• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ya bazen kitap okuyorum ama gözümün önünde canlanmıyor sanki sizdede öyle oluyor mu? Kitap mı ağır geliyor yoksa bende mi sorun var anlayamadım. Sizde böyle oluyor mu hiç oluyorsa ne yapıyorsunuz?
bende de bazen oluyor, demek ki bu kitabı şimdi okumama gerekiyor diyorum başka kitaba geçiyorum. bazı ruh hallerinde bazı kitaplar daha ağır gelebiliyor. bitirmeye zorlayıp hem tam anlamaış olucam hem de zaman kaybedeceğime ara veriyorum

Selam kızlar.
Sırlar odasına devam ediyorum.
Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor, neler okuyorsunuz ?

Amunikalcim hayırlı olsun cnm tebrik ederim seni. nasıl gidiyor alışabildinmi evine yaşadığınız ile

ilk başta sıkıcı gibi geldi ama sonradan daha akıcı oldu ve yer yer çok güldüm.

10 gün önce neredeyse yeni kitaba başlayacağımı yazmışım hala başlayamadım kızlar :KK43: ama bugün Goethe - Genç Werther'in Acıları kitabına başlayacağım inşaAllah herkese keyifli okumalar dilerim

Teşekkür ederim :anne:
İyi alışmaya çalışıyorum. Okulu naptın sen.

bende de bazen oluyor, demek ki bu kitabı şimdi okumama gerekiyor diyorum başka kitaba geçiyorum. bazı ruh hallerinde bazı kitaplar daha ağır gelebiliyor. bitirmeye zorlayıp hem tam anlamaış olucam hem de zaman kaybedeceğime ara veriyorum
Peki çok ara verdiğinde kitaplar daha çok gözünü korkutmuyor mu yada okumakta daha çok zorlanıyormuş gibi olmuyor musun? Çerezlik tarzında kolay anlaşılır kitap öneriniz var mı?

Peki çok ara verdiğinde kitaplar daha çok gözünü korkutmuyor mu yada okumakta daha çok zorlanıyormuş gibi olmuyor musun? Çerezlik tarzında kolay anlaşılır kitap öneriniz var mı?
evet bazen başlayasım gelmiyor bir daha, zihnimin berrak olduğu zamanları kolluyorum öyle durumlarda. kitaplığıma bir bakayım da yarın yazayım kitap tavsiyeleri sana. şiir kitabı okyabilirsin, veya ilgi alanında ilgili kitaplar okuyarak kitap okumaya ısınabilirsin. mesela ben bir dönem karatayın kitaplarını severek okudum, tahıl beyin okudum. bir dönem çocuk gelişimiyle ilgili kitaplarını ilgiyle okudum, akıcı romanlar okuabilirsin hikaysi sararsa içine çekebilir.

evet bazen başlayasım gelmiyor bir daha, zihnimin berrak olduğu zamanları kolluyorum öyle durumlarda. kitaplığıma bir bakayım da yarın yazayım kitap tavsiyeleri sana. şiir kitabı okyabilirsin, veya ilgi alanında ilgili kitaplar okuyarak kitap okumaya ısınabilirsin. mesela ben bir dönem karatayın kitaplarını severek okudum, tahıl beyin okudum. bir dönem çocuk gelişimiyle ilgili kitaplarını ilgiyle okudum, akıcı romanlar okuabilirsin hikaysi sararsa içine çekebilir.
Sağolun teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Günaydın kızlar bende eşimde 1 haftadır hastaydık kitap okuyamadım maalesef akşam iyi hissedersem okuyacağım.

Selam kızlar.
Sırlar odasına devam ediyorum.
Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor, neler okuyorsunuz ?

Teşekkür ederim :anne:
İyi alışmaya çalışıyorum. Okulu naptın sen.

kuzum bende okulu bıraktım ya git gel çok zor oluyordu derslerde zordu bu sene tekrar gireceğim uzaktan eğitim tutturabilirsem okurum.

Günaydın kızlar bende eşimde 1 haftadır hastaydık kitap okuyamadım maalesef akşam iyi hissedersem okuyacağım.

kuzum bende okulu bıraktım ya git gel çok zor oluyordu derslerde zordu bu sene tekrar gireceğim uzaktan eğitim tutturabilirsem okurum.
İnşallah bu sene inşallah uzaktan eğitim olur:KK200:

Jose Saramago Körlük bitti, işlerimin yoğunluğundan dolayı çok uzun sürdü okumam. Çok beğendim, bu kitapta "körlük" metafor olarak kullanılmış ve bu kavram üzerinden toplumsal kuralların olmaması durumunda neler olabileceği etik değerler çerçevesinde sorgulanmış, harika bir kitap. Şimdi Latife Tekin'in son kitabı olan Manves City'ye başladım.

Günaydın... :) :)Zacharius usta kitabını bitircem bende. Zaten kısa ve sade bi anlatımı var. Ve benim 30 sayfa kadar kalmıştı. Rahel tanrıyla hesaplaşıyor kitabınıda bitirmeye çalışıcam. Oda kısa. Sonra 1984 ü okumayı düşünüyorum gittiği yere kadar. Ama nedense gözümü korkutuyor kitap. Az okudum. Biraz karışık geliyor. Kaçıncı sayfadan sonra akıyor bilginiz var mı?

Jose Saramago Körlük bitti, işlerimin yoğunluğundan dolayı çok uzun sürdü okumam. Çok beğendim, bu kitapta "körlük" metafor olarak kullanılmış ve bu kavram üzerinden toplumsal kuralların olmaması durumunda neler olabileceği etik değerler çerçevesinde sorgulanmış, harika bir kitap. Şimdi Latife Tekin'in son kitabı olan Manves City'ye başladım.
Jose saramago kitapları çok iyi. Ve çok farklı bi anlatım tarzı. Körlük özellikle şahaneydi benim için.

Herkese keyifli günler :KK200:
Nilüfer Devecigil - Işığın Yolu bitti. Yeni anne olarak kitaptan gerçekten faydalandığımı düşünüyorum. Üstelik bazılarını bilerek bazılarını bilmeyerek doğru şeyler yapıyormuşum, bunu fark etmek de mutlu etti beni :KK200:
Sıradaki kitabım, merak ettiğim ve keyifle hızlıca okunacağına inandığım Sharon Draper - İçimdeki Müzik. Bitmek bilmeyen emme seanslarımızdan birine denk gelirsek başlarım bugün:)

Bu kitabı çok duydum ama okumaya fırsatım olmadı bir türlü. Bir de "Körleşme" diye bir kitap var, onu çağrıştırdı bana biraz.

Back