Kıyafet konusu?

Sevmek zorunda değilsiniz sütyensiz gezmek sizin için rahatına düşkünlük benim içinse teşhirciliktir. Öğretmensiniz okulunuza meme uçlarınız belli şekilde gidiyormusunuz.
Meme uçları için sütyen dışında çözümler de var biliyorsunuz değil mi? Keşke insanlara hakaret etmeden fikir belirtebilseniz.

Sevmek zorunda değilsiniz sütyensiz gezmek sizin için rahatına düşkünlük benim içinse teşhirciliktir. Öğretmensiniz okulunuza meme uçlarınız belli şekilde gidiyormusunuz.
İnsanların etiketçi başı siz misiniz?

Belki insanların kafam kadar memeleri yok ve o kabuk gibi sutyenlere ihtiyaç duymuyorlar?

İnsanların etiketçi başı siz misiniz?

Belki insanların kafam kadar memeleri yok ve o kabuk gibi sutyenlere ihtiyaç duymuyorlar?
75 bile olmayan memelerimle giydiğim tişört gömlekten tabi kendime 3 beden büyük kıyafet gitmediğim için ortaya çıkıyorsa tahminimce bir çok kişi dede meydandadır. Ha rahattır isterseniz donsuz gezin babana götünüzü memenizi herkese göstermek isteyen göstersin bahane. İlkokulda bile meme özel bölge diye öğretilir.

75 bile olmayan memelerimle giydiğim tişört gömlekten tabi kendime 3 beden büyük kıyafet gitmediğim için ortaya çıkıyorsa tahminimce bir çok kişi dede meydandadır. Ha rahattır isterseniz donsuz gezin babana götünüzü memenizi herkese göstermek isteyen göstersin bahane. İlkokulda bile meme özel bölge diye öğretilir.
Çok güzel penye sutyenler ve braletler var meme ucu falan göstermiyor, 75 bile olmayan memeleriniz için o kabuk gibi, telli, sıkan sutyenleri giymenize gerek yok, aşırı rahatlar. Ayrıca herkesin orasına burasına kimse karışamaz, milletin neresini açıp kapadığı sizi hiç ilgilendirmez, kimseye hakaret etme ve etiketleme hakkınız da bulunmuyor. Başka yaşamlara saygı göstermeyi öğrenin, hayatı kendinize de başkalarına da zorlaştırmayın, bu kadar zor değil bunu yapmak.

Şu konuda "şunu giyen şöyledir, bunu giyen böyledir, x giymek y'dir" diyenlerin tek derdinin sevgilisi/kocası olduğuna eminim.
Yanındaki adam 2 bacak görüp aklı çıkacak diye aklı çıkan kadınlardan fenalık geldi.
Milletin tek derdi birilerinin yamuk kocalarına bacak meme göstermek sanki öf.

Konu sahibi siz de gayet baskı görüyorsunuz farkında değilsiniz.
Yerine göre giyinmeyi bilmiyor bile olsanız sevgiliniz sizi ilk kez şu gün şu saatte görmedi herhalde. Görüp beğenip sevgili olduktan sonra "ımı biyli giyinmisin iyi ilmiz mi" demek iki yüzlülükten başka bir şey değil.

Peki bu durumdan memnun musunuz bu sizi yormuyor mu nasıl başa çıkıyorsunuz sonuç hep sizin gitmemenizle mi sonuçlanıyor
Giyiyorum başta küsüyor ben sert çıkınca tatlıya bağlamaya çalışıyor bazende küs küs gidiyoruz gideceğimiz yere. bir kac ay ses etmiyor sonra tekrar başlıyor aynı durum. Kısır bir dongudeyiz inatlasiyoruz sürekli. O benim kıyafetime karistikca bende birseyine karışıyorum böyle buldum çözümü. Bu arada aramız onun yaptığı bir hareketten limoniyse yada tatil yerlerindeysek karışmaz hiç. Tamamen savaş halindeyiz biz😑

Herkes her şeyi saçma sapan yerlerde giymeye başladı.
Linçleyebilirsiniz sorun değil gene de yazacağım.
Bir şıklık, bir özenme vardı önceden. Sonra eşofman takımlarıyla her yere gidilmeye bsşladı. Babam 80 yaşında, takım elbiseyle gezmiyor ama pantolon gömlek giyiyor. Hastaneye yatırdık çıkışta eşofmanla çıkmayı kabul ettiremedim ayıp olur diyor. Neden herkes sokakta pijamayla geziyor diyor haklı şimdi onun bakış açısından bakınca. Adamın gençliğinde insanlar dikkatli giyinirlermiş sokakta.

Şu an kimse yerine göre giyinmiyor. Erkeklerin dar ve kısa paçalı pantolonları, kadınların kısa spor taytını sokakta, okulda, cafede falan normal bir şeymiş gibi giymeleri çok garip geliyor bana. Her şey ya çuval gibi oversize, ya mayo büstiyer falan gibi. Bralet ile geziyor millet ya, iç çamaşırı bu :KK70:
Dışarıda gerçekten şöyle elegant, tarz, tiril tiril özenmiş elit giyimli insan göremez olduk kadın erkek. Buna ben de dahilim alıp giyecek düzgün bişey bulamıyorum keza.

Yerinde dekolte hoş duran bir şey, ama erkeklerin kendi cinslerini iyi tanıdıkları için adamların aklından geçen düşünceleri bildiklerinden bu Ortadoğu çukurunda sevgilinin uyarmasını çok da abes görmüyorum. Ortalık sınırlardan elini kolunu sallayarak giren sapık doldu.
Ama çözümü kadının kendini kısıtlaması ve istediği giyememesi mi? Hayır bu olmamalı ama zihniyetler bir günde değişmeyeceği için kendimizi olabildiğince korumaya almak en azından kendi güvenliğimizi sağlamak için makul olabilir.

Şimdi gelir ayrıl boşan diyenler ama kıskanması gayet normal . İkinizde karşılıklı fedakarlıklar yapabilirsiniz öyleyse. Seni düşünüyor sonuçta gene
Sonuna kadar katılıyorum. Hep fedakarlığı karşı taraftan bekliyoruz. Bizi bambaşka bir kalıp içine koymadığı sürece hayatımızdaki insanın da duygu ve düşüncelerine önem vermeliyiz diye düşünüyorum.

Sonuna kadar katılıyorum. Hep fedakarlığı karşı taraftan bekliyoruz. Bizi bambaşka bir kalıp içine koymadığı sürece hayatımızdaki insanın da duygu ve düşüncelerine önem vermeliyiz diye düşünüyorum.
Bizim bu kadınlar özgürlüğüne çok düşkün anlıyorum ama kocaları neden istemedikleri en ufak bişey yapınca sikayet ediyorlar

Ama disarda resmen kırmızı bralet adıyla kırmızı sudyenle gezenleri gördüm🙈😁 gerckten bana göre itici geliyor. Uzerinde gömlek yada ceket olsa hoş ama gün icerisinde sokakta ve küçük bi şehirde bralet adı altinda resmen sudyenle gezmek cok kötü gorunuyor 🤷🏼‍♀️
Siz sadece Bralet ile dışarı çıkanı nerde gördünüz? Doğma büyüme İzmirliyim, izmirde yaşamaya devam ediyorum bir kere bile braleti tek başına giyip çıkana denk gelmedim. İzmirde görmediğim şeyi siz küçük şehirde ne ara gördünüz? Ben öyle giymek istedim aslında bu yaz ama hiç etrafta görmediğim için yapmadım evde duruyor 😂 öyle tek kullanılmıyor demek diye düşündüm. Millet bakar eder diye değil rüküş olmamak adına yani.

Bizim bu kadınlar özgürlüğüne çok düşkün anlıyorum ama kocaları neden istemedikleri en ufak bişey yapınca sikayet ediyorlar
Kocasına şort giydirmeyen kadın var mı mesela? Varsa eşi de onun kıyafetlerine karışsın haklısınız. Karşılıklı fedakarlık budur.

Ancak elmayla armutu karıştırıyorsunuz. Eşlerimizde istemediğimiz davranışları belirtme hakkımız var onların da bizde var karşılıklı kişisel alanımıza müdahale edilmediği sürece.

Siz sadece Bralet ile dışarı çıkanı nerde gördünüz? Doğma büyüme İzmirliyim, izmirde yaşamaya devam ediyorum bir kere bile braleti tek başına giyip çıkana denk gelmedim. İzmirde görmediğim şeyi siz küçük şehirde ne ara gördünüz? Ben öyle giymek istedim aslında bu yaz ama hiç etrafta görmediğim için yapmadım evde duruyor 😂 öyle tek kullanılmıyor demek diye düşündüm. Millet bakar eder diye değil rüküş olmamak adına yani.
Bostanlıya gel 😂
Gençler giyiniyorlar, yakışıyor da keratalara.

Benim çizgilerim ve benlik saygım yok dolayısı ile kolay manipüle edilebiliyorum. Sevdiğim insan için onu mutlu etmek kaybetmemek için sevdiğim şeylerden hayallerimden vazgeçebiliyorum. Psikolog işe görüştüm bu hafta terapi sürecim başlıyor bakalım ne kadar değişeceğim
Allah zavallı terapistine şimdiden sabır versin. Çok üzülüyorum yazık. Adam kimbilir neler diyecek sen yine o saçma sorularınla peki sevdiğin için şort giymesek fln diye çıkacaksın oradan

Kaç kadın tanıdınız kocasının şortuna osuna busuna karışan? Kocaları en ufak ne yapıyor mesela şikayet ettikleri?

Genelde onlar. Ama gece barlar sokağında falan daha büyük yaş grupları da var. Gündüz görmedim.
şimdi anladım neden görmediğimi. o yaş grubuna göre değil kendime göre bakmışım demek ki. o yaş grubun her şeyine okey dediğim için hiç bakmıyorum bile :dondurma:

X