Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

başla bence benim edebiyattan en sevdiğim kitaplardan oldu kendisi ve anlatımı. yani son zamanlarda çıkan en iyilerden,bende herkesten tavsiye bekliyorum :)
Benim Dediklerimi okumuş muydun?? Bir de Kumral ada mavi Tuna bunu duydum en kısa zamanda okuyacağım..şuan elimde de Ahmet Altan içimizde bir yer var ama pek sevemedim nedendir ki..bir psikiyatristin gizli defteri de şuan elimde o da baya sevilen bi kitapmış..

duydum ama okumak içimden gelmedi. başka başka desem :)

ilk fırsatta okumaya çalışıcam. son zamanlarda okuduğum kitaplar ölüm üzerine, yaşanmış olaylar üzerine, roman tarzında değil o nedenle tavsiye de bulunmadım...

Aslında ben de o konuyla şu aralar fazla ilgileniyorum..
tamam o zaman canım. kitaplarım evde akşam bakıp sana isimlerini yazarları yazarım.
özel değilse neden ilgilendiğini sorabilir miyim ?(şu aralar fazla ilgileniyorum yazmışsın o nedenle merak ettim)

tamam o zaman canım. kitaplarım evde akşam bakıp sana isimlerini yazarları yazarım.
özel değilse neden ilgilendiğini sorabilir miyim ?(şu aralar fazla ilgileniyorum yazmışsın o nedenle merak ettim)
Şu aralar dediğim bir kaç aydır ..neden yaşadığımızı sorguluyorum..sen ne gibi bir şey bekliyordun :)

Şu aralar dediğim bir kaç aydır ..neden yaşadığımızı sorguluyorum..sen ne gibi bir şey bekliyordun :)
bir yakınını, sevdiğin birini kaybettin o nedenle olduğunu düşündüm, tekrar üzülmemek için konuyu açmak istemezsin diye düşündüğümden özel değilse yazdım.

bende zülfü livaneliyi çok okurdum bir ara ve beğenirdim

Ben Burak beyin uzun zamandır okuyucusuyum sıkı takipçisiyim kendisi hakkında hiçbir bilgi vermiyor ve hiçbir zaman bilgi vermemekte kararlı olduğunu defalarca belirtti lütfen siz her kimseniz yalan yanlış bilgiler vermeyin. İnsanları yanıltmaya hakkınız yok!

Ben Burak beyin uzun zamandır okuyucusuyum sıkı takipçisiyim kendisi hakkında hiçbir bilgi vermiyor ve hiçbir zaman bilgi vermemekte kararlı olduğunu defalarca belirtti lütfen siz her kimseniz yalan yanlış bilgiler vermeyin. İnsanları yanıltmaya hakkınız yok!

Kusura bakmayın, kesin bilgi sahibi olmadan yazmamalıydım çok çok haklısınız. Ben karıştırıp yanlış bilgi vermişim çok üzgünüm, tekrar kusura bakmayın. Ben de Burak beyin kitabını okudum, çok ta beğendim. Allah yolunu her zaman açık etsin, Başarılarının devamını getirsin inşallah.

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…