hayatımı her anlamda değiştiren hiç unutamayacağım ve deli heyecanla göz yaşlarıyla okuduğum kitaptır KURT SEYİT VE SHURA Nermin BEZMENİN bayağı eski bir kitap ama sülalemin kitap kurtlarına okuttuğum kitaptırda ayrıcaherkeser tavsie ederim diğer beğendiğim ve tekrar okuduğum kitaplardan bir kaçı Kumra ada mavi tuna buket uzuner, gelibolu yine buket uzunerin ve trevanian'nın şibumisi
Ben Kut seyt murka yı okudum,shura yı bulamıyorum...Deli gibi merak ediyorum..
Birde sır yine Nermin Bezmen'in okumak istediğim kitaplarından...
Kumral ada mavi tuna ooooyyy ooyyyy eskilere gittim bak..:))
Aras vardı diimi..
Hakan Günday-Kinyas Ve Kayra
Mükemmeldi...
''Bin Muhteşem Güneş'' bence her Türk kadını okumalı ve büyük Atamıza bir kez daha minnet duymalıyız..boshayallersmile
şeriatın ve yobaz düşüncelerin kadınlar üzerindeki acımasızlığını bir kez daha anlayacaksınız..
iki farklı hayatın nasılda ilginç bir şekilde kesiştiğini görmek isterseniz bence okuyun..
Bu kitabı okicam a.s
piraye piraye dediler cok merak ettim aldim okudum ama hic begenmedim bildigin arabesk türk filmi
''Bin Muhteşem Güneş'' bence her Türk kadını okumalı ve büyük Atamıza bir kez daha minnet duymalıyız..boshayallersmile
şeriatın ve yobaz düşüncelerin kadınlar üzerindeki acımasızlığını bir kez daha anlayacaksınız..
iki farklı hayatın nasılda ilginç bir şekilde kesiştiğini görmek isterseniz bence okuyun..
Haklısın.Gerçekten çok güzel bir kitap.Bir solukta okumuştum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?