Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nacizane tavsiyem size sudur kültürü ahlak din anlayisi vs size tipatip benzeyenle hayatinizi birlestirseniz devamli tartismaniz bitmez ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksiniz baska tavsiyem yok bu konuda.
ben poposunu ortaya çıkaran eşofman falan giydiğinde sweatshirt ile kapattırıyorum bir daha giymesini istemiyorum. çok güzel kalçası var benimkinin kimse görmesin istiyorum ahahahahhahahaha
Evet bazi erkeklerin dötü çok güzel oluyor.. kadin olarak bakmışlıgım çoktur şu an bile şaka degil gerçek.. zaten bir erkegin dötu güzelse heryeri güzeldir.. şoyle ele avuca geliyorsa falan
Anscheinend war deine kurze Uni Zeit und dein Mini Nebenjob nicht ausreichend um dich intelligenter zu machen. Wer weiß in welcher Ecke du schnorren musstest nur um diesen Satz, „Ich habe in Deutschland studiert“ sagen zu können. Aber eines sage ich dir, du hast diese Luft von der ich rede seit deiner Geburt in deiner Lunge, was genau bitte bist du das du denkst, du könntest mir hier mit solch „Kriterien“ argumentieren ? Hadi git Bir cevir sunu
İyi derece Almanca bilir theblackswan ın kendisi. Merak ettim sordum, sağ olsun çevirdi bana, ağzım açık kaldı. Sizin adınıza utandım. Burada yazamayacağım hakaretler etmişsiniz.
Bir insan sıkışınca hakarete , küfüre başvuruyorsa, bana göre o kişi kalitesizdir.
Önce içinizden başlayın güzelleşmeye, kıyafet, saç boyası her zaman alınır.
Sizin bu hakaretlerinize gülüp geçip, cevap dahi vermeyerek kalitesini de belli etti zaten sataştığınız üye.