- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #27.701
Biz zaten her yıl belirliyoruz. Yıl sonuna doğru hedefler yazılmaya başlanır. O zaman sizde katılırsınız bizeBu yıl elimdekileri de bitirebilirsem 12 kitap okumuş olacağım...
ne kadar azmış meğer... tamam arada kalın kitaplar da vardı ama daha çok okumalıydım.
neyse ki hafifletici nedenler var... örneğin oğlum üniversite sınavına girmişti bu yıl. baya ders çalıştık beraber... sonra üniversiteye yerleştirmece... alışverişler vb..
kardeşim evlendi... 4 ay içinde kız isteme, nişan ve 2 düğün...
bunlar rutin dışı işlerdi. yoksa hayat hep koşturmaca...
sanırım 2019 daha rahat geçecek...
herkes 2019 kitap okuma hedefi belirlesin mi?
hedefleri makul koymakta fayda var. Ben 24 koyuyorum bu yıl ki hedefimi. ayda ortalama 2 kitap.
İyi Çok şükür malum kış ve hastalıklarherkese merhaba
ince memed 3. cilt ...sayfa 233
Kelebek teşekkür ederim.İyiyim Allaha şükür, iş güç sen nasılsın? Oğluşun nasıl?
Ben de 3. ciltteyim. Nasıl da öfkeleniyorum ama insan anlaşılmaz gerçekten.Günaydınlar
İnce Memed 2 syf. 343
İnsan canı meğerse ne kadar kıymetsizmiş
Merhaba yüzüklerin efendisi serisi sayfa 390 dayim.
Filmi ezbere biliyorum :)Okurken en heyecanlandığım kitaptır. Fİlmini izlemediysen önce oku bitir sonra izle.)
Filmi ezbere biliyorum :)
Hobbit okudum ama silmarillion var sırada.
Filmini çok severim kitabını daha da sevdim. Ama hobbit filmi için ayni şeyi söyleyemem kitap güzel fakat film çok dikkat çekici gelmedi eksik çok şey var gibiydiO zaman yapacak bir şey yok=)
Ben filmi ''Orta Dünya'yı göreceğim aman alllaaahım ay çok heyecanlıyım'' diyerek izlemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?