• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

ve bence en önemlısı TÜRK VE DÜNYA KLASIKLERİ kesınlıkle okunmalı
ben bıraz güncel takıp ettığım için son okuduklarımdan yazdım ama ilklerınız hep klasıklerden olsun

kizlar debbıe macomber ın kitaplarını okumuyu başlıcam seri şeklinde mii yoksa birbirinden farklı mı kitaplar hangisinden baslayayım??/

birinci serı 4 kıtaptan oluşuyoo

mucızeler dükkani
bir yumak mutluluk
bahçemde yeşeren umutlar
mucizeler dükkanına dönüş

ve yenı serisi gül liman otelı ıle başlıyor türkiyede şuan sadece bu kıtabı cıktı sanırım o da kendı içinde bır serı
sinan yağmur okuyanlar var mı kızlar

ben tüm kıtaplarını okudum dıyebılırım
cok sevdığım bir yazar
mevlana ya mesnevıyı bu kadar güzel anlatılabılır demıştım okuduyunca:17:

açlık oyunları nettende baktım 3 kıtaptan oluşuyo ama sankı ben 4 kıtabını aldım eve gıdınce ılk işim ona bakmak olacak :37:

melekler ve şeytanlar
dan brown
kesinlikle okuyun .daha önce böyle bişey okumadığınızdan eminim

bende cok beğenmıştım hatta fılmını sabredım kıtaptan sonra izledım aama kıtap daha etkıleyıcıydı
kumral ada mavi tuna -buket uzuner defalarca okudum doyamadımyerimseniben

bunu not aldım teşekkürler:38:

Son düzenleme:
50.sayfaya kadar okudum çoğu okuduğum kıtap ama tavsıyelerdende yazdıklarım oldu
bır araştırma sonucunda almaya karar vereceğım
tşkler:38:

Selam kızlar,

En son okuduğum iki harika kitabın isimlerini yazıyorum - mutlaka ama mutlaka okuyunuz..

1. Uçurtma Avcısı - 1 ay oldu okuyalı ama hala etkisindeyim.
2. Bin muhteşem Güneş - 2 hafta oldu ve kitaplığımda her gördüğümde boğazım düğümleniyor..

ıki kitabında yazarı Khaled Hosseini.

kesınlıkle ama kesınlıkle katılıyorum sana
hatta ben bu tür kıtaplar arıyorum ve aynı yazarın 100 kıtabı olsa düşünmeden alırım dıyorum
kimya hatun saide kudss çok sürükleyici güzel bir kitaptı a.s
elif şafak aşkın başka bir yönünden ele alınmışı
sonuç kafam çok karıştı kafamçokkarıştı
şems ve mevlananın bilinmeyen yönlerini anlatmış
örnek yanlışmı anladım ama olamaz:1shok: şems kimyayı çok küçük yaşta alıyor allah aşkını onda bulmak için ama kıskanıp dayakla öldürüyor kızı :1shok:

ben mesnevı türünden cok okuduum için dıyorum kımya dermanı olmayan bır hastalıktan ötürü öldü
şuan elif şafak aşk ı okuyorum
mesela orda kimya ıle şems baya yakın duruyo oysa böle bişi sözkonusu değildı daha öncekı okuduklarımda:37:

Son düzenleme:
Grinin 50 tonu gerçekten bütün bayanlara tavsiye edebileceğim bir kitap. Herkesin zevkle okuyacağından eminim :)

millenium serisi
kurt seyt ve shura
kurt seyt ve murka
masumiyet müzesi
benim adım kırmızı
açlık
italyanca aşk başkadır
babı esrar
duma adası
kemik torbası
.................

Elif şafak AŞK ı bitirdim bgun ve akşam İSKENDER e başlıycam:6::6:

İSKENDER i bıtırdım hatta baya zaman oldu ama yazmayı unutmuşum onun ardından GÜL LİMAN OTELInı okudum bu seri şeklındemı bılmıyorum ama şuan 2.kıtabı yok yazarın diğer 4 kıtabı seri idi okumuştur.

şuan açlık oyunlarını okuyoum 2.kıtabındayım ılk başta sıkıldım ama sonra gerçekten cok beğendım
dvd sını aldım akşam bıter bıtmez filminide ızlıycem
tavsıyelerınız için teşekkürler:38:

Merhabalar, ben siteye sırf bu mesajı yazabilmek için üye oldum. Kendi çıkarttığım bir kitap var. Kitap okuyanlar ilk başta tereddüt etti alıp almama konusunda (Türk yazar olduğu için) ama alıp okuduklarında -ki 2 günde bitirmiş neredeyse hepsi- fazlasıyla beğendiler. İleride önemli bir yere geleceğini biliyorum. Kitabımın adı : E.C.K.H.A.R.T. (bir de açılımı var : Eza'nın Cehenneminde Kurulan Halkın Adaletli Romantik Temsilcileri) Türü : aksiyon, aşk ve komedi. Çoğunlukla eğlenceli geçiyor sahneler. Okuyanlar çok sürükleyici olduğunu söylüyorlar. Eğlenceli olması da ayrıca hoşlarına gitmiş. Karakterleri de oldukça sevmişler. Konuyu da elbette. Konusu : 2021 yılında geçiyor. Eckhart Ailesi adında bir İtalyan mafya ailesi var. Daha doğrusu halk mafya, hukuk halkı korumayı amaçlamış bir teşkilat olarak görüyor. 85 yıldır varolan bu aile, kendini insanların mutluluğu için adamış. Ülke ayırt etmeden her yere yardım yapıyorlar. Dünyaca da artık bilinen bir aile. Bu aileyi yöneten 3 erkek ile Harvard'da okuyan 3 kız arasında aşk yaşanıyor. Sadece tek bir kişinin gözünden anlatım yok. Hemen hemen tüm baş karakterlerin gözünden var. Komedi kısımları genellikle kızların sahnelerinde. 17-25 Kasım arasında olacak İstanbul Kitap Fuarı'na da gidecek. Alıp okumanızı tavsiye ediyorum. Okuduktan sonra muhakkak okumayı seven arkadaşlarınıza tavsiye edeceksiniz. İnternetten de satışı var. E.C.K.H.A.R.T den alabilirsiniz. Ayrıca Facebook sayfamda var. Oraya da beklerim. :) https://www.facebook.com/pages/ECKHART/393442730679935

açlık oyunları bıtırdım hatta baya oldu:6:filminide aldım izledım ama film yarımkaldı her zaman derım kıtap okumak daha etkıleyıcı dıye:)

şuan tom robbıns parfümün dansı nı okuyorum burdan tavsıyelerden okudum aldım ama hıc beğenmedım ama ortaladım sevmeye sevmeye belkı sonunda bişeyler kaparım dıye okuyorum
okuyan var mı beğenenlerden kımler vardı yada
cok merak ettm neresını beğendıler dıye:1:cok edepsız sözler geçıyor 100 sayfayı aştım halada öle cok garıp

O kadar kitap okudumki artık saymiyim diyorum:)
Ama en son okuduğum zehr-i katil gerçekten çok iyi bir kitaptı. Polisiye sevenler için ideal.

Back