Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Maeve Binchy--İtalyanca Aşk Başkadır....
bu kitap beni o kadar etkiledi ki İtalya ya bigün mutlaka gidicem:)hatta İtalyanca öğrenebilsem ne güzel olur güzel bir dil...

paulo coelho nun -simyacı
Dostoyevski - Suç ve Ceza
ve doğan cüceloğlunun kitabları aklama geldikçe yazarım ben kızlarr

Ahmet Ümit'in tüm kitaplarini okudum...hepsinden ayri bir tat ayri bir lezzet ve keyif aldimmmm....tavsiye ederim

Jean-christophe GRANGE isimli yazarın tüm kitapları....siyah kan isimli kitabını okudum ve süper ötesi bi kitap gerilim aksiyon herşey var...gerilim sevenler için mükemmel şiddetle tavsiye ederim

ayşe kulin/ ADI AYLİN

ırvın yalom/ NİETZSCHE AĞLADIĞINDA(biraz ağır gelebilir ama psikolojik kitaplar sevenler için ısrarla öneriyorum)

ahmet altan/ İSYAN GÜNLERİNDE AŞK(hala okumaktayım tarihi ve farklı bir roman)

dün iki tane daha kitap ekledim kütüphanemenil gün çekim yasası
ayşe kulin veda :icecream:

En çok etkilendiğim kitap daha doğrusu kitaplar diyeyim...Dünya klasikleri...Herbirini defalarca okumuşumdur...Onların üzerimde yarattığı etkiyi başka hiçbir kitapta bulamadım....

başucu kitabım sevinç erbulak- gözünü kırpma düşerim.
tekrar tekrar sıkılmadan okuyacaklarım dostoyevski- suç ve ceza bir de amin maalouf'un tüm kitapları

benim unutamadığım kitaplar YABAN ,KİRALIK KONAK,VADİDEKİ ZAMBAK, ŞU HORTUMLU DÜNYADA FİL YALNIZ BİR HAYVANDIR,AH ŞU ÇILGIN TÜRKLER

arkadaşlar ben üniv.ye başlayalı kitap okuma alışkanlığımı nerdeyse yitirdim ya kitap okumak öyle büyük bi zevk ki artık okul bitti sizinde tavsiyelerinizle tekrar feci kitap kurdu olcam...
bnm tavsiye edeceğim yazar buket uzuner... ya muhteşem yazıyo ve cok farklı bi tarzı var inanın okuyun hastası olacaksınız...
bnm okuyup hayran kaldığım kitapları :
iki yeşil su samuru
kumral ada mavi tuna
uzun beyaz bulut,gelibolu
şiirin kızkardeşi öykü
ayın en cıplak günü

kaç kere okuduğumu hatırlamıyorum ama bugün yine okudum....agatha christie'nin Köşkdeki Esrar kitabı çok sürükleyici bir kitap....

X