgilinizle sorun yaşadığınızda bunu nasıl aştınız ya da yönetip idare ettiniz? Kafam biraz karışık açıkçası. Şöyle ki ben biraz rahat giyinen biriyim mini etek göbek açık dekolte. Erkek arkadaşımda asla bana baskı yapmaz ama bu kadar açık giyinmesen keşke birileri gözünü dikip bakınca rahatsız oluyorum diyor. Mesela tatil beldelerinde gittiğimiz tatillerde hiç böyle sıkıntımız olmuyor. Ama küçük bir yerde yaşıyorum ben ya da onun yaşadığı yerde de Anadolu şehri dikkat et en azından diyor. Onu anlıyorum bazen kadın olarak ben bile bazı erkeklerin bakışından rahatsız oluyorum ama istediğim şeyleri de giymek istiyorum. Üstümde bir baskı olmadığı için çok sorun olmuyor ama farkındayım içi içini yiyor bazen giydiğim şeylerden ötürü bir şey diyemiyor. Çok da seviyorum onu. Bir başkası için değişmek gibi de geliyor giydiklerini kısıtlamak. Ama ilişkide biraz özveri fedakarlık anlayış da lazım sanki. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yerine ve zamanına göre giyildiğim için öyle bir sorun yaşamıyoruz. İzmirde sahile giderken şort crop giyerim ama küçük bir anadolu şehrine giderken giyinmem. Kendimi rahat hissetmem zaten, eşimin rahatsız olmasına ya da uyarmasına gerek yok.Giyim kuşam konusunda eşinizle sevgilinizle sorun yaşadığınızda bunu nasıl aştınız ya da yönetip idare ettiniz? Kafam biraz karışık açıkçası. Şöyle ki ben biraz rahat giyinen biriyim mini etek göbek açık dekolte. Erkek arkadaşımda asla bana baskı yapmaz ama bu kadar açık giyinmesen keşke birileri gözünü dikip bakınca rahatsız oluyorum diyor. Mesela tatil beldelerinde gittiğimiz tatillerde hiç böyle sıkıntımız olmuyor. Ama küçük bir yerde yaşıyorum ben ya da onun yaşadığı yerde de Anadolu şehri dikkat et en azından diyor. Onu anlıyorum bazen kadın olarak ben bile bazı erkeklerin bakışından rahatsız oluyorum ama istediğim şeyleri de giymek istiyorum. Üstümde bir baskı olmadığı için çok sorun olmuyor ama farkındayım içi içini yiyor bazen giydiğim şeylerden ötürü bir şey diyemiyor. Çok da seviyorum onu. Bir başkası için değişmek gibi de geliyor giydiklerini kısıtlamak. Ama ilişkide biraz özveri fedakarlık anlayış da lazım sanki. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz?
uzun yillardir evliyim, kiyafetlerim hakkinda soz soyleme hakki oldugu gibi benim de canimin istedigini giyme ozgurlugum var, o karismaz ben de karistirtmam.Giyim kuşam konusunda eşinizle sevgilinizle sorun yaşadığınızda bunu nasıl aştınız ya da yönetip idare ettiniz? Kafam biraz karışık açıkçası. Şöyle ki ben biraz rahat giyinen biriyim mini etek göbek açık dekolte. Erkek arkadaşımda asla bana baskı yapmaz ama bu kadar açık giyinmesen keşke birileri gözünü dikip bakınca rahatsız oluyorum diyor. Mesela tatil beldelerinde gittiğimiz tatillerde hiç böyle sıkıntımız olmuyor. Ama küçük bir yerde yaşıyorum ben ya da onun yaşadığı yerde de Anadolu şehri dikkat et en azından diyor. Onu anlıyorum bazen kadın olarak ben bile bazı erkeklerin bakışından rahatsız oluyorum ama istediğim şeyleri de giymek istiyorum. Üstümde bir baskı olmadığı için çok sorun olmuyor ama farkındayım içi içini yiyor bazen giydiğim şeylerden ötürü bir şey diyemiyor. Çok da seviyorum onu. Bir başkası için değişmek gibi de geliyor giydiklerini kısıtlamak. Ama ilişkide biraz özveri fedakarlık anlayış da lazım sanki. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Valla linç gelebilir ama benim fikrim bir kadın, bunu erkek arkadaşı / eşi söylemese bile bu konuya dikkat etmesi gerektiği yönünde. (Cümlem düşük oldu ama düzeltemedim, uykum var kafam yetmedi)
Yani neler neler duyuyoruz, damacanaya, elektrik direğine tecavüz edenler var. Keşke giyilen dekolteyi bi kıyafet stili olarak görseler ama görmüyorlar. Bunu bilirken "yoo ben istiyorum giyeceğim" demek bana çok absürt geliyor. Giyilecek yer var giyilmeyecek yer var, bunun ayırdına koskoca insanların bir erkeğin lafına kalmadan varması gerekiyor.
Ha şöyle de bi şey var. "Biz giyeceğiz ki alışacaklar ve normalleşecekler" deniyor. Ben bu tür insanların bu kadar ehlileştirileceğine inanmıyorum. O yüzden boşa çaba bence.
Sizin durumda da orta yolu bulmak isterseniz bulabilirsiniz, yoksa da yine sizin kararınıza kalmış. Erkek olsam ben de rahatsız olurdum benzeri bakışlardan. Ha çıplak kol bile kiminin bakışına maruz kalıyor bu engellenemez o ayrı mesele ama giyebileceğiniz başka ortamlar varken ben biraz daha orayla sınırlandırırdım.
Karışmak değil de
Yargılamak oluyor bu biraz. Giyemezsin demiyor da,bunu bunu giysen daha iyi olur diyor. Kime göre daha iyi?
Yani Anadolunun küçük şehri vs,ona ne,istediğinizi giyersiniz. Kapalı giyenlere kimse bir şey demezken açık giyinenlere de denmemeli,aksi durum fazlasıyla ikiyüzlülük oluyor çünkü. Hani kıyafette özgürlük vardı? Kapalıya da özgürlük var açığa da var madem.