Herkes her şeyi saçma sapan yerlerde giymeye başladı.
Linçleyebilirsiniz sorun değil gene de yazacağım.
Bir şıklık, bir özenme vardı önceden. Sonra eşofman takımlarıyla her yere gidilmeye bsşladı. Babam 80 yaşında, takım elbiseyle gezmiyor ama pantolon gömlek giyiyor. Hastaneye yatırdık çıkışta eşofmanla çıkmayı kabul ettiremedim ayıp olur diyor. Neden herkes sokakta pijamayla geziyor diyor haklı şimdi onun bakış açısından bakınca. Adamın gençliğinde insanlar dikkatli giyinirlermiş sokakta.
Şu an kimse yerine göre giyinmiyor. Erkeklerin dar ve kısa paçalı pantolonları, kadınların kısa spor taytını sokakta, okulda, cafede falan normal bir şeymiş gibi giymeleri çok garip geliyor bana. Her şey ya çuval gibi oversize, ya mayo büstiyer falan gibi. Bralet ile geziyor millet ya, iç çamaşırı bu
Dışarıda gerçekten şöyle elegant, tarz, tiril tiril özenmiş elit giyimli insan göremez olduk kadın erkek. Buna ben de dahilim alıp giyecek düzgün bişey bulamıyorum keza.
Yerinde dekolte hoş duran bir şey, ama erkeklerin kendi cinslerini iyi tanıdıkları için adamların aklından geçen düşünceleri bildiklerinden bu Ortadoğu çukurunda sevgilinin uyarmasını çok da abes görmüyorum. Ortalık sınırlardan elini kolunu sallayarak giren sapık doldu.
Ama çözümü kadının kendini kısıtlaması ve istediği giyememesi mi? Hayır bu olmamalı ama zihniyetler bir günde değişmeyeceği için kendimizi olabildiğince korumaya almak en azından kendi güvenliğimizi sağlamak için makul olabilir.