Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

zar adam serisi bence mükemmel

bi iki kere zar hayatı bile yaşadım

son okduğum John Hart - Deja Vu ve Canan Tan - Piraye
ikisinde gözüm kapalı tavsiye ederim. soluksuz okudum.

milenyum serisi:Ejderha dövmeli kız ve Ateşle oynayan kız(okumaya devam ediyorum)

Alacakaranlık ve Gece evi serileride çok heyecanlıydı açıkçası ben bestselleri okunayı seviyorum

burda okuduğum kitap önerilerine göre açlık oyunluklar ve piraye baya revaçta onlarıda okuma sırama alıyorum

Elif Şfak- Pinhan'ı okumaktayım, bitmek üzere.
Herkese tavsiye ederim.
Çok ama çoookk güzel. Elimden bırakamıyorum.
Elif Şafak'ın dilini sevenler için özellikle mükemmel.
:lepi:

Daha önce tavsiye eden oldu mu bilmiyorum ama Nermin Bezmen'den "Kurt Seyt Shura ve Kurt Seyt Murka" kesinlikle soluksuz okuduğum kitaplardan ikisi.
Ayrıca tam bir Ayşe Kulin hastasıyım.Bütün kitaplarını okudum ve hepsi birbirinden mükemmel.

Jean-Christophe Grange 'ın kitaplarına bayılıyorum..
Aksiyon, macera, gerilim, polisiye tutkunları mutlaka okumalılar..:jeyyar: Okuduğum favori kitapları ;

Şeytan Yemini
Kızıl Nehir
Koloni
Taş Meclisi
Siyah Kan

Elif Şafak-Pinhan çok güzel bir kitaptı bugün bitirdim. Tavsiye ediiyorum.
Aşk zaten efsane gibi bir şey. O muhakkak okunmalı.
Elif Şafak her zaman iyidir.
Dan Brown'u da severim ve tavsiye ediyorum.

AHMET UMIT - Bab-ı Esrar cok etkileyici

Gerilim macera sevenlere JEAN CRiSTOPHE GRANGE i tavsiye ediyorum soluk almadan okuyacaksiniz.

Dün bende bu kitabı aldım.Bakalım nasıl?Elimdeki kitap biter bitmez başlayacağım.

olasııksızı bitirdim,güzel sürükleyıcı,pek birşey katmasada sorgulamka adına okunulası bir kıtap

raşidin dürbünü elimde,şimdilik süper..

ben en çok dan brown,grange,ahmet ümit in kitaplarını beğeniyorum aynı tarz ama onlar sürükleyici geliyor.
zaten farklı bişey öneren yok hiç adını duymadığım değişik bir öneri görmedim..hemen hemen herkes aynı kitapları okuyor..
canan tan elif şafak adam fawer vs vs...

Gorki-ana
Sofinin dünyası
Kafka-değişim
Albert camus-yabancı
paulo coelho - simyacı
Steinbeck in tüm kitapları
Elif Şafak- AŞK

merhaba kızlar bu aralar aşk romanlarından okuyasım var şöyle sürükleyici çok beğenerek okuduğunuz kitap isimleri yazarmısınız ?

Nora roberts.... cinayet serileri tek kelimeylee süper.. cinayet kitabı okumayı sevenlere ..
Dan Brown tüm kitpları hoşuma gitmesede özellikle melekler ve şeytanlar, ihanet noktası tavsiye ederim.
Elif şafak tabikii ilk okuduğumda karışık gelsede kitapları çok güzelmiş..
Canan tan tüm kitaplarıııı hepsiniii tavsiye ederim...
Ahmet altan...

Artık okumayan kaldımı bilmiyorum gerçi ama alacakaranlık serisiiiii . . ...

Habib Bektaş,cennetin arka bahçesi, şiddetle tavsiye ediyorum...

Nermin Bezmen yeni okumaya başladığım ve kalemini çok beğendiğim bir yazar...

MEhmet Uzun ve nihat genç'ide öneririm....

hayatımı her anlamda değiştiren hiç unutamayacağım ve deli heyecanla göz yaşlarıyla okuduğum kitaptır KURT SEYİT VE SHURA Nermin BEZMENİN bayağı eski bir kitap ama sülalemin kitap kurtlarına okuttuğum kitaptırda ayrıca herkeser tavsie ederim diğer beğendiğim ve tekrar okuduğum kitaplardan bir kaçı Kumra ada mavi tuna buket uzuner, gelibolu yine buket uzunerin ve trevanian'nın şibumisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…