Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

canan tan yüreğim seni çok sevdi
ahmet günbay yıldız aşka uyanmak-sevmekten korkuyorum

bir imparatorluk çökerken. cahit uçuk. çok güzel bir anlatımıo var tavsiye ederim kızlar

nermin bezmennin sır ve aororanın incileri iki kitapta birbirini tamamlayıcı önce sırı okumalısımız yüreğinin götürdüğü yere git muhammed bozdağdan ruhsal zeke ve sevgi zekası şimdilik aklıma gelenler arkedeşler tavsiye ederim

betty mahmudi-kızım olmadan asla
erdal öz-gülünün solduğu akşam
nermin bezmen-sır
wladimir bartol-alamut:fedailerin kalesi
angelanın külleri-frank mc court
umuda doğru(angelanın küllerinin devamı)-frank mc court

Canlarım benim kitap okuyan insanın önünde eğilirim ben, hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Biz ailecek kitap kurduyuz kızım hele artık bıktım kitap parası vermekten dedirtecek kadar çok kitap okur. Oğluma kitap okuma alışkanlığını kazandırmam biraz mücadele gerektirdi ama şimdi oda tam bir kitap kurdu. Tv nin netin oyalanacak bunca şeyin arasında kitap okuma zevkinin olduğunu bilmek bunların bu formda paylaşılması bana sonsuz bir zevk veriyor. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum kitap okuma alışkanlığınızdan dolayı .............Şeniz

Nietche Ağladığında
Adı Aylin
Başucumda Müzik
Beyoğlu Rapsodisi
Kumral Ada Mavi Tuna
Ahmet Altan'ın tüm kitapları
Dan Brown'ın tüm kitapları
Maeve Binchy'nin tüm kitapları
Kurt Seyt ile Shura
Kurt Seyt ile Murka şimdilik aklıma gelenler.

ayyynenn katılıorum sana valla dedikleririn hepsini bnde okudum ve hepsini tavsiye ediorum...:içelim:a.s

betty mahmudi nin kızım olmadan asla isimli kitabından çok etkilenmiştim

Ben bu kitabın filmini izlemiştim çok etkileyici ve üzücüydü.
Bir de "Annemi bir kez daha görsem" diye bir kitap okudum o da yine aynı sebeplerden annesini göremeyen ve çok çile çeken bir kızın öyküsü. Gerçekten çok etkileyici bir kitaptı. Tavsiye ederim. Özellikle şeriat gönüllüsü kadınlar okumalı ve baştan tekrar düşünmeli.fisfisfis

Kitap Zana Muhsen'in.

selam bende canan tanın piraye kitabını şiddetle tavsiye ediyorum emin olun bi çırpıda okuyacaksınız

jane green--diğer kadın

çok güzel bi kitap 2 günde bitirdim.. eğer siz kaynananıza önyargılı davranıyorsanız okuyun derima.s

a.s.Merhaba,
geçen hafta Cana Tan'ın Piyare'sini en sonunda okudum.Gerçekten bahsedildiği kadar varmış.Bir gün de hiç ara vermeden okuyup bitirdim, biraz daha devam etse diye bekledim.Çok akıcı bir kitap olmuş.O kumayanlara tavsiye ederim.

Dorothy Koomson - En yakın arkadaşımın kızı

Çok çok etkileyici ve sürükleyici bir kitap...

arkadaşlar,
ayşe kulin'in: adı aylin
muhammet bozdağ:ruhun yasaları
stella m.travez:ben 50 yaşındayım oğlum 59
yazarın adını hatırlamıyorum:moonun gizemi,simyacı,yüreğinin götürdüğü yere git
benim etkilendiğim kitaplar.

hıfzı topuz - başın öne eğilmesin
hulki cevizoğlu - ey türk istikbalinin evladı
zülfü livaneli - Leylanın evi
nihal atsız - bozkurtlar diriliyor
aziz nesin - yaşar ne yaşar ne yaşamaz
ipek çalışlar - latife hanım

şuan aklıma bunlar geldi.. bu kitaplar duygusal yönden değil, daha çok düşünce yönünden beni etkiledi ve geliştirdi diyebilirim..

vasconcelos - şeker portakalı
frank mc court - angelanın külleri

aklıma ilk gelenler bunlar ama çok var etkilendiğim kitap.........

X