Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

2017 hepinizin yili olsun. basta dunya ve ulkemiz adina baris diliyorum.
Saglik diliyorum tum herkese...
Bol kitap okumali ,bol kulturlenmeli bir yil olsun.
Isteyen ailelere minik kitapkurtlari versin Rabbim.
Iyi ki bu konuya gelmisim. sizleri tanimisim.Sayesinde kitap acligima merhem oldunuz.Destek oldunuz.
BIzlerin minikleri de kitapkurdu olur insallah.
:KK200::KK200:

Mesai saati bitmeden Yeni yıl dileklerimi paylaşayım. :KK200:

@azra2004 = Kızın inşallah TEOG sınavına bomba gibi hazırlanır ve çokkk başarılı olur.:KK200:
@cesmi_naz = Evliliğinin en güzel yılını geçirirsin umarım. Ve yeni yılda bir bebiş haberi alırsın:KK200:
@__giz__ = Bu yıl seni bembeyaz gelinlikli resimlerini görürürüz inşallah :KK200: ve Facabookta İşe başladı etiketini görmek dileğiyle :KK200:
_Lavin_ _Lavin_ = Yuvandaki mutluluk kat kat artsın. Kızın sağlıkla büyüsün inşallah :KK200:
_meLinDa_ _meLinDa_ = Evin miss gibi süt kokusu dolsun inşallah. :KK200: Melindanın bu yıl gelmesi dileğiyle :KK200:
_Cassandra_ _Cassandra_ = Ailendeki mutlulukk katt katt artsın. Kalbindeki tüm dilekler gerçekleşsin :KK200:
@kalinkaselin = Bence senin bebişin yanına bir kardeş getirmeli 2017 . Gönlündeki tüm dileklerin olması dileğiyle.. :KK200:
@N-A-R = 2017de senide bembeyaz gelinlikler içinde görmek dileğiyle. :KK200:
loliss loliss = 4 kişilik çekirdek ailenle mutluluğunuz kat kat artsın, en güzel kahkahalar sizin evinizden yükselsin inşallah. :KK200:
minerva1988 minerva1988 = O bembeyaz gelinliklerin bir taneside senin üzerine konsun bu yıl, umarım karşına çok iyi kalpli bir yol arkadaşı çıkar. :KK200:
@kitap_asigi = Kalbindeki tüm dilekler gerçekleşir umarım bu yılda :KK200:
@_ezelneva_ = Mutlu ailenle beraber en güzel yılınız olsun 2017 :KK200:

DonukPudra DonukPudra = O minicik bebişinle çok mutlu olun. Ve mutluluğunuz kat kat artsın :KK200:
@Skosnob = İstediğin tüm dilekler gerçekleşsin bu yılda. En güzel yılın olsun 2017 :KK200:

@Filozof_Prenses = Bembeyaz bir gelinlikte sen giymelisin bence 2017 de. Karşına senin gibi iyi yürekli bir eş çıkar umarım :KK200:
Mata Hari Mata Hari = 2 tane meleğinle beraber yuvandan mutluluk kahkahaları çıkması dileğiyle :KK200:
@moonserose = Yeni işinde çokk mutlu olup yükselmen dileğiyle. :KK200:
@erdemaysenur31 = Minik fıstığınla çok mutlu olun. Yeni yıl size mutluluk getirsin :KK200:
@KarKralicesi = En güzel yeni yıl hediyesini sen kaptın köftee. Çokkçokk mutlu ol 2017de :KK200:
@z_e_l_i_s = 2017 en güzel yılın olsun canım benimm :KK200:
dileklerine herkes için kocaman bir âmin diyorum canım
Rabbim sana minik yavrunu göndersin inşallah bu yıl

Benim dileğim, 2016yı aramayalım, bu yıl artık dünyada üzülen kimse kalmasın
Ülkemiz ve Dünya bataklığa dönüştü sanki, 2017 itibariyle çiçek bahçesi olsun
Herkesin gönlüne göre versin Rabbim:KK200:

IMG_5312.JPG

Burada da paylaşmak istedim, bunlar benim 2016 da okuduğum bebeklerim
İlk 10 umu da yazayım size :KK200:
1-Sefiller
2-Tutunamayanlar
3-Huzursuzluğun Kitabı
4-Nar Ağacı
5-Lizbon'a Gece Treni
6-Saatleri Ayarlama Enstitüsü
7-Süper İyi Günler
8-Gün Olur Asra Bedel
9-Otomatik Portakal
10-Pal Sokağı Çocukları

Bugun basladigim DALGA bitti hic begenmedim. Bence bombos bir kitap, diyaloglar yetersiz ve cok sahte duruyor. Hikaye oruntusu olmamis. Oysa ne guzel bir konusu var. Insanin icinde bulunan, birine itaat etme istegi ve toplulukta duyarsizlasma gibi konulari icerik olarak zenginlestirebilirdi. Kitabi internet satisindan edinmistim konusunu ogrendigimde beklentim (biraz da gercek bir olaya dayandigi icin) Mario Giordano'nun DENEY' i gibi olmasi yonundeydi ama golgesi bile olamaz. Konu guzel ama anlati, oruntu ve malesef yazar yetersiz. DENEY'in filmi de cok guzel. Tavsiye ederim arkadaslar.

Gelelim esas konuya 2016nin son gunlerinde buldugum ve cogunuz beni tanimasaniz da burada bir sekilde ayni dilde konusabildigim siz degerli okur arkadaslarim icin guzel mutlu huzurlu ve tabi ki bol okumali bir yil dilerim. Hersey gonlumuzce ve hayirliysa olsun.

Mesai saati bitmeden Yeni yıl dileklerimi paylaşayım. :KK200:

@azra2004 = Kızın inşallah TEOG sınavına bomba gibi hazırlanır ve çokkk başarılı olur.:KK200:
@cesmi_naz = Evliliğinin en güzel yılını geçirirsin umarım. Ve yeni yılda bir bebiş haberi alırsın:KK200:
@__giz__ = Bu yıl seni bembeyaz gelinlikli resimlerini görürürüz inşallah :KK200: ve Facabookta İşe başladı etiketini görmek dileğiyle :KK200:
_Lavin_ _Lavin_ = Yuvandaki mutluluk kat kat artsın. Kızın sağlıkla büyüsün inşallah :KK200:
_meLinDa_ _meLinDa_ = Evin miss gibi süt kokusu dolsun inşallah. :KK200: Melindanın bu yıl gelmesi dileğiyle :KK200:
_Cassandra_ _Cassandra_ = Ailendeki mutlulukk katt katt artsın. Kalbindeki tüm dilekler gerçekleşsin :KK200:
@kalinkaselin = Bence senin bebişin yanına bir kardeş getirmeli 2017 . Gönlündeki tüm dileklerin olması dileğiyle.. :KK200:
@N-A-R = 2017de senide bembeyaz gelinlikler içinde görmek dileğiyle. :KK200:
loliss loliss = 4 kişilik çekirdek ailenle mutluluğunuz kat kat artsın, en güzel kahkahalar sizin evinizden yükselsin inşallah. :KK200:
minerva1988 minerva1988 = O bembeyaz gelinliklerin bir taneside senin üzerine konsun bu yıl, umarım karşına çok iyi kalpli bir yol arkadaşı çıkar. :KK200:
@kitap_asigi = Kalbindeki tüm dilekler gerçekleşir umarım bu yılda :KK200:
@_ezelneva_ = Mutlu ailenle beraber en güzel yılınız olsun 2017 :KK200:

DonukPudra DonukPudra = O minicik bebişinle çok mutlu olun. Ve mutluluğunuz kat kat artsın :KK200:
@Skosnob = İstediğin tüm dilekler gerçekleşsin bu yılda. En güzel yılın olsun 2017 :KK200:

@Filozof_Prenses = Bembeyaz bir gelinlikte sen giymelisin bence 2017 de. Karşına senin gibi iyi yürekli bir eş çıkar umarım :KK200:
Mata Hari Mata Hari = 2 tane meleğinle beraber yuvandan mutluluk kahkahaları çıkması dileğiyle :KK200:
@moonserose = Yeni işinde çokk mutlu olup yükselmen dileğiyle. :KK200:
@erdemaysenur31 = Minik fıstığınla çok mutlu olun. Yeni yıl size mutluluk getirsin :KK200:
@KarKralicesi = En güzel yeni yıl hediyesini sen kaptın köftee. Çokkçokk mutlu ol 2017de :KK200:
@z_e_l_i_s = 2017 en güzel yılın olsun canım benimm :KK200:
Canım benim çok teşekkürler güzel dileklerin için. 2017 sana neyi arzu ediyorsan onu getirsin. İyi ki tanımışım seni güzellik :KK200:

X