Kitap Tavsiyesi/En Sevdikleriniz

Richard Yates’in Hayallerin Peşinde - Revolutionary Road kitabını okuyan var mı?filmi için sıkıcı diyenler var.acaba kitabı nasıl?

Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi
Oya Baydar Sıcak Külleri Kaldı
Elif Şafak Bit Palas
İrene Nemirovsky Fransız Suiti
Paullina Simons Bronz Atlı
Margaret George Truvalı Helen
Ayfer Tunç Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek

serdar özkan -kayıp gül..harika kızlar her anne babanın okuması gereken bir kitap....
canan tan-piraye ve yüregim seni çok sevdi..
stephenıe meyer-alacakaranlık-tututlma-yeni ay-şafak vakti....
hepside harika kitaplar şiddetle tavsiye edilir.......

solmaz kamuran _ banka
emre kongar_ babam oğlum torunum ,kızlarıma mektuplar
ayşe kulin _ bir varmış bir yokmuş
hıfzı topuz _ çamlıcanın 3 gülü, Pariste son osmanlılar
Ahmet Altan _ aldatmak
iNCı Aral _ Mor
elif şafak _ baba ve piç
şimdilik aklıma gelen ve cok cok severek okuduğum kitaplar...
şimdi de pariste son osmanlılar kitabını uzun bir aradan sonra 2. kez okuyorum... cok güzel....

canan tan - piraye , eroinle dans , en son yürekler ölür, yüreğim seni çok sevdi...

ayşe kulin - nefes nefese

sinan akyüz- iki kişilik yalnızlık

okuyup en beğendiğim kitaplardan.... canan tan zaten favorim.... a.s

aynen,Canan Tan'ın bütün kitapları etkiledi,beni...
bir de İpek Ongun severim.Serra'nın yaşadıkları çok şey kattı bana

yoooo kitabı bende okudum canım kimya dayaktan değil karasevdadan öldü.dayak yok.ama madem sevmeyecekti ufacık kızı neden aldı o bölümü hiç güzel değildi.ama kitap güzell herkese tavsiye ederim.

bu arada ilk okuduğum kitap çalıkuşu idi hiç unutmam :) kelebek var ben onu tavsiye ederim.(klasiklerden)

Alacakaranlık serisi ve azönce bıtırmıs oldugum Piraye... uzun sure etkısınden cıkacagımı sanmıyorum..anladım ki alacakaranlıgı da oyle benımsemısım ki ADWARD ın turk versıyonu Haşim BELLAnın turk versiyonunu da Piraye yaptım.. ISTEM DIŞI GOZUMDE ONLAR CANLANDI

başucumda müzik, sinan akyüz'ün kitapları, canan tan'ın tüm kitapları, alacakaranlık serisi, gece evi serisi, olasılıksız

şuanda okuduğum kitap nurgün erdinç '' Tanrı ile buluşmak'' çok sürükleyici bir kitap tavsiye ederim... anne sevgisinin büyüklüğünü yüceliğini anlatan çok hoş bi kitap [/COLOR]kaydirigubbakcemile2

Adam Fawer - Empati ve Olasılıksız
Elif Şafak- Aşk
Canan Tan - Piraye
Philippa gregory- Boleyn Kızı
Ayşe Kulin- Gece Sesleri ...
Ama en çok ilk 3 sıradan etkilenmiştim. Hele Adam Fawer Muhteşem bence. 3.kitabı sabırsızlıkla bekliyorumm :)

dan brown_melekler ve şeytanlar

süper bi kitap.bu adamınn kitapları çok güsell oluoo zatenn

yoooo kitabı bende okudum canım kimya dayaktan değil karasevdadan öldü.dayak yok.ama madem sevmeyecekti ufacık kızı neden aldı o bölümü hiç güzel değildi.ama kitap güzell herkese tavsiye ederim.

bu ilişki her kitapta farklı anlatılıyor kesin bir şey yok sanırım (elif şafak - aşk, bab-ı esrar, kimya hatun)
kiminde şems kıskançlığından kimyayı öldürdüğü yazıyor (mevlananın oğlu alaaddinden)
elif şafağın kitabında kimya alaaddine yüz vermiyor, şems kimyaya iyi davranmakla beraber birlikte olmuyor, kimya üzüntüden ölüyor.
daha bir sürü değişik görüş var
ayrıca kimya hatun kitabında Kimya, Kerra Hatun'un üvey kızı Diğer kitaplarda fakir bir ailenin kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…