Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu arada idefixle ilgili şikayetimi "şikayetvar.com"da da paylaştım. İdefix ile ilgili şikayetiniz firmaya iletildi diyor. Sizce bunun üzerine kitap siparişlerini tamamen iptal edip paramı da iade etmeleri gibi bir risk var mı? Çünkü o zaman beklediğim o kadar zaman da boşa gitmiş olacak. Acaba şikayeti silsem daha mı iyi olur?

Senden talep gelmezse iptal etmezler. Tam tersi şikayeti ciddiye alıp kısa sürede çözmeye çalışırlar.

Herkese merhaba bayagıdır gelmedim ama okumalarım devam etti tabi Sait Faik' den Lüzumsuz Adam öykü kitabını okudum. Öykü seven birisi değilim ama Sait Faik' in sade tanımlamalarını çok keyifle okudum.
Asıl tavsiye edeceğim kitap İsmail Güzelsoy Hatırla adlı kitabı. Bu gune kadar bu yazarı okumadıgım için hayıflandım durdum.
Dilini, kurgusunu, bağlantılarını çok sevdim. Hikaye zaten ilk sayfadan itibaren beni içine çekti. Çok zengin bir hikaye. İnsanın varoluşu, ebediyete ulaşma isteği ve tanrıya öykünmesi fikirlerini işleyişini çok çok beğenerek okudum. Şiddetle tavsiyemdir. Diğer kitaplarını da listeme ekleyeceğim.

Merhaba,
Bir süredir gelemedim. Yükselme sınavlarım var, onlara hazırlanıyorum. Mart ayında döneceğim. Sizleri seviyor, ben dönene kadar mükemmel kitaplarla tanışmanızı diliyorum.
başarılar dilerim canım.

Uzun yıllardır idefixden sipariş veriyorum bir kaç kere siparişimdeki bir iki kitap geç geldi sadece onları da tüm kargoyu bekletmemek adına ayrıyeten yolladılar ancak son bir iki yıldır bir özensizlik var idefixde bunu da el değiştirmesine bağlıyorum. Yine de toplu siparişlerimde idefixi tercih ederim tüm sorunlarını telefonla çözebilirsin daha hızlı oluyor.Ama benim maillerime de döndüler hep. Şu an favorim kitapkoala ama taksit yapmıyor malesef daha dogrusu vade farkı koyuyor taksit yapınca. Yüklü alamıyorum ordan. 2. idefix 3. bkm
Kitapyurduna bir türlü ısınamadım beni iten birsey var o sitede :)))

hahahaaha ben de bkm de yasadım gecen hafta perş aksam 5 te verdigim sipariş cuma elimdeydi :)

duymamıstım ben de bir bakayım.

Kitapkoala 'nın Ocak ayı raporundan bir paragraf bırakıyorum. Bunu yazmalarının sebebi tarafsız duruşları sebebiyle insanların kutuplaşmaları için yaptığı baskılar. Her yerde onları duyurmayı bir borç biliyorum.

Vizyon ve duruşumuz hep aynı olacak. Herkese şefkat göstereceğiz. “DÜNYAYI SEV!” Hayvanı, doğayı, insanı, ağacı, toprağı, denizi sev! Yere düşen yaprağı da sev, yaprağı yere düşüren rüzgârı da. Kötü olduğunu düşündüğünü de SEV… Yani ne olursan ol SEV… Hayvan severi de sev, sevmeyeni de sev. İnsan severi de sev, sevmeyeni de sev… Bizden birini sevmememizi isterseniz, istediyseniz veya isteyecekseniz bizimle çalışmak için doğru bir okuyucu profili olmayabilirsiniz. Sonradan birinden nefret etmemizi ve dışlamamızı ya da aleyhinde olmamızı isterseniz, olmayacağız. Son zamanda bu konuda bazı nefret mesajları alsak da politikamız değişmeyecek. Meşhur Teresa’nın söylediği gibi “BİZ SAVAŞA KARŞI DEĞİLİZ” yani kimsenin karşısında değiliz. Sadece “BARIŞIN YANINDAYIZ.”

İlgilenenler için link bırakıyorum

https://blog.kitapkoala.com/bu-ay-n...=2661335&utm_source=sendpulse&utm_medium=push

kitapyurduna neden ısınamadınız? idefixten çok daha iyi bence. tabii belki geçerli sebepleriniz vardır.

kitapyurduna neden ısınamadınız? idefixten çok daha iyi bence. tabii belki geçerli sebepleriniz vardır.
ana ekran görüntüsünü sevmiyorum, sayfa düzeni çok karışık geliyor ayrıca kitap araştırma sürecimde karşıma saçma sapan kitap önerileri ile çıkmıştı daha önceleri. İdefix çok önceleri (10 yıl flan) sipariş kolisine milk shake vs koyardı oradan bir sempati geliştirdi firma sonra büyük şirketlere satıldı tabi sempatik demek zor artık :)) bundan daha önemlisi idefixdeki kitap okuma listeleri, kararsız okura öneriler, yazarların önerileri gibi kısımları çok seviyorum. Ama alışkanlık neticede şimdi sadece büyük kampanyalarda falan yüklü alışveriş yapacaksam tercih ederim. Önceliğim değişti.

Bilmiyorum, o saydığınız pozitif yanlarına rağmen ben idefixi bitirdim kafamda. Bir daha oradan tövbe alışveriş yapmam. Umarım yapmak zorunda kalmam.

Her siteden alışveriş yapmışımdır. Genelde sıkıntı yaşamıyorum ama her siteyle sıkıntı yaşayanlar vardır. Temin süresi uzayabiliyor bazen çok fazla dert etmeyin size yazık
Bilmiyorum, o saydığınız pozitif yanlarına rağmen ben idefixi bitirdim kafamda. Bir daha oradan tövbe alışveriş yapmam. Umarım yapmak zorunda kalmam.

Her siteden alışveriş yapmışımdır. Genelde sıkıntı yaşamıyorum ama her siteyle sıkıntı yaşayanlar vardır. Temin süresi uzayabiliyor bazen çok fazla dert etmeyin size yazık

Haklısınız. Ama keşke kitapyurdundan şaşmasaydım. Sipariş ettiğim kitapların erken gelmesine dair isteğimin bir sebebi var. Önümüzdeki dönem tez yazacağım. Dönem başlamadan okumak istemiştim o kitapları, hazırlık olması açısından. Tabii bu idefixin umrunda mı? Hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…