• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhaba kitapsever canlar.

ince Memed
dördüncü cilt
sayfa...144

Merhaba,
Bir süredir gelemedim. Yükselme sınavlarım var, onlara hazırlanıyorum. Mart ayında döneceğim. Sizleri seviyor, ben dönene kadar mükemmel kitaplarla tanışmanızı diliyorum.
:KK200:
MelekEskisi, Allah zihin açıklığı versin. Başarılar dilerim. :KK37:

İdefixten 7 tane kitap siparişi verdim ama çok pişman oldum. Kitapyurdu kesinlikle daha hızlı, daha kaliteli hizmet veriyor. Benim gibi düşünen var mı? Kitaplarım gelecek diye bekliyorum kaç gündür, kargoya bile verilmedi daha. Taksit yapıyor diye idefixi tercih ettim ama pişman oldum. Keşke kitapyurdundan alsaymışım.

İdefixten 7 tane kitap siparişi verdim ama çok pişman oldum. Kitapyurdu kesinlikle daha hızlı, daha kaliteli hizmet veriyor. Benim gibi düşünen var mı? Kitaplarım gelecek diye bekliyorum kaç gündür, kargoya bile verilmedi daha. Taksit yapıyor diye idefixi tercih ettim ama pişman oldum. Keşke kitapyurdundan alsaymışım.
İptal et

Ben hep kitaplarımı idefix’ten alırım, bu zamana kadar da hiç sorun yaşamadım. En geç 5 güne gelir kitaplar. Ben hep memnunum idefixten. Kitapyurdunu tercih etmedim hiç belki o da iyidir..
Belki kitapların stok, temin durumlarına göre geç geliyordur.

Ben hep kitaplarımı idefix’ten alırım, bu zamana kadar da hiç sorun yaşamadım. En geç 5 güne gelir kitaplar. Ben hep memnunum idefixten. Kitapyurdunu tercih etmedim hiç belki o da iyidir..
Belki kitapların stok, temin durumlarına göre geç geliyordur.

Hani idefixte "siparişlerim" kısmına baktığımızda bazı kitapların yanında "siparişiniz hazırlanıyor", bazılarının yanında da "faturası kesildi" yazıyor ya, hangisi daha ileri aşama oluyor? Yani hangisinin kargoya verilmesi daha yakın bir zamanda oluyor?

Arkadaşlar idefix'te "siparişlerim" kısmına baktığımızda bazı kitapların yanında "siparişiniz hazırlanıyor", bazılarının yanında da "faturası kesildi" yazıyor ya, hangisi daha ileri aşama oluyor? Yani hangisinin kargoya verilmesi daha yakın bir zamanda oluyor?

Hani idefixte "siparişlerim" kısmına baktığımızda bazı kitapların yanında "siparişiniz hazırlanıyor", bazılarının yanında da "faturası kesildi" yazıyor ya, hangisi daha ileri aşama oluyor? Yani hangisinin kargoya verilmesi daha yakın bir zamanda oluyor?
Siparişiniz hazırlanıyor yazıyor ise; temin sürecidir. Faturası kesildi yazıyor ise; kargoya verilecek demektir. Yani faturası kesilmişse kısa sürede gelmesi lazım.

Back