Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

turkiyeye geldigimde bu yaz esim bana bilmeden bir turkce kitap almis hediye olarak oda GUZEL CASUSUM isminde bir kitap Yazari COLIN FALCONER Hic sikilmadan okudum vede cok hosuma gitti sizlerede tavsiye ederim cok akici bir kitap

Amin Maalouf Semerkant-Ölümcül Kimlikler
Virginia Wolf Kendine Ait Bir Oda-Mrs Dallowey-Dışa Yolculuk
Arundhati Roy Küçük ŞeylerinA Tanrısı

Bu kitaplar ve yazarların yazı dili etkiler beni,romanın içine girdiğim ve tüm ruh haline kendini kaptırdığım eserlerdir.
Şuan elimde S.Kudret Aksal ın Gazoz Ağacı adlı öykülerinden oluşan bir kitap var.Keyifle okunacak bir kitap tavsiye ederim..,

CANAN TAN-PİRAYE çok etkilendim bu kitaptan ve sonunda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.şiddetle tavsie ediyorum

Şeytanın Müridi Glenn Meade
hız-dean koontz
atatürk nasıl öldürüldü-ogün deli

mutlaka okuyun

Dostoyevski - Suç ve Ceza çok seviyorum kaçkere okuduğumu hatırlamıyorum bile ve stephan king romanlarını

Arkadaşlar bu topigteki yazıları okurken bir şey dikkatimi çekti. Bilmiyorum topigle ne kadar alakalı ama nereye yazacağımı bilemedim. Konu : Kitaplar için söylenen son söz herkesin kitaplığında olmalı. Evet ben kitabı alır okurum ve sonrada halk kütüphanesine veririm. Sayısız kitap okumuşumdur ama evimde saysanız on tane kitap yok. Düşüncem şu olur hep : Ben okudum bitti ve bana bir daha lazım olmayacak, evde saklamamın bir anlamı yok, götürürüm kütüphaneye , benden başka alamayanlarda faydalansın. Yanlış mı düşünüyorum kkızlar. Kitapları eve hapsetmenin hiç bir anlamı yok bence.............

ben kitaplarım konusunda çok cimriyim bir kere okuyup bırakmadım hiç bir kitabımı ara ara döner okurum sıkıldıkça.oyüzden kütüphaneye vermem onlar benim çocuklarım gibi .sayıları çoğaldıkça seviniyorum.etrafımdakilere veriyorum sadece okumaları için.ama kitaplarımı kimseye veremem cidden bu konuda cimriyim napiim?

bir süre önce annemin hediye ettiği perihan mağden'in 'biz kimden kaçıyorduk anne?' isimli kitabını bitirdim... muhakkak okuyun; özellikle kız evlat sahipleri...

ben kitaplarım konusunda çok cimriyim bir kere okuyup bırakmadım hiç bir kitabımı ara ara döner okurum sıkıldıkça.oyüzden kütüphaneye vermem onlar benim çocuklarım gibi .sayıları çoğaldıkça seviniyorum.etrafımdakilere veriyorum sadece okumaları için.ama kitaplarımı kimseye veremem cidden bu konuda cimriyim napiim?

Canım benim bir daha okumak isteyince gidip kütüphaneden alıyorum. Zaten her gün yeni kitap çıkıyor, ancak yenileri okumaya fırsat buluyorum.Benim bir arkadaşımda senin gibiydi , bana nasıl kızardı kitaplarımı veriyorum diye, bana ver derdi bende vermezdim. Öyle işte canım ya tercih meselesi, herkes neyle mutlu oluyorsa onu yapsın.:kahve:

Slm Kızlar!!
Benim basucu kitaplarım
Gündüz Vassaf " Cehenneme Övgü"
ve
Metin Altıok "Bir Acıya Kiracı"
Herkese tavsiye ederimm......

Arkadaşlar bu topigteki yazıları okurken bir şey dikkatimi çekti. Bilmiyorum topigle ne kadar alakalı ama nereye yazacağımı bilemedim. Konu : Kitaplar için söylenen son söz herkesin kitaplığında olmalı. Evet ben kitabı alır okurum ve sonrada halk kütüphanesine veririm. Sayısız kitap okumuşumdur ama evimde saysanız on tane kitap yok. Düşüncem şu olur hep : Ben okudum bitti ve bana bir daha lazım olmayacak, evde saklamamın bir anlamı yok, götürürüm kütüphaneye , benden başka alamayanlarda faydalansın. Yanlış mı düşünüyorum kkızlar. Kitapları eve hapsetmenin hiç bir anlamı yok bence.............
ı
kitaplık oluşturuyorum ama bu paylaşmıyorum anlamına gelmiyor. eş dost çevremden her isteyene kitaplarımı okumaları için veririm. ama ilerde kızıma bırakacağım en değerli mirasım bu olacak. ayrıca zaten bana keyif veren bir kitabı alırım ki tekrar tekrar okuyayım diye. bencillik değil bu be
nce. en azından benim için bir tutku...

Kızlar Gülten Dayıoğlu nun Sekizinci Renk kitabını okumaya başladım.123 sayfa okudum daha ama hoş bir kitap,tavsiye ederim. İnsanı yormuyor okurken anlaşır yalın bir dille yazılmış her yaşın her kültürün okuyabileceği bir kitap, ayrıca kızı ergenlik çağına gelmiş ve gelecek anneler varsa okumasında fayda var diyorum. Çünkü konusu aile ve ergenlik çağının tüm gereklerini yaşayan bir kız çocuğunun anlatılması.:kahve:

Judith McNaught -Cennet
Tehmina Durrani -Kafir
W.C.Andrews -Cati Serisi
Canan Tan -Piraye

Bu kitaplari en son okuduklarim beni gercekten cok etkiledi

Suan Maeve Binchy - Ask Bir Kere yi okuyorum bu kitapta cok guzel

X