• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Kızlar şimdi kitapcıdan geliyorum.

Alexandra Cavelius-Leyla kitabını önerdi kitapcı kız.
Aldım baslayacagım..
Umarım begenirim.
Gercek bir yasam öyküsüymüş..

Hakan Günday-Kinyas Ve Kayra
Mükemmeldi...

3 gün önce Kinyas ve Kayra´yi siparis verdim henüz elime ulasmadi ama sabirsizlikla bekliyorum bakalim hosuma gidecekmi. Gerci daha en az 1 hafta sürer temini. Bunun yaninda birde

Sizofren Aska Mektup
Kirk Yilda Bir Gibisin
Pinhan

birkac tane kisisel gelisim kitaplari aldim. kaydirigubbakcemile2. Yurtdisinda malesef her istedigim Türk yazarlarin kitaplarini alamiyorum kaydirigubbakcemile

Alexandra Cavelius-Leyla

Aman yarabbi 2 günde bitti kitap.
Cok etkiledi beni elimden bırakamadım resmen.
Bosnalı bir kızın savas ortasında yasadıgı işkence ve tecavüzleri anlatıyor.
Kitabın arkasında konu bölümünde mevcut ben ipucu vermiş olmayayım :)

Fakat aglamamak için zor tuttum kendimi... cok etkilendim.

3 gün önce Kinyas ve Kayra´yi siparis verdim henüz elime ulasmadi ama sabirsizlikla bekliyorum bakalim hosuma gidecekmi. Gerci daha en az 1 hafta sürer temini. Bunun yaninda birde

Sizofren Aska Mektup
Kirk Yilda Bir Gibisin
Pinhan

birkac tane kisisel gelisim kitaplari aldim. kaydirigubbakcemile2. Yurtdisinda malesef her istedigim Türk yazarlarin kitaplarini alamiyorum kaydirigubbakcemile

Umarım sen de benim kadar beğenirsin. :)

Beni çok etkileyen kitaplar bin muhteşem güneş ,uçurtma avcısı ,adı aylin,aşk ,piraye herkesin okumasını tavsiye ederim

Uçurtma Avcısı, Bin muhteşem güneş Khaled Hosseini
Nöbet,Korkunun Yüzü Dean Koontz
Her şeyin bir anlamı var Kemal Sayar

Judith McNaught Seni Beklerken - bir solukta okunabilecek romantik tarzda bir kitap
Joann Hornak Salsa AteşI - yine sonunu merak ettirten traji komik bir hikaye çoğu zaman güldürüyor

Son düzenleme:
bir günde soluksuz okuduğum leyla isimli romanın beni nasıl etkilediğini anlatmam imkansız.alexandra cavelius yazarı herkeseee tavsiye edrim bosnalı bir kızın başından geçen gerçek hayat hikayesi....

Bütünün bir parçası/Steve Toltz
Bir Gün/David Nicholls
Bronz Atlı/Paulina Simons
Tatyana Ve Alexander/Paulina Simons(devamı)
Ateşböceği Yolu/Kristin Hannah

Evet almalısın kesin.
Ben burdan görüp de açlık oyunlarını aldım, hiç sevmedim. =D
Bundan sonra KKya aldanmak yok.
Baya basit kitaplar öneriliyor malesef genelde.
Dili basit olabilir ama kurgu muhteşemdi.
İlla dile bakıpta aldanmak gereksiz içerikte önemli değil mi?
Kişiye göre değişmesi de normal tabi.
Canan Tan'ın yanında Açlık oyunları çok çok yaratıcı ve başarılıdır mesela.
Ha canan tan okumuşsunuz ha arabesk izlemişsiniz aynı şey.
Okumadım mı okudum tabii, lise dönemi zamanında. Açlık oyunlarına göre dili daha basittir.

Son düzenleme:
Stieg Larsson 'un Ejderha Dövmeli Kız millenium 1 - Ateşle Oynayan Kız millenium 2 - ve henüz Türkçe'ye çevrilmemiş olan 3. serisi (henüz okuyamadım) kitapları bugüne kadar okuduğum en güzel kurguya sahip polisiye tarzda romandı.
Soluksuz okudum desem yeri 600 küsür sayfalık roman 3 günde bitti , içerik olarak 18+ bölümleri var bunu da belirtmek gerek..
Sonuç olarak polisiye - macera tarzda roman okumayı seviyorsanız , iyi kurgulanmış roman okumayalı çok olduysa , gereksiz tasvirlerle doldurulmuş kitaplardan gına geldiyse kesinlikle alın okuyun derim.
Kitabın 1. serisinin filmi de mevcuttur.
Kitap 41 ülkede satış rekoru kırmış, ne yazık ki yazarı kitabının yayınlandığını göremeden ölmüştür..

Back