- 29 Ocak 2017
- 4.360
- 8.337
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.181
bende de bazen oluyor, demek ki bu kitabı şimdi okumama gerekiyor diyorum başka kitaba geçiyorum. bazı ruh hallerinde bazı kitaplar daha ağır gelebiliyor. bitirmeye zorlayıp hem tam anlamaış olucam hem de zaman kaybedeceğime ara veriyorumYa bazen kitap okuyorum ama gözümün önünde canlanmıyor sanki sizdede öyle oluyor mu? Kitap mı ağır geliyor yoksa bende mi sorun var anlayamadım. Sizde böyle oluyor mu hiç oluyorsa ne yapıyorsunuz?
Amunikalcim hayırlı olsun cnm tebrik ederim seni. nasıl gidiyor alışabildinmi evine yaşadığınız ile
ilk başta sıkıcı gibi geldi ama sonradan daha akıcı oldu ve yer yer çok güldüm.
10 gün önce neredeyse yeni kitaba başlayacağımı yazmışım hala başlayamadım kızlarama bugün Goethe - Genç Werther'in Acıları kitabına başlayacağım inşaAllah herkese keyifli okumalar dilerim
Peki çok ara verdiğinde kitaplar daha çok gözünü korkutmuyor mu yada okumakta daha çok zorlanıyormuş gibi olmuyor musun? Çerezlik tarzında kolay anlaşılır kitap öneriniz var mı?bende de bazen oluyor, demek ki bu kitabı şimdi okumama gerekiyor diyorum başka kitaba geçiyorum. bazı ruh hallerinde bazı kitaplar daha ağır gelebiliyor. bitirmeye zorlayıp hem tam anlamaış olucam hem de zaman kaybedeceğime ara veriyorum
evet bazen başlayasım gelmiyor bir daha, zihnimin berrak olduğu zamanları kolluyorum öyle durumlarda. kitaplığıma bir bakayım da yarın yazayım kitap tavsiyeleri sana. şiir kitabı okyabilirsin, veya ilgi alanında ilgili kitaplar okuyarak kitap okumaya ısınabilirsin. mesela ben bir dönem karatayın kitaplarını severek okudum, tahıl beyin okudum. bir dönem çocuk gelişimiyle ilgili kitaplarını ilgiyle okudum, akıcı romanlar okuabilirsin hikaysi sararsa içine çekebilir.Peki çok ara verdiğinde kitaplar daha çok gözünü korkutmuyor mu yada okumakta daha çok zorlanıyormuş gibi olmuyor musun? Çerezlik tarzında kolay anlaşılır kitap öneriniz var mı?
Sağolun teşekkür ederim. Deneyeceğim.evet bazen başlayasım gelmiyor bir daha, zihnimin berrak olduğu zamanları kolluyorum öyle durumlarda. kitaplığıma bir bakayım da yarın yazayım kitap tavsiyeleri sana. şiir kitabı okyabilirsin, veya ilgi alanında ilgili kitaplar okuyarak kitap okumaya ısınabilirsin. mesela ben bir dönem karatayın kitaplarını severek okudum, tahıl beyin okudum. bir dönem çocuk gelişimiyle ilgili kitaplarını ilgiyle okudum, akıcı romanlar okuabilirsin hikaysi sararsa içine çekebilir.
Selam kızlar.
Sırlar odasına devam ediyorum.
Sizler nasılsınız, nasıl gidiyor, neler okuyorsunuz ?
Teşekkür ederim
İyi alışmaya çalışıyorum. Okulu naptın sen.
İnşallah bu sene inşallah uzaktan eğitim olurGünaydın kızlar bende eşimde 1 haftadır hastaydık kitap okuyamadım maalesef akşam iyi hissedersem okuyacağım.
kuzum bende okulu bıraktım ya git gel çok zor oluyordu derslerde zordu bu sene tekrar gireceğim uzaktan eğitim tutturabilirsem okurum.
Artık günüm aydınlandı sizde gün daha erken aydin oluyor dimi :)Günaydın baykuşlar
Artık günüm aydınlandı sizde gün daha erken aydin oluyor dimi :)
Jose saramago kitapları çok iyi. Ve çok farklı bi anlatım tarzı. Körlük özellikle şahaneydi benim için.Jose Saramago Körlük bitti, işlerimin yoğunluğundan dolayı çok uzun sürdü okumam. Çok beğendim, bu kitapta "körlük" metafor olarak kullanılmış ve bu kavram üzerinden toplumsal kuralların olmaması durumunda neler olabileceği etik değerler çerçevesinde sorgulanmış, harika bir kitap. Şimdi Latife Tekin'in son kitabı olan Manves City'ye başladım.
Jose Saramago Körlük bitti, işlerimin yoğunluğundan dolayı çok uzun sürdü okumam. Çok beğendim, bu kitapta "körlük" metafor olarak kullanılmış ve bu kavram üzerinden toplumsal kuralların olmaması durumunda neler olabileceği etik değerler çerçevesinde sorgulanmış, harika bir kitap. Şimdi Latife Tekin'in son kitabı olan Manves City'ye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?