Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Ertürk Akşun : Agafya bence güzeldi. Okumanızı tavsiye ederim

Arat Vartanyan çırılçıplak aşk ve gerçekten yaşıyormusun... Eğitici ve kendi adıma yaptıgım yanlışları görmemi sağladı. Mutlaka okunmalı bence

Bin Muhteşem Güneş..... Khaled Hosseini

okuyup bitirmem sadece 1.5 günümü alan, tarifi imkansız, anlatılmayıp yaşanacak bir kitap.. öyle yerleri vardı ki, resmen kitabı kapatıp iyice bir ağlayıp daha sonra okumaya devam ettim.. bende öyle bir etki bıraktı ki tekrar tekrar okuyacağım bir kitap, mutlaka okuyun..

Eğer aşk üzerine roman arıyorsanız şidetle tavsiyem şu ikisi

E.V. MITCHELL------> CENNETİN RENGİ (okumaya dün başladım, az önce bitirdim.. hala gözlerim dolu dolu.
TAYFUN ŞAHİN ------> HAZEL (hayatımda ilk defa bi kitabı tuvalete bile gitmeden ,su içmeye gitmeden bitirdim)

birde ''ORMAN'' diye bi kitap okumuştum geçen sene. o da çok güzeldi ama yazarını hatırlayamadım şuan..

Ahmet Şerif İzgören - Süpermen ve Uğur Böceği
Kitabı çok beğendim 2 saat içinde okuyup bitirivermişim.

Evet çok güzel, acıklı bir kitap. Khaled hosseininin Uçurtma Avcisi kitabın ıda aynı anlattığın etkide çok beğenmiştim. Son kitabı Ve Dağlar Yankılandı'yı da o hevesle aldım ama son kitabı ilk ikisi kadar güzel olmamış.

Piraye'yi tavsiye ediyorum çok küçükken okumuştum beni çok etkilemişti. Hala aynı şekilde beğenerek okur muyum bilmiyorum ama güzeldi

Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim buradan pek çok kitap tavsiyesi alıp okudum şimdiye kadarda beğenmediğim çıkmadı.
Son okuduğum kitap Vahşetin Çağrısı- Jack London çok güzeldi okumanızı tavsiye derim

Haruki Murakami'nin 1Q84 adlı kitabı mutlaka okunmalı. çok basit bir anlatım yapmış. bitirmek istemeyeceksiniz.

ben korku/gerilim seven bir insan olarak Jean christophe grange'ın kitapalrını tek geçerim ama son dönemlerde tam da sitemize uygun bir kitap okudum.Küçük mucizeler dükkanı !! gerçekten harikaydı bittikten sonra yüzümde bir gülümseme oluştu,tam kadınları, aşkı,aileyi,anne olmayı her şeyi içeren bir kitap.okurken mutlaka size benzeyen bir hatunu buluyorsunuz,süperdi ben cinayetlere korkuya meraklı biri olarak beğendiysem sizi düşünemiyorum

Son düzenleme:
Leyla - Alexandra Cavelius
çok güzel bir kitap. bosnalı bir kızın toplama kampında çektiği acıları, gördüğü işkenceleri, toplu tecavüzleri, kurtuluşunu ve yeniden hayata tutunuşunu anlatıyor. etkilenmiştim. sahip olduklarımızın ne kadar değerli olduğunu hatırlatan bir kitap. tavsiye ederim.

arkadaşlar zaten çoğunuzun bilgisi vardır,martta başlayacak Kurt Seyit ve Shura dizisinden...diziden önce kitabını muhakkak okumanızı tavsiye ederim..harika bir kitap...

Horace Jim Greasley - Kuşlar Cehennemde de Şarkı Söyler mi?
Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş

.....sitesini tavsiye ederim anne sağlık ve çocuk gelişimi kitapları da var

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle Elif şafak "AŞK" kendinizi sorgulamanıza neden olan bir kitap. özellikle Şems Tebrizinin karakterine hayran kalıyorsunuz

Bu güne kadar okuduğum hiç bir kitap beni aglatmamisti kürk manto madonna ya kadar .s ilk başta sikilabilirsiniz ama asıl olay sonra başlıyo muhteşem bir yazar :-(

şu sıra menekşe kokulu hikayeleri okuyorum. kısa kısa farklı hikayelerden oluşuyor.

Ahmet Ümit Beyoğlu'nun En Güzel Abisi
gerçekten okuduğum en güzel yerli polisiye romanıdır.
Ayrıca istanbul tasvirleri ve betimlemeleri muhteşem olmuş.

Harper Lee - Bülbülü Öldürmek hayatımın kitabıdır. Hatta kitabın ana karakterlerinden Atticus Finch'e de aşığım. Herkese tavsiye ederim. Bir çocuğun gözünden ırkçılığı okuyorsunuz kitapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…