Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Canan TAN: yüreğim seni çok sevdi ve piraye süper kızlar şiddetle tavsiye ediyorum......

bu aralar savaş romanları üst üste denk geldi.

ayşe kulin nefes nefese
Danielle Steel - Mücevherler (savaşın etkilerini sıkmadan konu ediyor)

V.C. Andrews - Çatı serisi (farklı bir hikaye olduğu için etkilendim)

Jean Christophe Grande - Leyleklerin Uçuşu (gerilimde başarılı.baya etkilenmiştim)

Canan TAN: yüreğim seni çok sevdi ve piraye süper kızlar şiddetle tavsiye ediyorum......

piraye çok okunana kitaplar arasında kitapçımda bir türlü denk getiremedim.hafta sonu yeni kitap almak için gideceğim ve aklımda ilk piraye var inşallah denk gelirde alırım yerimseniben

Hüseyin Üzmez CAN PAZARI hayatımda okurken ağladığım tek roman belkide okurken kendimi gördüm.sizlerede tavsiye ediyorum imkansız olan aşk romanlarını seviyorsanız hemen okumalısınız.

kafka'nın dönüşüm ve dava kitapları, ayrıca elif cafak'ın pinhan kitabı ve tabi necati tosuner yalnzlıktan devren kiralık..

ırvin yalom nıetzsche ağladığında,milan kundera gülüşün ve unutuşun kitabı,cengiz aytmatov cengiz hana küsen bulut,oğuz atay tutunamayanlar,peyami safa yalnızız,gazap üzümleri en çok etkilendiğim kitaplar arasında yaş kaç olursa olsun şeker portakalı ve küçük de prens mutlaka okunmalı

internette kitap sitelerinden alabilirsin ben aldım hem fiyatıda uygun oluyor

canan tan piraye...yuregım senı cok sewdıyı de okumak ıstıorm..bırdee ayse kulınden weda..dehset bısı...super..

mavi saçlı kız-burçak çerezcioglu 16 yasında lösemiden ölen bi kızın günlüğü bu kız cok akıcı bir dille yasmş günlüğünü cok gsel bi kitap, bitrdikten sonra aglyan arkdaslrm bile olmstu yani önerrm

ilk okuduğum kitap yüreğinin götürdüğü yere git...çok etkilenmiştim.hiç unutmam.bana kitap okumayı sevdiren ilk kitaptı.Ayşe kulin,BİR GÜN ve Canan Tan yüreğim seni çok sevdi.gerçekten güzel hikayelerdi.

Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler
Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar
Dan Brown - İhanet Noktası
Canan Tan - Yüreğim Seni Çok Sevdi
Amin Maalouf - Yolların Başlangıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…