- 11 Aralık 2018
- 39.733
- 246.292
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Üstlerinde braletle çocuk parkında oynayanlarını gördümşimdi anladım neden görmediğimi. o yaş grubuna göre değil kendime göre bakmışım demek ki. o yaş grubun her şeyine okey dediğim için hiç bakmıyorum bile
ben poposunu ortaya çıkaran eşofman falan giydiğinde sweatshirt ile kapattırıyorum bir daha giymesini istemiyorum. çok güzel kalçası var benimkinin kimse görmesin istiyorum ahahahahhahahahaKocasına şort giydirmeyen kadın var mı mesela? Varsa eşi de onun kıyafetlerine karışsın haklısınız. Karşılıklı fedakarlık budur.
Ancak elmayla armutu karıştırıyorsunuz. Eşlerimizde istemediğimiz davranışları belirtme hakkımız var onların da bizde var karşılıklı kişisel alanımıza müdahale edilmediği sürece.
Of benimki de bir kere dar pantolon giymişti. Bir daha dışarıda giymeyeceksin bunu bütün hatların belli oluyor dedim. Piki aşkım sen ne dersen o demeye kalmadı pantulu yırtıldı zaten ahahhben poposunu ortaya çıkaran eşofman falan giydiğinde sweatshirt ile kapattırıyorum bir daha giymesini istemiyorum. çok güzel kalçası var benimkinin kimse görmesin istiyorum ahahahahhahahaha
Ama bir erkek şort giyince kızlar dönüp dönüp bakıp off bacaklara bak demez dese de bişey yapamaz ama bir kadın güzeldir gösterişlidir yaratılıs gereği. Ben erkek olsam kişisel fikrimi belirtiyorum asla sevdiğim kadının vücudunun gözler önünde olmasını istemem hele ki böyle sapik zihniyetli bir devirde .. adamlar çocuğa hayvana bile gözünü dikiyor . bunun maçolukla bir alakası yok yaKocasına şort giydirmeyen kadın var mı mesela? Varsa eşi de onun kıyafetlerine karışsın haklısınız. Karşılıklı fedakarlık budur.
Ancak elmayla armutu karıştırıyorsunuz. Eşlerimizde istemediğimiz davranışları belirtme hakkımız var onların da bizde var karşılıklı kişisel alanımıza müdahale edilmediği sürece.
Kaç kadın tanıdınız kocasının şortuna osuna busuna karışan? Kocaları en ufak ne yapıyor mesela şikayet ettikleri?
İyi ki erkek olmamışsınız o zaman. Ne çirkin bir düşünce yapısı bu.Ama bir erkek şort giyince kızlar dönüp dönüp bakıp off bacaklara bak demez dese de bişey yapamaz ama bir kadın güzeldir gösterişlidir yaratılıs gereği. Ben erkek olsam kişisel fikrimi belirtiyorum asla sevdiğim kadının vücudunun gözler önünde olmasını istemem hele ki böyle sapik zihniyetli bir devirde .. adamlar çocuğa hayvana bile gözünü dikiyor . bunun maçolukla bir alakası yok ya
İyiki yoksa benim eşimde gelir burda yazardı kocam minik etek giymeme karışıyor diyeİyi ki erkek olmamışsınız o zaman. Ne çirkin bir düşünce yapısı bu.
Biraz daha dikkat edebilir buda bir fedakarlık
Evlenecek birini bulursanız yazardı tabiİyiki yoksa benim eşimde gelir burda yazardı kocam minik etek giymeme karışıyor diye
Yooo erkek de güzeldir. Siz görmemişsiniz güzelini. Öyleleri var ki 100 tanesinin içinde fark edilir. Ben kadınken 100 tane erkeğin içinde fark edilmem ama o edilirAma bir erkek şort giyince kızlar dönüp dönüp bakıp off bacaklara bak demez dese de bişey yapamaz ama bir kadın güzeldir gösterişlidir yaratılıs gereği. Ben erkek olsam kişisel fikrimi belirtiyorum asla sevdiğim kadının vücudunun gözler önünde olmasını istemem hele ki böyle sapik zihniyetli bir devirde .. adamlar çocuğa hayvana bile gözünü dikiyor . bunun maçolukla bir alakası yok ya
Neyine dikkat edecek hanimefendi? Kadının istediğini giymemesine karşılık göstereceği fedakarlık(!) bu mu?Biraz daha dikkat edebilir buda bir fedakarlık
Bu fedakarlık değil taviz. Hassas adam ona göre kadın bulacak. Yok öyle açık beğenip kapatmaya çalışmak. O adamlar zaten açık seviyorlar, yani sizi kapatsalar gözleri açıkta kalacak, kadınlar gelmesin artık bu oyunlara.Biraz daha dikkat edebilir buda bir fedakarlık
Peki ne yapalım? Sapıklar var diye hayattan mı soyutlanalım, burkaya girip kadın kimliğimizi tamamen kamufle mi edelim? Kaldı ki bu bile bir çözüm değil. Bknz.Ama bir erkek şort giyince kızlar dönüp dönüp bakıp off bacaklara bak demez dese de bişey yapamaz ama bir kadın güzeldir gösterişlidir yaratılıs gereği. Ben erkek olsam kişisel fikrimi belirtiyorum asla sevdiğim kadının vücudunun gözler önünde olmasını istemem hele ki böyle sapik zihniyetli bir devirde .. adamlar çocuğa hayvana bile gözünü dikiyor . bunun maçolukla bir alakası yok ya
Bunun sınırı yok ki. O zaman sandalet giyme ayak fetişi olanlar var da der. Kapanmanın sınırı yok. Burkaya kadar yolu var o zaman.İyiki yoksa benim eşimde gelir burda yazardı kocam minik etek giymeme karışıyor diye
peki o sapık zihniyetin çarşaflı kadınlara da öküz gibi bakmasını, hayvanlara, damacanaya falan tecavüz etmesini nasıl açıklayabilirsiniz?Ama bir erkek şort giyince kızlar dönüp dönüp bakıp off bacaklara bak demez dese de bişey yapamaz ama bir kadın güzeldir gösterişlidir yaratılıs gereği. Ben erkek olsam kişisel fikrimi belirtiyorum asla sevdiğim kadının vücudunun gözler önünde olmasını istemem hele ki böyle sapik zihniyetli bir devirde .. adamlar çocuğa hayvana bile gözünü dikiyor . bunun maçolukla bir alakası yok ya
Genelde erkekler evlenmeden önce giyim kuşam konusunu idare edip evlendikten sonra tepki vermeye başlıyorlar. Ben çevremde hep öyle gördüm. Düğünden sonra eşinin kapanmasını isteyen, makyaj yapması istemeyen çok insan var etrafımda. Halbuki düğünden önce konuşulması gereken şeyler bunlar. Ama sanırım kadın evlilikten vazgeçmesin diye sonraya bırakılıyor.Giyim kuşam konusunda eşinizle sevgilinizle sorun yaşadığınızda bunu nasıl aştınız ya da yönetip idare ettiniz? Kafam biraz karışık açıkçası. Şöyle ki ben biraz rahat giyinen biriyim mini etek göbek açık dekolte. Erkek arkadaşımda asla bana baskı yapmaz ama bu kadar açık giyinmesen keşke birileri gözünü dikip bakınca rahatsız oluyorum diyor. Mesela tatil beldelerinde gittiğimiz tatillerde hiç böyle sıkıntımız olmuyor. Ama küçük bir yerde yaşıyorum ben ya da onun yaşadığı yerde de Anadolu şehri dikkat et en azından diyor. Onu anlıyorum bazen kadın olarak ben bile bazı erkeklerin bakışından rahatsız oluyorum ama istediğim şeyleri de giymek istiyorum. Üstümde bir baskı olmadığı için çok sorun olmuyor ama farkındayım içi içini yiyor bazen giydiğim şeylerden ötürü bir şey diyemiyor. Çok da seviyorum onu. Bir başkası için değişmek gibi de geliyor giydiklerini kısıtlamak. Ama ilişkide biraz özveri fedakarlık anlayış da lazım sanki. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz?
öyle bir bakılıyor ki adamlara..Ama bir erkek şort giyince kızlar dönüp dönüp bakıp off bacaklara bak demez dese de bişey yapamaz ama bir kadın güzeldir gösterişlidir yaratılıs gereği. Ben erkek olsam kişisel fikrimi belirtiyorum asla sevdiğim kadının vücudunun gözler önünde olmasını istemem hele ki böyle sapik zihniyetli bir devirde .. adamlar çocuğa hayvana bile gözünü dikiyor . bunun maçolukla bir alakası yok ya
ileride sorun yapabilir özellikle evlendikten sonra şimdiden konuyu aranızda çözümleyin benceGiyim kuşam konusunda eşinizle sevgilinizle sorun yaşadığınızda bunu nasıl aştınız ya da yönetip idare ettiniz? Kafam biraz karışık açıkçası. Şöyle ki ben biraz rahat giyinen biriyim mini etek göbek açık dekolte. Erkek arkadaşımda asla bana baskı yapmaz ama bu kadar açık giyinmesen keşke birileri gözünü dikip bakınca rahatsız oluyorum diyor. Mesela tatil beldelerinde gittiğimiz tatillerde hiç böyle sıkıntımız olmuyor. Ama küçük bir yerde yaşıyorum ben ya da onun yaşadığı yerde de Anadolu şehri dikkat et en azından diyor. Onu anlıyorum bazen kadın olarak ben bile bazı erkeklerin bakışından rahatsız oluyorum ama istediğim şeyleri de giymek istiyorum. Üstümde bir baskı olmadığı için çok sorun olmuyor ama farkındayım içi içini yiyor bazen giydiğim şeylerden ötürü bir şey diyemiyor. Çok da seviyorum onu. Bir başkası için değişmek gibi de geliyor giydiklerini kısıtlamak. Ama ilişkide biraz özveri fedakarlık anlayış da lazım sanki. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şunu bir erkek yapsa ortalık ayağa kalkardı adam kendini savcılıkta bulurdu.öyle bir bakılıyor ki adamlara..
şimdi bu kızın yaptığı taciz değil mi? taciz. birisi benim kocamı atacak böyle parçalardım ben de.
nişanlımın kalçasına bakıyorlar diyorum hanımefendi sizce bunun kıyafetle gerçekten ilgisi var mı?