- 8 Mayıs 2015
- 737
- 1.352
- 113
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.221
Aeden’ı okumuştum ve çok beğenmiştim. Aslında fantastik bi kitap ama bazı gerçekleri yüzümüze tokat gibi çarpıyor..aeden ve cesur yeni dünya kitaplarını aldım bugün okuyan var mı bunları? beğendiniz mi?
Aeden i beğenmiştim. Başlarda biraz sıkılmıştım ama konuya girince elimden bırakamadım.aeden ve cesur yeni dünya kitaplarını aldım bugün okuyan var mı bunları? beğendiniz mi?
Akilah Azra Kohen in kitabı mı bu. Fi Pi Çi serisini okumuştum. o ayardaysa okuma ihtimalim düşükAeden i beğenmiştim. Başlarda biraz sıkılmıştım ama konuya girince elimden bırakamadım.
Kurtlarla Koşan Kadınlar ve Edgar Poe'nun hikayelerine devam ediyorum. Karamazov Kardeşlere yetişeceğim gecikmeli olarak.
Yok ortak bir kitap okunuyor arada bu ay karamazov kardeşler okuyalım denmişti arkadaşlar başlamış okumaya katılmak isteyenler yani ama pek tartışıldığını görmedim ben de.karamazov kardeşlere nasıl yetişiyorsunuz? ayrı bir forum mu var? merak ettim... ortak kitap okuyup beraberce yorumlamak çok keyifli olabilir.
1000k var okuduğunuz kitapların kaydını tutabileceğiniz, alıntı, inceleme yapabileceğiniz sosyal bir platform birçok arkadaş oraya da üye.karamazov kardeşlere nasıl yetişiyorsunuz? ayrı bir forum mu var? merak ettim... ortak kitap okuyup beraberce yorumlamak çok keyifli olabilir.
Yorumunu bekliyorumMerhaba arkadaşlar Sefa Kaplan; Geç Kalan Adam Ahmet Hamdi Tanpınar biyografisine başladım sayfa 52 deyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?