Kıyafet konusu?

şimdi anladım neden görmediğimi. o yaş grubuna göre değil kendime göre bakmışım demek ki. o yaş grubun her şeyine okey dediğim için hiç bakmıyorum bile
Üstlerinde braletle çocuk parkında oynayanlarını gördüm bir tarafları çocuk bir tarafları genç kadın.

ben poposunu ortaya çıkaran eşofman falan giydiğinde sweatshirt ile kapattırıyorum bir daha giymesini istemiyorum. çok güzel kalçası var benimkinin kimse görmesin istiyorum ahahahahhahahaha

ben poposunu ortaya çıkaran eşofman falan giydiğinde sweatshirt ile kapattırıyorum bir daha giymesini istemiyorum. çok güzel kalçası var benimkinin kimse görmesin istiyorum ahahahahhahahaha
Of benimki de bir kere dar pantolon giymişti. Bir daha dışarıda giymeyeceksin bunu bütün hatların belli oluyor dedim. Piki aşkım sen ne dersen o demeye kalmadı pantulu yırtıldı zaten ahahh

Ama bir erkek şort giyince kızlar dönüp dönüp bakıp off bacaklara bak demez dese de bişey yapamaz ama bir kadın güzeldir gösterişlidir yaratılıs gereği. Ben erkek olsam kişisel fikrimi belirtiyorum asla sevdiğim kadının vücudunun gözler önünde olmasını istemem hele ki böyle sapik zihniyetli bir devirde .. adamlar çocuğa hayvana bile gözünü dikiyor . bunun maçolukla bir alakası yok ya

Ama bir erkek şort giyince kızlar dönüp dönüp bakıp off bacaklara bak demez dese de bişey yapamaz ama bir kadın güzeldir gösterişlidir yaratılıs gereği. Ben erkek olsam kişisel fikrimi belirtiyorum asla sevdiğim kadının vücudunun gözler önünde olmasını istemem hele ki böyle sapik zihniyetli bir devirde .. adamlar çocuğa hayvana bile gözünü dikiyor . bunun maçolukla bir alakası yok ya
Kaç kadın tanıdınız kocasının şortuna osuna busuna karışan? Kocaları en ufak ne yapıyor mesela şikayet ettikleri?

İyi ki erkek olmamışsınız o zaman. Ne çirkin bir düşünce yapısı bu.

Yooo erkek de güzeldir. Siz görmemişsiniz güzelini. Öyleleri var ki 100 tanesinin içinde fark edilir. Ben kadınken 100 tane erkeğin içinde fark edilmem ama o edilir Ben hala kadınların takıldıkları ufak tefek şeyleri merak ediyorum.

Biraz daha dikkat edebilir buda bir fedakarlık
Bu fedakarlık değil taviz. Hassas adam ona göre kadın bulacak. Yok öyle açık beğenip kapatmaya çalışmak. O adamlar zaten açık seviyorlar, yani sizi kapatsalar gözleri açıkta kalacak, kadınlar gelmesin artık bu oyunlara.

Peki ne yapalım? Sapıklar var diye hayattan mı soyutlanalım, burkaya girip kadın kimliğimizi tamamen kamufle mi edelim? Kaldı ki bu bile bir çözüm değil. Bknz.

Bunun kıyafetle alâkası yok; eğitimle, zihniyetle, cinsel doygunlukla alâkası var. Af buyurun yolda alelâde yürüyen tesettürlü kadınların arkadan kalçalarını çeken sapıklar var, türbanlı fantazisi altında paylaşıyorlar; pardesünün eteğin içinde ne olduğunu bilmemek kapalı olan daha çekici geliyor, özür dilerim yükseliyorlar bir de, seks hikâyesi yazıyorlar. Twitter’da vardı öyle bir hesap, ben de şikâyet ettim ve kapatıldı. Anasının dizinden, açık ayakkabı giydiğinizde ayağınızdan bileğinizden tahrik olanlar da var. Bunun sonu yok.

Ben Almanya’da WG(Wohngemeinschaft) denilen ortak paylaşılan bir evde kaldım. Aynı evde erkekli kızlı kalınıyor ama popodaki şorta, açıktaki bacağa kimse bakmıyor; çünkü bu çok normal geliyor, insanlar üstsüz güneşleniyor, saklanmadan anadan üryan soyunup duş alıyorlar ayol.

İyiki yoksa benim eşimde gelir burda yazardı kocam minik etek giymeme karışıyor diye
Bunun sınırı yok ki. O zaman sandalet giyme ayak fetişi olanlar var da der. Kapanmanın sınırı yok. Burkaya kadar yolu var o zaman.
Böyle kısıtlayarak kadın ve erkeği birbirinden ayrıştırarak sadece erkeklere potansiyel sapık muamelesi yapıyorsunuz.
Ve tecavüz gibi suçlar Avrupa’da değil Ortadoğu’da daha çok. Sizce neden? Temelden eğitim verip cinsiyetleri ayrıştırmasınlar için. Yasaların sertliğinin etkisi de çok.
Yani siz yasaları düzeltmeden istediğiniz kadar kapanın. Yine yaparlar
Çirkin bir zihniyetiniz var

peki o sapık zihniyetin çarşaflı kadınlara da öküz gibi bakmasını, hayvanlara, damacanaya falan tecavüz etmesini nasıl açıklayabilirsiniz?
o sapık zihniyete göre hareket edecek olursak her tarafımızı kapatmamız gerekir. çünkü onlar her zaman sapıklık yapacak bişey bulur.
gözler önünde olması da gayet göreceli bir kavram, gözler önüne sermek kimisi için çırılçıplak olmak, kimisi için de başını kapatmamak olabilir mesela. kalkıp saç telinden tahrik oluyorum dese birisi, ne yapalım saçımızı mı kapatalım?
bunun sonu yok saçma sapan konuşmayın şurada allah aşkına ya.

Genelde erkekler evlenmeden önce giyim kuşam konusunu idare edip evlendikten sonra tepki vermeye başlıyorlar. Ben çevremde hep öyle gördüm. Düğünden sonra eşinin kapanmasını isteyen, makyaj yapması istemeyen çok insan var etrafımda. Halbuki düğünden önce konuşulması gereken şeyler bunlar. Ama sanırım kadın evlilikten vazgeçmesin diye sonraya bırakılıyor.

öyle bir bakılıyor ki adamlara..

şimdi bu kızın yaptığı taciz değil mi? taciz. birisi benim kocamı atacak böyle parçalardım ben de.

nişanlımın kalçasına bakıyorlar diyorum hanımefendi sizce bunun kıyafetle gerçekten ilgisi var mı?

ileride sorun yapabilir özellikle evlendikten sonra şimdiden konuyu aranızda çözümleyin bence

Şunu bir erkek yapsa ortalık ayağa kalkardı adam kendini savcılıkta bulurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…