Geçen ay ödev :S için çocuk edebiyatından bir kitap okumam gerekti. Ben de Jose Mauro de Vasconcelos'un Şeker Portakalı kitabını okudum istemeyerek ama çok etkilendim. Hayran kaldım. Okumuştur birçok kişi ama okumadıysanız okuyun!!!
Kurd Seyid ve Shura...yazarı Nermin Bezmen.. Şu an yazarken bile tüylerim diken diken oluyor...Kurd Seyid Kırım'da yaşayan bir çarlık subayı..ayrıca Nermin Bezmen'in büyük dedesi imiş..bir rus kızı olan Shura ile olan gerçekten büyük ve imkansız aşklarını anlatıyor Nermin Bezmen..Kırım'da başlayıp İstanbul'da bitmek zorunda kalan bir içli bir aşk..savaş yılları..yokluk..aşk..çok iç burucu..hüzünlü..kitabın sonunda ağlamamak için zor dayanıyorsunuz..Kitap çok akıcı bir dille ve güzel tasvirlerle dolu.. beni çok etkilemişti.. kitabın devamı niteliğinde olan Murka'yı da okumanızı öneririm..
Hala merak ederim.. bu kitap neden senaryolaştırılıp filme aktarılmadı diye...
Eğer Boleyn Kızını oyuyan varsa ardından Kraliçenin soytarısını okumasını şiddetle tavsiye ederim. Anna Boleynin kızı Elizabet ve Aragonlu Cathrine'nin kızı Mary nin Kraliçe almak için çabaları. İkiside gerçekden muhteşem kitaplar. Tudor Hanedanlığıyla ilgili başka kitaplar bilen varsa paylaşsın lütfen. Roman ya da Araştırma kitapları hiç farketmez. Acayip merak sardım.kaydirigubbakcemile2
kitap okumayı sevdiren ki tap diyebilirim..
çocuk masumıyetını ne kadar güzel anlatır...
gerçekten çok çok fakir olağan bir çocuğun olağan üstü zengin hayal dünyası...
canım msjı yazalı 1 ay olmuş ama bben yine de cvplamak istedim..En son kitapları ''Bakirenin Aşığı '' çıkmış..Bunu da okumanın tavsiye ederim ben henüz okumadın ama güzel olduğu söyleniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?