- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.201
Murakami hep bunu yapiyo:))zemberekkuşunun güncesi sonunda bitti. her ne kadar kalın olsa da (738 sayfa), küçük bir kısmı sıkıcı da olsa, neredeyse 3 ay sürdü. esefle kınıyorum kendimi...
kitap hayli kalın, dolayısı ile içeriği oldukça kapsamlı... çoğunlukla sürükleyici, nadiren sıkıcı... ama okurken olayları yaşıyorsun adeta... bazı kısımların neden-sonuç ilişkisi yok, bazı kısımlar romanda bir yere bağlanmıyor... bazı betimlemeler, metaforlar çok hoştu. mistik ögeler, kehanetler.. 10 üzerinde 8 veriyorum kitaba.
okuduğum ilk murakami kitabıydı. ama ilk fırsatta "imkansızın şarkısı"nı okuyacağım.Murakami hep bunu yapiyo:))
Arkadaşlar bir sorunum için sizden tavsiye almak istiyorum. Eskiden bir kitabın başından saatlerce kalkmayan ben, artık iki satırı zor okuyorum. Dikkatimde inanılmaz bir dağınıklık var, kesinlikle odaklanamıyorum. Konsantrasyon sıfır. Bu sorun için tecrübe ettiğiniz bir çare, verebileceğiniz bir tavsiye var mı acaba?Şimdiden teşekkür ederim..
Bayıldım ben o kitaba herkese tavsiye ederimDr.Özgür Bolat'ın "Beni Ödülle Cezalandırma" kitabına başladım. Her ebeveynin, her eğitimcinin okuması gerek bence. ilk 40 sayfayı okudum. bilimsel çalışmalarla ödülün iç motivasyonu nasıl yok ettiğine güzelce ikna oldum :) ödüle ölümmmm
Dr.Özgür Bolat'ın "Beni Ödülle Cezalandırma" kitabına başladım. Her ebeveynin, her eğitimcinin okuması gerek bence. ilk 40 sayfayı okudum. bilimsel çalışmalarla ödülün iç motivasyonu nasıl yok ettiğine güzelce ikna oldum :) ödüle ölümmmm
Merhaba bu kitap bende deİyi geceler arkadaşlar Margaret Mazzantini nin Sakin Kimildama si bitti .neye başlayacagima karar vermedim .zor okuyorum zamani iyi degerlendiremiyorum maalesef
Gel gel burası çok güzelSelamlar arkadaşlar
Ateş Kadehi 508. Sayfa
Aslında devam etmek istiyorum harryciğimw, resmen hayatımın bir parçası oldu
Ama Karamazov ortak okumasına daha fazla gecikmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?