• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

zemberekkuşunun güncesi sonunda bitti. her ne kadar kalın olsa da (738 sayfa), küçük bir kısmı sıkıcı da olsa, neredeyse 3 ay sürdü. esefle kınıyorum kendimi...

kitap hayli kalın, dolayısı ile içeriği oldukça kapsamlı... çoğunlukla sürükleyici, nadiren sıkıcı... ama okurken olayları yaşıyorsun adeta... bazı kısımların neden-sonuç ilişkisi yok, bazı kısımlar romanda bir yere bağlanmıyor... bazı betimlemeler, metaforlar çok hoştu. mistik ögeler, kehanetler.. 10 üzerinde 8 veriyorum kitaba.

İyi geceler.
Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı'nı okuyorum.
İki aydır bitirememiştim Kardeşini Doğurmak adlı kitabı, ağır geldi sürekli okuyamadım. İçeriği ile ilgili daha sonra bir yorum daha yazabilirim. 2 aya yaydığım için zorlanıyorum da. Konusu malum ensest ve geçen bütün olaylar yaşanmış olduğu için çok sancılıydı okuması. Neler yoktu ki.. Büşra Sanay'ın ensest ile ilgili bu konuyla doğrudan alakalı kurumlarla ve kişilerle yaptığı röportajlardan oluşuyor kitap. Cezaevi piskoloğu, hakimi, avukatı, adli tıpta doktoru, çim, mağdurlar.. Uzuyor liste. Kesinlikle okunması gereken bir kitap.

zemberekkuşunun güncesi sonunda bitti. her ne kadar kalın olsa da (738 sayfa), küçük bir kısmı sıkıcı da olsa, neredeyse 3 ay sürdü. esefle kınıyorum kendimi...

kitap hayli kalın, dolayısı ile içeriği oldukça kapsamlı... çoğunlukla sürükleyici, nadiren sıkıcı... ama okurken olayları yaşıyorsun adeta... bazı kısımların neden-sonuç ilişkisi yok, bazı kısımlar romanda bir yere bağlanmıyor... bazı betimlemeler, metaforlar çok hoştu. mistik ögeler, kehanetler.. 10 üzerinde 8 veriyorum kitaba.
Murakami hep bunu yapiyo:))

Arkadaşlar bir sorunum için sizden tavsiye almak istiyorum. Eskiden bir kitabın başından saatlerce kalkmayan ben, artık iki satırı zor okuyorum. Dikkatimde inanılmaz bir dağınıklık var, kesinlikle odaklanamıyorum. Konsantrasyon sıfır. Bu sorun için tecrübe ettiğiniz bir çare, verebileceğiniz bir tavsiye var mı acaba?:110: Şimdiden teşekkür ederim..

Arkadaşlar bir sorunum için sizden tavsiye almak istiyorum. Eskiden bir kitabın başından saatlerce kalkmayan ben, artık iki satırı zor okuyorum. Dikkatimde inanılmaz bir dağınıklık var, kesinlikle odaklanamıyorum. Konsantrasyon sıfır. Bu sorun için tecrübe ettiğiniz bir çare, verebileceğiniz bir tavsiye var mı acaba?:110: Şimdiden teşekkür ederim..

acaba yapmanız gereken bir iş var da ondan mı odaklanamıyorsunuz? eğer öyle bir şey yoksa... ortamınızı okumak için keyifli hale getirebilirsiniz. 2 dilim limon, salatalık içeren büyük bir bardak su veya çay veya kahve...
çooook hafif bir müzik... gel de okuma...

Dr.Özgür Bolat'ın "Beni Ödülle Cezalandırma" kitabına başladım. Her ebeveynin, her eğitimcinin okuması gerek bence. ilk 40 sayfayı okudum. bilimsel çalışmalarla ödülün iç motivasyonu nasıl yok ettiğine güzelce ikna oldum :) ödüle ölümmmm
Bayıldım ben o kitaba herkese tavsiye ederim

Dr.Özgür Bolat'ın "Beni Ödülle Cezalandırma" kitabına başladım. Her ebeveynin, her eğitimcinin okuması gerek bence. ilk 40 sayfayı okudum. bilimsel çalışmalarla ödülün iç motivasyonu nasıl yok ettiğine güzelce ikna oldum :) ödüle ölümmmm

Aynı kitabı bende okuyordum.Örneklerle ödülün zararları,hediyeyle arasındaki farklar çok güzel anlatılmış.Olmayan çocuklarıma gelecekte iyi bir anne olabilmek için kendimi şimdiden geliştiriyorum :D

Merhaba arkadaşlar yine aylar sonra fırsat bulup aranıza gelebildim kitaba ara verdiğimi sanmayin ama en son Dorian Gray in Portresini okudum off efsane bir kitapti benim için . Hani çorbası ana yemeği salatası bı de üstüne tatlısı bir sofradan doyup kalkarsinya benim için öyle bir andı kitabı bitirmek . Tam bir şefin elinden çıkma oldukça doyurucu bir kitaptı Kısmetse Zorba ya başlayacağım bugün hepinize iyi okumalar diliyorum

Back