Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz
- Konu Sahibi Lillyum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2017
- 410
- 347
- 53
O kitabı okuduğumda 10 yaşında falandım. Nasıl bir beyin varmışsa artık hiç sıkılmadan sonuna kadar okumuştum ve çok sürükleyici gelmişti. kitap hakkında aklımda hala aklımda bir şeyler kaldı benim de en etkilendiğim kitap olabilir yani kitabın arkasındaki şiir, metresiyle uyuması, dışarıdan gelen akordiyon sesi..başucumda müzik (kürşat başar)
- 8 Mayıs 2017
- 163
- 120
- 18
- 36
- 24 Ocak 2015
- 675
- 702
- 103
- 18 Ağustos 2017
- 2
- 6
- 1
- 34
- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
Ne tarz arıyorsunuz?İlkokul 3-4 için tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar?
Timas'in Prof. Iyon ile Fen
Prof. Pi ile Matematik
Prof. Kip ile Türkçe serisi var. Öğrenciler oldukça beğeniyor ancak içeriği ders konularını sevdirmek üzere:)
Ben o yaşlarda klasik olan afacan 5ler serisini severek okuyordum onu da öneririm.
Daha çok masal okuyacak yaşta. Klasikleşmiş masal kitaplarını önermeye gerek bile yok sanirim.
Bunun dışında eğer doğa, uzay, hayvanlara ilgi duyuyorsa tubitak'in güzel kitapları var. Kan dolaşımını hikayelestirerek anlatıyor mesela.
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsun arkadaşım,çok teşekkür ederim.hemen bakıyorum..Ne tarz arıyorsunuz?
Prof. Pi ile Matematik
Prof. Kip ile Türkçe serisi var. Öğrenciler oldukça beğeniyor ancak içeriği ders konularını sevdirmek üzere:)
Ben o yaşlarda klasik olan afacan 5ler serisini severek okuyordum onu da öneririm.
Daha çok masal okuyacak yaşta. Klasikleşmiş masal kitaplarını önermeye gerek bile yok sanirim.
Bunun dışında eğer doğa, uzay, hayvanlara ilgi duyuyorsa tubitak'in güzel kitapları var. Kan dolaşımını hikayelestirerek anlatıyor mesela.
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsun arkadaşım,çok teşekkür ederim.hemen bakıyorum..Ne tarz arıyorsunuz?
Prof. Pi ile Matematik
- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
Prof. Pi ile Matematik
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Polisiye severlere;
Simon Beckett Kemiklerin Şifresi.
Güzeldi Ölümün kimyası' da iyiydi.
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Jodi Picoult- yapboz , cam çocuk, taş kağıt makas, bir daha bak, abra kadabra.
Lisa Gardner- Kusursuz Tuzak
Tess Gerritsen- Cerrah, çırak, kan gölü, gece nöbeti, günahkar, bıçak sırtı.
Jonathan Santloufer- Korkunun Anatomisi
S.J. Watson- Uyuyana Kadar
Ruth Ozeki-Benim Balığım Yaşayacak
John Verdon- aklından bir sayi tut, gözlerini sımsıkı kapat, Şeytanı uyandırma
Sarah Jio- Böğürtlen Kışı
Ayşe Kulin- Gizli anların yolcusu
Canan Tan-En son yürekler ölür, pirâye.
..........
Şimdilik aklıma gelen etkilenerek okuduğum kitaplar..
Lisa Gardner- Kusursuz Tuzak
Tess Gerritsen- Cerrah, çırak, kan gölü, gece nöbeti, günahkar, bıçak sırtı.
Jonathan Santloufer- Korkunun Anatomisi
S.J. Watson- Uyuyana Kadar
Ruth Ozeki-Benim Balığım Yaşayacak
John Verdon- aklından bir sayi tut, gözlerini sımsıkı kapat, Şeytanı uyandırma
Sarah Jio- Böğürtlen Kışı
Ayşe Kulin- Gizli anların yolcusu
Canan Tan-En son yürekler ölür, pirâye.
..........
Şimdilik aklıma gelen etkilenerek okuduğum kitaplar..
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Bir Türk Ailesinin Öyküsü (Portrait Of A Turkish Family)- İrfan Orga
Kayıp Aranıyor - Sait Faik Abasıyanık
Doğmamış Çocuğa Mektup - Oriana Fallaci
Saatleri Ayarlama Enstitüsü - Ahmet Hamdi Tanpınar
Kendine Ait Bir Oda - Virginia Woolf
Budala - Dostoyevski
Beyaz Gemi - Cengiz Aytmatov
Kayıp Aranıyor - Sait Faik Abasıyanık
Doğmamış Çocuğa Mektup - Oriana Fallaci
Saatleri Ayarlama Enstitüsü - Ahmet Hamdi Tanpınar
Kendine Ait Bir Oda - Virginia Woolf
Budala - Dostoyevski
Beyaz Gemi - Cengiz Aytmatov
Son düzenleme:
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- 17 Kasım 2017
- 4
- 2
- 1
- 31
Mutluluk iksiri isimli yeni çıkmış bir kitap var. Okuduğum kitaplarda sevdiğim cümlelerin altını cizerim ama bu kitabta bu alışkanlığımı yerine getiremedim. Kitabı baştan sona kadar çizmem gerekiyordu yoksa. Kitap beni hem kendimle yüzleştirdi hem de kendimle barıştırdı. İsminden beklemediğim bir performansı var. Çok İlginç bilgileri ve konular da harmanlanmış kitapta
- 19 Kasım 2017
- 4
- 1
- 1
- 37
- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Uğur KOŞAR ~Bana Allah Yeter ,Allah de ötesini bırak Emine ŞENLİKOĞLU ~İdamlik Genç, Bize nasil kiydiniz,Ben kimin kurbaniyim?,harcandık, merhamet ,hristiyan gulu....neredeyse tum kitaplari guzell Halit ERTUĞRUL ~Secdede son nefes,Cennete giden günahkâr Halit ERTUĞRUL ve Emine ŞENLİKOĞLU nun kitaplari zaten yasanmis hikayeler ,hayatlar.