Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cicoretti Cicoretti LatifeTekin in okuduğum ilk kitabıydı. Nasıl yorum yapsam bilemedim. Sevdim mi evet sevdim sanırım. Niyeyse polisiye diye düşünmüştüm ama hiç öyle çıkmadı :KK70:
Polisiye mi?? :KK70: bana da çok naif bir üslubu varmış gibi geliyor 1000k da çok beğendigim bir okur var o tavsiye etmişti onun tarzından öyle bir yargı geliştirdim. Tiyatro oyunu da varms sanırım tek kişilik İstanbul' da oynuyodur oyunun da mutlaka tavsiye etmişti .

İyi akşamlar ,
Karamazov Kardeşler bitti. Kitapta inanç ile ilgili kısımlar çok beğendiğim yerlerdi. Son kısımda da psikolojik değerlendirmeler ilgi çekiciydi. Onun dışında bazı yerler bana da fazla uzatılmış gelmesine rağmen sevdim.
Harry potter ve zumruduanka yoldasligina giriş yaptım. Keyifli hafta sonlari diliyorum.:KK200:

Babaya Mektup kitabını da bitirdim. 57 sayfalık bi kitap kısa ancak bana göre biraz sıkıcı geldi nedense. Sıkıcı gelmesinin nedeni de biraz yavaş olmasıdır büyük ihtimalle. Ancak güzel bir kitaptı.

İlber Ortaylı da hala aynı yerdeyim.

Büyük ihtimal bugün Stefan Zweig'in Ay Işığı Sokağı'na da başlarım. Stefan Zweig ile Franz Kafka'yı set şeklinde aldığımdan sürekli onları okuyorum o yüzden. Bitireyim onları da diğer kitaplara geçeçeceğim.

Dorian Gray'in Günlüğü sayfa 191 deyim. birkaç güne biter... iş yoğunluğum olmasa bugün bitirirdim de, yetiştirmem gereken acil işler girdi araya.

Arkadaşlar öncelikle buraya sayfamızla çok alakasız bir sorunumu yazacağım için çok özür diliyorum. Aynı sorumu kozmetik sayfasında da paylaştım fakat orası bu sayfa kadar okunmadığı için hiç cevap veren, fikrini paylaşan olmadı. Burada sizi az çok tanıyorum, uzun zamandır da kitaplar üzerine sohbet ediyoruz, hem oldukça da aktif bir forum. Belki fikrini paylaşan olabilir diye bir umutla yazmak istedim. Gelelim meseleye. Ben Beyu markasının siyah göz kalemini almak istiyorum. İnternette birçok sitede fiyatına baktım, en uygun hobi.com'da. Yalnız beni düşündüren bir şey var. Kalemin dış dizaynı her yerde dümdüz siyah iken hobi.comda işlemeli işlemeli desenler var üstünde. Fiyatı da daha ucuz olunca düşündürdü beni. Sizce sahte olabilir mi? Ve hobi.com güvenilir midir acaba? Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..Teşekkürler..

Arkadaşlar öncelikle buraya sayfamızla çok alakasız bir sorunumu yazacağım için çok özür diliyorum. Aynı sorumu kozmetik sayfasında da paylaştım fakat orası bu sayfa kadar okunmadığı için hiç cevap veren, fikrini paylaşan olmadı. Burada sizi az çok tanıyorum, uzun zamandır da kitaplar üzerine sohbet ediyoruz, hem oldukça da aktif bir forum. Belki fikrini paylaşan olabilir diye bir umutla yazmak istedim. Gelelim meseleye. Ben Beyu markasının siyah göz kalemini almak istiyorum. İnternette birçok sitede fiyatına baktım, en uygun hobi.com'da. Yalnız beni düşündüren bir şey var. Kalemin dış dizaynı her yerde dümdüz siyah iken hobi.comda işlemeli işlemeli desenler var üstünde. Fiyatı da daha ucuz olunca düşündürdü beni. Sizce sahte olabilir mi? Ve hobi.com güvenilir midir acaba? Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..Teşekkürler..

hobi.com sitesini bilmiyorum, ama bilmediğim siteden alışveriş yapmamam gerektiğini birkaç tecrübe sonunda öğrendim. fiyat farkı çok yoksa güvenilir bir firmadan alın bence. fiyat farkı çoksa da güvenmeyin zaten. sahte olabilir ürün

hobi.com sitesini bilmiyorum, ama bilmediğim siteden alışveriş yapmamam gerektiğini birkaç tecrübe sonunda öğrendim. fiyat farkı çok yoksa güvenilir bir firmadan alın bence. fiyat farkı çoksa da güvenmeyin zaten. sahte olabilir ürün
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.

Selam Kızlar

Ateş kadehine devam ediyorum 90. sayfadayım.

Cicoretti Cicoretti BKM ye whatsapp dan yazınca sorunu çözdü değişim yapıyor hatta az önce PTT den msj geldi kargoya verilmiştir diye bakalım nasıl gelecek.
Müşteri hizmetleri yoğun oluyormuş böyle durumlarda whatsapp dan yazmak gerekiyormuş.
whatsappa dönüyolarda ne ala valla. Söyledigin iyi oldu teşekkür ederim :)

Selam canım BeYu markasını zaten Türkiye'de en yetkili satan yer hobi parfümeri bir de Ankara'da isen Pino parfümeriler var. Bahsettiğin şey kalemin eski yeni dış dizaynından kaynaklı olabilir hatta diğer yerlerdeki eski dizaynı olabilir. Hobiye bu konuda güvenebilirsin bence. Ama aklımda birşey kalmasın diyorsan BeYu' nın web sayfasından kontrol tabi.

X