Uzun zaman oldu okuyalı ama hala birinin Sabahattin Ali, Kürk Mantolu Madonna dediğini duyunca gözlerim doluyor istemeden. Nasıl derin bir iz bırakmıştır benim gönlümde anlatmaya kalksam altından kalkamam. Ben okumanızı tavsiye ederim ki inşallah aynı derinliklerinde buluşmuş oluruz kitabın, sizin içinde özel olur...
hele ki bir erkeklik gururu tanımı vardır ki... orayı okuyup okuyup ezberlemiştim..çok merak ettim demin nette de araştırdım baya güzel bir kitapmış sanırım..elimdeki kitabı bitirince alıp okuyucam .. kaydirigubbakcemile5
hele ki bir erkeklik gururu tanımı vardır ki... orayı okuyup okuyup ezberlemiştim..
bu arada araftan pişman olmıcaksınız
çok merak ettim demin nette de araştırdım baya güzel bir kitapmış sanırım..elimdeki kitabı bitirince alıp okuyucam .. kaydirigubbakcemile5
geçen gün bitirdiğim elif şafak - araf
diğer kitaplarını okumadan önce bi okuyun derim.. bu kadın hiç boş değil, siyah sütteki gereğinden fazla kadınsılığını dengeledi gözümde.
aşk ı da oku mutlaka elif şafak
sonrasında ise babı esrar derim aynı konu
mevlana ile tebrizli şems arasındaki dostluk harika
slm en son kıralık adamı okudum sonu suprızle dolu surukleyıcı bır kıtap okumayanlar tavsıye ederım
babı esrarı şidetle tavsiye edrim kızlar Ahmet ümit
Elif şafağk Aşk okuyanlar bundan da büyük haz alacaksınız
aynı devam gibi
çok sevindim devamı gibi olmasına bende aynı konuda kitap var mı acaba diye düşünüyordum..şems tebriz i umarım daha ayrıntılı anlatıyordur..
zaten bu sefer daha çok onunla ilgili bayıldım ben ya hatta başka kitaplar arıyorum bu konuda
çok sevindim onunla ilgili olmasına daha yakından tanımak istiyorum düşüncelerini ,söylediklerini ..eğer başka kitaplar da bulursan haberdar edersin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?