Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Ben Kut seyt murka yı okudum,shura yı bulamıyorum...Deli gibi merak ediyorum..

Birde sır yine Nermin Bezmen'in okumak istediğim kitaplarından...

Kumral ada mavi tuna ooooyyy ooyyyy eskilere gittim bak..:))
Aras vardı diimi..

aşk olarak piraye asıl adı atiye sıdıka hanım miralayın kızı süreyya çok güzel..
korku gerilim polisiye olarak oyun,kutsal meclis,çırak,orman,takip güzel ama en çok beğendiğim kusursuz tuzaktı...:1rolleyes:

çok beğendiğimm 10 yıl kadar önc eokuudğumm JONATHAN JOE "UYKU EVİ" çok akıcı ,güzel bir kitapp,bulabilirseniz okuyun derim....

kurt seyit ve shuranın yanında murka ne ki ben seneler önce okumama rağmen hala görüyorum kitapçılarrda araştırsan muhakkak bulursun canım...

Arasın ölümü çok fenaydı bee hatırladım şimdi senağlama

Hakan Günday-Kinyas Ve Kayra
Mükemmeldi...

bu kinyas ve kayra güzel tepkiler alıyor
bunuda alacagım
yanlız burdan görüp alıyorum daha hepsini bitiremedim yaa kitapların

bir gece evi serisine baslıyorum toplam 5 kitap okuyan varmı ?

Evet almalısın kesin.
Ben burdan görüp de açlık oyunlarını aldım, hiç sevmedim. =D
Bundan sonra KKya aldanmak yok.
Baya basit kitaplar öneriliyor malesef genelde.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama Kişisel Gelişim kitaplarını seviyorsanız mutlaka okuyun derim.
Evrenden torpilim var...

olasılıksızı tavsiye edenler olmuş, bende okudum bende çok sevdim yine aynı yazarın( Adam Faver) empatiyi tavsiye ederim, kayıp gül yine kısa ve sürükleyici farklı bi kitap, safiye sultan da hem sürükleyici hem de okunması çok rahat olan bi kitap mutlaka okuyun derim, kitapta verilen bilgilerin tamamı doğru değil fakat kitaba sdc kitap olarak bakıldığında okunası bir kitap, aşkı okumaya başladım yine tavsiye ederim. babı esrar yine mevleviliği konu alan güzel bi kitap, belki klasik olcak ama romeo ve juliette, notre dame ın kamburu tavsiye için ilk aklıma gelenler

''Bin Muhteşem Güneş'' bence her Türk kadını okumalı ve büyük Atamıza bir kez daha minnet duymalıyız..boshayallersmile

şeriatın ve yobaz düşüncelerin kadınlar üzerindeki acımasızlığını bir kez daha anlayacaksınız..
iki farklı hayatın nasılda ilginç bir şekilde kesiştiğini görmek isterseniz bence okuyun..

piraye piraye dediler cok merak ettim aldim okudum ama hic begenmedim bildigin arabesk türk filmi

piraye piraye dediler cok merak ettim aldim okudum ama hic begenmedim bildigin arabesk türk filmi

yapma yaa :1shok:, bende alıp sıraya koymuştum ''haliç'te yaşan simonlar''dan sonra ona el atayım diyordum..
benimde aldığım duyumlar hep olumduydu, bak şimdi kafama takıldı CADIARZUneyse okudukdan sonra fikrimi beyan edeyim en iyisi :)

daha önce yazan oldumu bilmiyorum,hepsini okumadım mesajların..
benim tavsiyemde ÇİRKİNİN AŞIĞI adlı kitap.çok güzeldi.karşılaşırsanız okumadan geçmeyin..

çirkinin aşığı nı bende okumuştum güzel bi kitap.
ayrıca Ejderha Dövmeli Kız ve Açlık Oyunları serisini tavsiye ederim bilimkurgu sevenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…