Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de aynı kitabı okuyorum sf 180 civarındayım. Yazarın okuduğum ilk kitabı baya şaşırttı beni çok beğendim.
Merhaba;
Bende GÖR BENİ okuyorum.
Sayfa 216'dayım.
Yazarın okuduğum ilk kitabı ve resmen bayıldımmmm.
Uzun zamandır böyle doyurucu bir kitap okumamıştım.
Şimdiden diğer kitaplarını sıraya koydum bile.

Merhaba kitapsever hatunlar

:KK54:

Loise L. Hay - Pozitif Gücün Büyüsü
sayfa...121
:KK200:
Merhabalar. Ben kendi kutuphanesi ve okuma alani olan ve kitap okumayi sizler gibi cok seven bir kitap severim 😊 Araniza beni de kabul ederseniz sevinirim.

Su ara hamilelikten oturu yavas ilerlesem de 2 kitap okuyorum. Ilki Liane Moriarty - What Alice Forgot (orijinal dilinde) digeri de dogumla ilgili Ina May'in Doğuma Hazırlık Rehberi. Herkese iyi okumalar 🤗
Hoş geldiniz :KK54:
Hosbuldum. Insallah isteyen herkese nasip olsun. ❤
amin. :KK200:
merhaba
nihayet kitap paylaşımı olan bir yer buldum :) yeni üyeyim . Ben de şu an Irvin Yalom'un Spinoza problemini okuyorum. Nietzsche ağladığında en sevdiğim kitaplardan biridir. Şİmdi de Spinpoza'yı bitiriyorum. Felsefe ve psikoloji seviyorsanız ve içsel yolculuk yapmaktan hoşlanıyorsanız, kendinizi ve dünyayı anlamlandırmak istiyorsanız Irvın Yalom tavsiyemdir.
hoş geldiniz. :KK5:

Arkadaşlar hepinize merhaba güzel pazarlar uzun zamandır girmiyorum. Azra Kohen -Gör Beni bitti muazzam bir kitaptı hepinize tavsiye ederim 😊 suan da Robin Wasserman -Donmuş kitabını okıyorum 3lü seri güzel heyecanli ilerliyor

gör beni gerçekte okunması gereken bir kitap. Çok şey öğrendim.Azra Kohen'in diğer kitaplarını okumuş olduğu için ağır diline de alışkındım. Ayraçlarla işaretleyerek okumuştum.

merhabalar. Geçen hafta hamileliliğin 25.haftasında apandisit ameliyatı oldum.Yeni yeni iyileşiyorum. Bugün Zülfü Livaneli'nin Bir kedi bir adam bir ölüm kitabına başladım.
Buyuk gecmiş olsun Allah acil şifalar versin tez zamanda hayırlısı ile saglıkla evladınızo kucagınıza alın hayırlı guzel günlerini görün ❤❤❤
bu arada guzel kitaptır çünkü yazan kalem ruhunu kelimeler yansıtan bi ustanın kalemi 😊 keyifli okumalar.

Nazan Bekiroğlu'nun "İsimle Ateş Arasında" kitabı bitti. İlk 20-30 sayfa üslubuna alışmakta zorlandım ama inanılmaz keyif aldım sonrasında. Uzundur anlatımı bu kadar keyifli, her cümlesi şiir tadında bir kitap okumamıştım. Okumanızı öneriyorum...Bugün Yine Nazan Bekiroğlu'nun "Yusuf ile Züleyha" kitabına başlıyorum.

Kızlar vazgeçebilmek çok beğenerek okuyorum ama biraz zor anlıyorum belirli yerleri birkaç kez üstünden geçiyorum anlamak için fakat çok şey katıyor bana kişisel gelişim önereceğiniz kitaplar varmıdr?

X