- 11 Aralık 2018
- 39.733
- 246.290
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Meme uçları için sütyen dışında çözümler de var biliyorsunuz değil mi? Keşke insanlara hakaret etmeden fikir belirtebilseniz.Sevmek zorunda değilsiniz sütyensiz gezmek sizin için rahatına düşkünlük benim içinse teşhirciliktir. Öğretmensiniz okulunuza meme uçlarınız belli şekilde gidiyormusunuz.
Hakaret hangi cümleMeme uçları için sütyen dışında çözümler de var biliyorsunuz değil mi? Keşke insanlara hakaret etmeden fikir belirtebilseniz.
Teşhirciyi hakaret olarak görmüyorsunuzdur siz tabi ki. Pardon düşünemedim. Muhatap aldığım için kusura bakmayın. İyi geceler.Hakaret hangi cümle
Hakaretim kişisel değil bana göre memeler fora gezenler teşhircidir. Size de iyi gecelerTeşhirciyi hakaret olarak görmüyorsunuzdur siz tabi ki. Pardon düşünemedim. Muhatap aldığım için kusura bakmayın. İyi geceler.
İnsanların etiketçi başı siz misiniz?Sevmek zorunda değilsiniz sütyensiz gezmek sizin için rahatına düşkünlük benim içinse teşhirciliktir. Öğretmensiniz okulunuza meme uçlarınız belli şekilde gidiyormusunuz.
75 bile olmayan memelerimle giydiğim tişört gömlekten tabi kendime 3 beden büyük kıyafet gitmediğim için ortaya çıkıyorsa tahminimce bir çok kişi dede meydandadır. Ha rahattır isterseniz donsuz gezin babana götünüzü memenizi herkese göstermek isteyen göstersin bahane. İlkokulda bile meme özel bölge diye öğretilir.İnsanların etiketçi başı siz misiniz?
Belki insanların kafam kadar memeleri yok ve o kabuk gibi sutyenlere ihtiyaç duymuyorlar?
Çok güzel penye sutyenler ve braletler var meme ucu falan göstermiyor, 75 bile olmayan memeleriniz için o kabuk gibi, telli, sıkan sutyenleri giymenize gerek yok, aşırı rahatlar. Ayrıca herkesin orasına burasına kimse karışamaz, milletin neresini açıp kapadığı sizi hiç ilgilendirmez, kimseye hakaret etme ve etiketleme hakkınız da bulunmuyor. Başka yaşamlara saygı göstermeyi öğrenin, hayatı kendinize de başkalarına da zorlaştırmayın, bu kadar zor değil bunu yapmak.75 bile olmayan memelerimle giydiğim tişört gömlekten tabi kendime 3 beden büyük kıyafet gitmediğim için ortaya çıkıyorsa tahminimce bir çok kişi dede meydandadır. Ha rahattır isterseniz donsuz gezin babana götünüzü memenizi herkese göstermek isteyen göstersin bahane. İlkokulda bile meme özel bölge diye öğretilir.
Giyiyorum başta küsüyor ben sert çıkınca tatlıya bağlamaya çalışıyor bazende küs küs gidiyoruz gideceğimiz yere. bir kac ay ses etmiyor sonra tekrar başlıyor aynı durum. Kısır bir dongudeyiz inatlasiyoruz sürekli. O benim kıyafetime karistikca bende birseyine karışıyorum böyle buldum çözümü. Bu arada aramız onun yaptığı bir hareketten limoniyse yada tatil yerlerindeysek karışmaz hiç. Tamamen savaş halindeyiz bizPeki bu durumdan memnun musunuz bu sizi yormuyor mu nasıl başa çıkıyorsunuz sonuç hep sizin gitmemenizle mi sonuçlanıyor
Sonuna kadar katılıyorum. Hep fedakarlığı karşı taraftan bekliyoruz. Bizi bambaşka bir kalıp içine koymadığı sürece hayatımızdaki insanın da duygu ve düşüncelerine önem vermeliyiz diye düşünüyorum.Şimdi gelir ayrıl boşan diyenler ama kıskanması gayet normal . İkinizde karşılıklı fedakarlıklar yapabilirsiniz öyleyse. Seni düşünüyor sonuçta gene
Bizim bu kadınlar özgürlüğüne çok düşkün anlıyorum ama kocaları neden istemedikleri en ufak bişey yapınca sikayet ediyorlarSonuna kadar katılıyorum. Hep fedakarlığı karşı taraftan bekliyoruz. Bizi bambaşka bir kalıp içine koymadığı sürece hayatımızdaki insanın da duygu ve düşüncelerine önem vermeliyiz diye düşünüyorum.
Siz sadece Bralet ile dışarı çıkanı nerde gördünüz? Doğma büyüme İzmirliyim, izmirde yaşamaya devam ediyorum bir kere bile braleti tek başına giyip çıkana denk gelmedim. İzmirde görmediğim şeyi siz küçük şehirde ne ara gördünüz? Ben öyle giymek istedim aslında bu yaz ama hiç etrafta görmediğim için yapmadım evde duruyorAma disarda resmen kırmızı bralet adıyla kırmızı sudyenle gezenleri gördümgerckten bana göre itici geliyor. Uzerinde gömlek yada ceket olsa hoş ama gün icerisinde sokakta ve küçük bi şehirde bralet adı altinda resmen sudyenle gezmek cok kötü gorunuyor
Kocasına şort giydirmeyen kadın var mı mesela? Varsa eşi de onun kıyafetlerine karışsın haklısınız. Karşılıklı fedakarlık budur.Bizim bu kadınlar özgürlüğüne çok düşkün anlıyorum ama kocaları neden istemedikleri en ufak bişey yapınca sikayet ediyorlar
Bostanlıya gelSiz sadece Bralet ile dışarı çıkanı nerde gördünüz? Doğma büyüme İzmirliyim, izmirde yaşamaya devam ediyorum bir kere bile braleti tek başına giyip çıkana denk gelmedim. İzmirde görmediğim şeyi siz küçük şehirde ne ara gördünüz? Ben öyle giymek istedim aslında bu yaz ama hiç etrafta görmediğim için yapmadım evde duruyoröyle tek kullanılmıyor demek diye düşündüm. Millet bakar eder diye değil rüküş olmamak adına yani.
Allah zavallı terapistine şimdiden sabır versin. Çok üzülüyorum yazık. Adam kimbilir neler diyecek sen yine o saçma sorularınla peki sevdiğin için şort giymesek fln diye çıkacaksın oradanBenim çizgilerim ve benlik saygım yok dolayısı ile kolay manipüle edilebiliyorum. Sevdiğim insan için onu mutlu etmek kaybetmemek için sevdiğim şeylerden hayallerimden vazgeçebiliyorum. Psikolog işe görüştüm bu hafta terapi sürecim başlıyor bakalım ne kadar değişeceğim
Kaç kadın tanıdınız kocasının şortuna osuna busuna karışan? Kocaları en ufak ne yapıyor mesela şikayet ettikleri?Bizim bu kadınlar özgürlüğüne çok düşkün anlıyorum ama kocaları neden istemedikleri en ufak bişey yapınca sikayet ediyorlar
genç derken kaç yaş ama, üniversiteliler, liseliler falansa onlara dahil olmak istememBostanlıya gel
Gençler giyiniyorlar, yakışıyor da keratalara.
Genelde onlar. Ama gece barlar sokağında falan daha büyük yaş grupları da var. Gündüz görmedim.genç derken kaç yaş ama, üniversiteliler, liseliler falansa onlara dahil olmak istemem
şimdi anladım neden görmediğimi. o yaş grubuna göre değil kendime göre bakmışım demek ki. o yaş grubun her şeyine okey dediğim için hiç bakmıyorum bileGenelde onlar. Ama gece barlar sokağında falan daha büyük yaş grupları da var. Gündüz görmedim.